Strippere

Vi har strippere både øst og vest for Storebælt…

Jylland/FynSjælland/Kbh

Strippere

Her finder du Danmarks professionelle strippere


Du kan se alle strippere herunder…

Og du kan se en geografisk oversigt, samt booke online her.

Du kan også spotte strippere mere lokalt, så som strip Århus, strip Aalborg, strip Odense eller strip København.


Som en overordnet oversigt har vi dog valgt at gruppere stripperne som:

Strip JyllandStrip Sjælland

Strip Danmarks strippere

Når en stripper fra Strip Danmark udfører striptease, går det lige i banditten. Broder Tuck og klokkespillet begynder at dirre og smilet breder sig fra øre til øre. Vælg frit en af vore strippere fra oversigten herover.


Striptease

Striptease er fantastisk til polterabend, fødselsdage, firmafester mv. I den slags sammenhænge er det oftest tænkt som et festligt indslag.
På deciderede stripklubber har striptease en mere seksuel karakter – og det er som regel her, at Viggo med rullekraven for alvor rører på sig.


Løjer og liderlighed

Men selv strip som festligt indslag til en polterabend, kan være ganske ophidsende. Strip Danmarks dygtige strippere forstår at balancere mellem ‘løjer’ på den ene side, og ‘liderlighed’ på den anden. Er gutterne ude efter noget ekstraordinært frækt – der kan matche de frække shows på stripklubben – så kan dette også arrangeres…


Dildo show

Blandt udvalget af strippere her på siden, kan du finde strippere som også laver dildo shows – det er frækt! Bedst er det, når stripperen formår at sætte sit dildo show sammen med et godt stripshow, således at der stadig er plads til lidt løjer – det kan jo ikke være liderlighed det hele…


Strip med situationsfornemmelse

Som udgangspunkt tilpasser stripperne deres stripshow til selskabet. Hvis der strippes til familiefester, hvor der også er børn tilstede, vil stripperen lægge mere vægt på ‘løjer’ end på ‘liderlighed’. Eller også vil fokuset være på et flot koreograferet danse/strip show.

Strip Danmarks kvindelige strippere er alle professionelle freelance strippere fra organisationen Stripgirl – de har stor erfaring med at optræde, og besidder alle sund situationsfornemmelse, således at de elementer der passer bedst til arrangementet og publikum, fremhæves.

De fleste strippere stripper til de er nøgne – og vil som oftest fremvise deres køn i større eller mindre udstrækning.
Sidder du og er i tvivl om det mon nu også går, at hyre en stripper til det arrangement du er ved at arrangere, så kan du altid forhøre dig med stripperen.

Alle de strippere du finder hos Strip Danmark, kan du komme i direkte kontakt med – dette giver dig bedst mulighed for at afstemme dine forventninger i forhold til showet. Spørger du stripperens agent, vil han sige ‘ja’ til det hele, da det jo ikke er ham der står i situationen, når showet pludselig ikke stemmer overens med forventningerne.
Så udnyt den mulighed for direkte kontakt med stripperne – som Strip Danmark giver dig – og få det perfekte stripshow til dit arrangement.


God fornøjelse med flot og fræk strip fra Strip Danmark!


Se også vores artikler om:

Lap Dance ; Dobbeltshow ; Dildo Show


Pin It on Pinterest