Tillæg for stripper transport

Af og til må stripperen over store afstande for at nå frem til dig som kunde.
Denne transport er der omkostninger forbundet med.
Med et transport tillæg til prisen forsøger stripperen at få disse omkostninger dækket ind.

Tommelfingerregel

For dig som kunde er det selvfølgelig rart at vide hvor meget dette transport tillæg løber op i.
Som tommelfingerregel kan du regne med 1,5 krone per kilometer.
På stripperens profil kan du se hvor stripperen kører fra – og derudfra regne dig frem til et skøn over stripperens transport tillæg.

Hvis du fx ønsker at booke en stripper til et arrangement i Varde, og stripperen kører fra Århus, kan du påregne et transport tillæg på 200 kroner (der er 145 km mellem Århus og Varde).

Det er dog vigtigt altid lige at høre med stripperen. I eksemplet Århus – Varde vil stripper runde ned til 200,- men havde afstanden heddet 175 km vil den ene stripper runde ned til 250 og den anden runde op til 300 kroner.

Det kan også være at stripper vurderer at de næsten 2 timer det tager at køre til Varde, skal godtgøres med 400 kroner før stripper finder det lønsomt.

Omvendt kan du også være heldig at stripperen allerede ER omkring Varde – i forbindelse med et andet show – og så kommer der slet ikke noget transport tillæg oven i prisen.

Så 1,5 krone per kilometer er altså kun en tommelfingerregel, der tjener til at give dig et fingerpeg over hvor du kan forvente at lande prismæssigt.

Af samme årsag behøver du heller ikke partout vælge den stripper der geografisk er dig nærmest.
Eksempel:
En stripper fra Sjælland er booket til et show i Vejle og et show Aalborg. Du booker samme stripper til et show i Århus, som tidsmæssigt passer ind således at stripperen kan nå det mellem Vejle og Aalborg. Her vil stripperen enten vælge at fritage dig for transporttillæg, eller fordele sine transportomkostninger mellem dig, ‘Vejle’ og ‘Århus’.

Alt andet lige giver det dog mening at se på stripperens profil hvor stripperen kører fra – og så sammenholde det med den geografiske location for afholdelse af arrangementet.

Men den præcise pris på stripperens transport tillæg, kan kun stripperen give dig – derfor anbefaler vi at du finder stripperens kontakt informationer inde på stripperens profil, og forhører dig direkte med stripperen selv.

Geografisk oversigt

Du kan se danmarkskortet over vores strippere – det gør det lettere at lokalisere en stripper i dit nærområde:

Søg strip i dit nærområde.

Som regel kan du også gå ud fra, at strip København og strip Århus ikke påregnes kørselstillæg.bliv stripper

Pin It on Pinterest