Welcome, visitor! [ Register | Loginrss  | tw

Kommentarer slået fra

Stripper transport

| Book Stripper | 20. juni 2010

Tillæg for stripper transport

Stripper transport

Af og til må stripperen over store afstande for at nå frem til dig som kunde.
Denne transport er der omkostninger forbundet med.
Med et transport tillæg til prisen forsøger stripperen at få disse omkostninger dækket ind.

For dig som kunde er det selvfølgelig rart at vide hvor meget dette transport tillæg løber op i.
Som tommelfingerregel kan du regne med 1 krone per kilometer.
På stripperens profil kan du se hvor stripperen kører fra – og derudfra regne dig frem til et skøn over stripperens transport tillæg.

Hvis du fx ønsker at booke en stripper til et arrangement i Århus, og stripperen kører fra Odense, kan du påregne et transport tillæg på 150 kroner (der er 144 km mellem Århus og Odense).
Det er dog vigtigt altid lige at høre med stripperen. I eksemplet Århus – Odense kan den ene stripper finde på at runde op til 200,- og den anden runde ned til 100 kroner.

Du kan også være heldig at stripperen allerede ER omkring Århus – i forbindelse med et andet show – og så kommer der slet ikke noget transport tillæg oven i prisen.

Så 1 krone per kilometer er altså kun en tommelfingerregel, der tjener til at give dig et fingerpeg over hvor du kan forvente at lande prismæssigt.

Af samme årsag behøver du heller ikke partout vælge den stripper der geografisk er dig nærmest.
Eksempel:
En stripper fra Sjælland er booket til et show i Vejle og et show Aalborg. Du booker samme stripper til et show i Århus, som tidsmæssigt passer ind således at stripperen kan nå det mellem Vejle og Aalborg. Her vil stripperen enten vælge at fritage dig for transporttillæg, eller fordele sine transportomkostninger mellem dig, ‘Vejle’ og ‘Århus’.

Alt andet lige giver det dog mening at se på stripperens profil hvor stripperen kører fra – og så sammenholde det med den geografiske location for afholdelse af arrangementet.

Men den præcise pris på stripperens transport tillæg, kan kun stripperen give dig – derfor anbefaler vi at du finder stripperens kontakt informationer inde på stripperens profil, og forhører dig direkte med stripperen selv.

Du kan benytte vores søgesystem for at lokalisere en stripper i dit nærområde:

Søg strip i dit nærområde.

Pin It
 • Foto Model

  by on 18. april 2010 - 0 Comments

  Bliv model Få modeljobs gennem MP Strip Booking. På stripdanmark.dk er der efterspørgsel på både fotomodeller, side 9 piger, nøgenmodeller mv. Side 9 pige o...

 • Strip Booking

  by on 10. april 2012 - 0 Comments

  Book strip over hele Danmark Strip Danmark har strippere fordelt over hele landet. Du kan derfor få strip med kort varsel... Book strip hurtigt og enkelt. Føl...

 • Mandestrip

  by on 18. april 2010 - 0 Comments

  Book Mandestrip: Se mandestrip oversigt her   Fænomenet 'mandestrip' Mandestrip som fænomen er en interessant størrelse. Strip o...

 • Pigestrip

  by on 18. april 2010 - 0 Comments

  Strip Danmark Pigestrip Pigestripper Når en pigestripper udfører striptease går det lige i banditten. Viggo med rullekraven rører på sig og smilet breder sig ...

 • Topløs servering

  by on 19. april 2010 - 0 Comments

  Topløs servering Med topløs servering er 'serverings-damen' topløs. Når hun går rundt og skænker vinen, strutter hendes babser smukt og naturligt; og mens h...

Strip Danmark’s strippere: