Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Brugte Trusser

Salg af brugte trusser med stripper duft

Trussebrugerne

Se hvis brugte trusser du kan købe

Brugte trusser med duft af stripper er i høj kurs, og ikke uden grund…

Velduftende brugte trusser

Har du nogensinde undret dig over hvad stripperne gør med deres brugte trusser efter show?
Med tanke på hvad sådan et par trusser – eller ‘strings’ som stripperens trusser i daglig tale kaldes, af den årsag at strippere altid benytter g-strenge som trusser – udsættes for, er det ikke nogen mærkelig undren at have…
Scroll ned af siden her, så får du alle svarene.

Guf for brugte trusser aficionados

Stripperens brugte trusser kan som regel vaskes og bruges igen, men er man en brugte trusser aficionado, vil man finde det synd og skam at smide sådan et par gode brugte trusser til vask.
Strippere går med g-strenge, og derfor er en strippers trusser endnu tættere på, end trusser i almindelighed er det. Og sandt at sige, er det netop denne grad af tættere på, der gør brugte trusser så interessante og pirrende.

Mens kvinder flest gemmer på noget spændende og hemmeligt inde under trusserne, så er det lidt mindre hemmeligt hos strippere. Modsat de fleste kvinder er der ganske mange der har fornøjet øjeæblet med stripperens trussemis. De færreste strippere beholder nemlig deres strings på, når de stripper. Hen mod slutningen af showet trækker stripperen g-strengen af, så publikum kan få lov at se hvad der gemte sig i trussen.
Til gengæld er duften fra en strippers mis i en helt anden kaliber end de fleste kvinders, hvilket til fulde opvejer at noget af det hemmelighedsfulde er væk.

Værdifuldt samlerobjekt

Fordi stripperen smider rundt med sine strings når hun optræder, har en strippers strings altid haft en hårdere medfart end andre brugte trusser. Det er heller ikke ualmindeligt, at stripperen tager hul på et par nye strings, hver gang hun optræder med et show.
Ind imellem overlever trusserne dog en hel lørdags show, og er derved blevet til et stykke historie. …og for en feinschmecker udi brugte trusser er sådan en hel lørdags show g-streng et værdifuldt samlerobjekt!

Smuk brunette stripper Fyn med frækt show

Fyldigere duft

Når duften fra en strippers brugte strings til fulde overgår duften fra almindelige kvinders brugte trusser, skyldes det dels stripperens natur og dels det markant højere aktivitetsniveau.

Kraftigere musk

Den kropsvarme en stripper genererer når hun optræder, udstråler sig især fra de nedre regioner, og det sætter sig i trusserne. Du får med andre ord en g-streng med en mærkbart kraftigere musk og fylde, når du køber brugte trusser hos en stripper, sammenlignet med en brugt trusse fra en almindelig ikke strippende kvinde.

Fra næse til hypofyse

Stripperens natur har også en direkte betydning for trusse duften. Strippere har et seksuelt drive og et hedonistisk overgear, som man ikke finder på samme måde hos almindelige kvinder. Og det kan man dufte!
Den kræsne næse vil nyde indslaget af ferskensødme iblandet en let limeagtig skarphed, og genopdage det direkte nervesignal fra næse til hypofyse.

Sådan bestiller du

Benyt bestillings formularen herunder for at bestille brugte trusser.
Start med at vælge hvis trusser du gerne vil købe. Vælg herefter hvilken stand du ønsker trusserne i. Indskriv den adresse hvortil du ønsker trusserne leveret. Angiv gerne kontaktinfo, så du kan kontaktes ved eventuelle spørgsmål omkring din bestilling.
Pris fremgår når du indtaster dine valg i bestillingsformularen.
Trusserne sendes først når betaling er modtaget. Det er ikke muligt at bestille brugte trusser pr. efterkrav.

Trusse stand

Trusserne kan bestilles brugt efter ønske. Du kan vælge om du vil have trusserne leveret efter de har været brugt til en enkelt strip show, eller en hel lang lørdags række af strip shows.
I stedet for show brug kan du vælge om du ønsker trusserne brugt privat. Strippere går også i det private rundt i g-strenge, og de tager normalt rene på hver dag.
Bestiller du 1-dags trusser, tager stripperen dem rene på inden hun går i seng om aftenen, sover med dem, beholder dem på hele følgende dag, og pakker dem så til dig om aftenen, og sender efterfølgende morgen.
Bestiller du 2-dages trusser er proceduren den samme, stripperen sover bare med dem en ekstra nat.
Ved 3-dages trusser beholder stripperen sine strings på 24 timer yderligere.

Onani trusser

Som specialitet kan du også bestille onani-trusser. Her tager stripperen trusserne på rene om aftenen, onanerer med dem på, og sover i dem.

Creampie trusser

Ekstraordinært og lidt dirty kan du bestille trusserne med creampie. Her ifører stripperen sig trusserne efter elskers udløsning i hende, og sover herefter med trusserne på. Om morgenen tager hun dem af, pakker i diskret prøvekonvolut, og sender til dig.

Brugt Dildo

Visse af vores strippere leverer dildo show. Af hygiejniske årsager er stripperen omhyggelig med at spritte dildoen af efter show, så den er klar igen til nyt show. Men hvis du ønsker at købe dildoen, efter den har været brugt i showet, så pakker stripperen dildoen til dig direkte efter show, og uden at spritte af først.
Du kan købe en brugt dildo på to måder:
1. ved at booke et dildo show og så købe dildoen af stripperen direkte bagefter.
2. ved at udfylde booking formularen herunder, og så vil stripperen sende dildoen til dig efter førstkommende dildo show.
Én ting skal du dog være opmærksom på, når du bestiller en brugt dildo fra en dildo show stripper – den er brugt!
En dildo der har været i hænderne på en dildo show stripper, har været på en spændende opdagelsesrejse dybt ind i ukendt land, inden den leveres til dig. Og da den leveres direkte fra ‘transithallen’ uden nogen former for afspritning eller rengøring, skal den ses som et samlerobjekt, og ikke som legetøj til kæresten.

Gratis forsendelse

Uanset om du bestiller brugte trusser eller brugt dildo – eller begge dele – så pakkes varene i diskret prøvekonvolut, og sendes til dig med posten. Forsendelsesomkostningerne kommer ikke oven i prisen, og forsendelsen er således gratis for dig.

Mandestrip show handstand på barstol Jylland

Bestil brugte trusser

Udvalgt anmeldelse

Søren Poulsen

Bestilte og fik varen leveret 5 dage senere. Duftede meget friske. Kunne dog være fedt at få dem signeret af stripperen.