Mandestrip

Vi har mandestrippere både øst og vest for Storebælt…

Sjælland/KbhJylland/Fyn

Mandestrip

Her finder du Danmarks professionelle mandestrippere

Du kan se alle vores mandestrip artister lige herunder…

Uanset om du søger en mandestripper øst eller vest for Storebælt, kan du finde ham her.

Vores mandestrippere kommer ud i hele Danmark…

Sjælland/KbhJylland/Fyn

Fænomenet ‘mandestrip’

Mandestrip som fænomen er en interessant størrelse. Strip og striptease er jo egentlig et ‘kvindeerhverv’ ligesom ‘sygeplejerske’ og ‘stewardesse’. Men da kampen for ligeret mellem kønnene for alvor fik vind i sejlene i 70erne, blev tidligere normer nedbrudt, og erhverv som ‘sygeplejerske’ og ‘stewardesse’ blev pludselig også legitime for mænd at bestride.


Kvindekamp

Kvindernes kamp for ligeret mellem kønnene resulterede også i en nedbrydning af mændenes monopol på ‘liderlighed’. Under paroler som ‘kvinde kend din krop’ blev det nu ok for kvinder at efterspørge orgasme og ligefrem seksualisere manden. Mænd var pludselig ikke længere blot ‘skaffedyr’, men skulle nu også se godt ud og være sexede. Det var i det lys, at mænd langsomt vovede sig ud i erhvervet som ‘stripper’. Kvinderne ville ikke længere lade sig nøje med Humphrey Bogart i jakkesæt og cigaretskod i flaben, de ville have sixpacks og røvballer!


De første mandestrippere

Underground havde fænomenet ‘afklædte mænd der optræder’ allerede eksisteret i en tid. I homoseksuelle kredse hvor ingen rigtig fandt en barmsvær blondine sexet, var mandestrip ikke ukendt. Derfor var de første mandestrippere der tilbød at fornøje de kvindelige øjenæbler da også homoseksuelle mænd.


Chippendales

Men efterhånden vovede heteroseksuelle mænd sig også ind på dette nye erhverv. Og med den amerikanske mandestripper-gruppe Chippendales som spydspids, blev fænomenet mandestrip udbredt worldwide.


Mandestrip i Danmark

På den danske mandestrip scene førte mandestrip-grupper som ‘Viking Stars’ og ‘Copenhagen Gigoloes‘ sig frem. Udefra kom selvfølgelig Chippendales, men også Chippendales-udløberen ‘Hollywood Bad Boys’ – anført af USA’s bedste mandestripper Wade Sugars – såvel som de britiske ‘Fantasy Boys’, gjorde helvede hedt for danske ægtemænd.


Idag er mandestrip almindeligt

Omend den enkelte mandestripper under sporadiske tilråb som “Bøsse!” og “Homokarl!”, fra sine kønsfæller blandt publikum, af og til mindes om at ‘stripper’ stadig ses som et kvindeerhverv, er mandestrip idag helt almindeligt – og der findes ikke mange danske kvinder der ikke har nydt synet af et par gyngende mandeballer.
Polterabend for den kommende brud iværksættes sjældent uden at veninderne involverer en mandestripper…


The Full Monty

I Danmark er det sjældent at mandlige strippere ‘goes full monty’ og smider det hele.
Det forekommer at være en udbredt koncensus mellem de danske kvinder og de danske mandestrippere, at ‘propellen’ og ‘kalorius in your face’ er en kende for vulgært.
Men i udlandet er det ikke ualmindeligt at mandestripperen demonstrerer han har værktøjet i orden.

Strip har alle dage været en hårfin balance mellem frækt og pirrende på den ene side, og plat og vulgært på den anden.
Den balance er endnu mere hårfin når vi taler mandestrip.


US Style

Varigheden af et stripshow med en mandestripper er den samme som et stripshow med en kvindelig stripper: ca. 10-12 minutter.
En ny strømning synes dog at være på vej fra USA. En strømning som er inspireret af show arrangementerne på strip klubberne, hvor publikum opfordres til at stoppe ‘tips’ – altså drikkepenge – i trussen på stripperen.

Når ‘desperate housewifes’ idag bestiller en mandestripper, så sidder de klar med greenbacks til at stoppe i fyrens g-strings. Og er mængden af dollar-bills rigelig, ja så kan showet fortsætte både halve og hele timer!


Dansk Mandestrip

Her hos Strip Danmark finder du også mandestrippere der yder ‘US Style Strip’, ligesom du også finder mandestrippere der er klar til at gå Full Monty!

Vær dog opmærksom på, at der er stor forskel mellem de enkelte mandestrippere og hvilke typer shows de leverer.
Kontakt stripperen og hør om mulighederne – sørg for at få afstemt forventningerne med mandestripperens evner og formåen…

I Danmark findes der ikke ret mange professionelle mandestrippere. De etablerede strip bureaer benytter ofte hobby strippere, som ikke er på et sammenligneligt niveau med professionelle freelance strippere.


Netværk Mandestrip

Strip Danmark samarbejder med et netværk af de absolut bedste – og mest professionelle – mandestrippere i Danmark.
Se dem øverst på siden, klik på hver enkelt og se et individuelt portfolio af hver enkelt mandestripper.
Ved at klikke på ikonerne får du også adgang til telefonnummer og online booking.

Vi ønsker god fornøjelse med professionel og underholdende mandestrip fra Strip Danmark.

SD-logo-stor500-trans

Pin It on Pinterest