stripper københavn

Strip København

Strip København oversigt med alle strippere fra København og omegn.
En overskuelig oversigt som gør det let at finde den stripper København som foretrækkes.
Til polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost, firmafest, eller måske til et arrangement på en bar eller et diskotek i København.
Uanset hvilken type strip København du efterspørger, kan du med garanti finde den helt rigtige stripper lige herunder…

Christel er en afsindig fræk stripper fra København. Hendes barm er en heavy-duty J-skål!
En sand forførerinde med klare fordele!

Julie Ea er fra København. Hun er dansk mester i strip med en flot show buket. Der er gogo i understellet og godt fyldt op i BH’en. Blonde and nice!

Nicole Brøggler ses tit strippe i Kbh. De pigeglade havnere er vilde med det! Kendt for lidt af hvert er hun, men mest af alt for at være fræk som ind i…

Sanni er en busty babe fra København. Hendes strip show er gennemført underholdende og høster mange roser. En helt igennem dejlig stripper.

Elina Wild er en af Københavns mest eftertragtede strippere. Lange slanke ben, lille fræk pariserrøv og to fuldmodne meloner!

Victoria Wild fra Kbh er en tæskelækker Baywatch babe med et sæt godyle kasser! Direkte fra California Beach træder hun ind i det københavnske natteliv.

Dina kan bookes til frække strip show i København. Hendes smaragd-grønne øjne er hypnotiske og fordrejer hovedet på enhver der kigger ind i dem.

Malou kommer gerne en tur til København. Hun er en laber steg med flotte tattoos, store babser, en lækker røv og et frækt strip show!

Tjek priserne på strip Kbh

Se prisliste

Book strip København

Med direkte kontakt til Københavns professionelle freelance strippere, er du altid garanteret præcis besked mht. tidspunkt, kostume, musik og andre væsentlige detaljer i forbindelse med arrangementet.
Bestil en stripper København let, ligetil og uden dikkedarer.
Direkte kontakt til stripperne i København og Københavns-området. Uden om mellemled – og uden booking gebyr!
Ring direkte til stripper eller book online…

Priser på strip København

Strip København med en heftig stripper – det koster ikke skjorten!
I København har vi som regel flere strippere til at kører rundt, og derfor er prisen ofte uden yderligere omkostninger i form af kørselstillæg.

Kørsel Kbh

I hjertet af København er der ikke kørselsgebyr. Kommer du uden for København, kan der være lidt.
Ud fra postnummeret kan du se om der tilkommer kørsel – og i så fald hvor meget…

Betingelser

Betingelser ved booking af strip Følgende betingelser gælder primært booking af stripper i erhvervsøjemed. Ved booking til private arrangementer anbefales det at se spørgsmål og svar omkring at booke strip. Aftaleforhold Strip Danmark indtager rollen som aftale...

læs mere

QA

Q & A Her får du de mest gængse spørgsmål og svar omkring booking af strip Svarene gælder primært vores kunder i kategorien ‘private’ Er du ‘erhvervskunde’ bør du i stedet orientere dig i vores booking betingelser Hvordan booker jeg en...

læs mere

Lapdance

Lap Dance Lap dance booker du i forbindelse med strip show – bestil lap dance via online booking eller ring direkte til den stripper du gerne vil booke. Lapdans Det sker ofte at engelske/amerikanske udtryk sniger sig ind i det danske sprog, for derefter at blive...

læs mere

Klar til at bestille strip?

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget Danmark med fræk underholdning i form af strip.

© 2016 STRIP DANMARK

SUPPORT

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  09:00 - 22:00
Fredag       09:00 - 24:00
Lørdag       12:00 - 01:00

VI ER SOCIALE

USER LINKS

Pin It on Pinterest