Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Om os

Lidt historie om Strip Danmark og holdet bag

Strip Danmark startede i 2001 som et lille agentur for danske strippere. Målsætningen var at gøre det lettere for danskerne at booke strip.
Initiativtageren og grundlæggeren af Strip Danmark hed Mikkel Nissen.

Inden Strip Danmark kom på banen, var det mest etablerede booking agenter inden for musik og underholdningsbranchen, som sørgede for at etablere kontakt mellem kunder og strippere. Kunderne dengang var især diskoteker, klubber og markedspladser, som i forvejen bookede både DJ, bands, stand-up komikere og tryllekunstnere. Var man almindelig privat mand, og ville overraske sin kammerat til hans polterabend, så måtte man kigge i Ekstra Bladet omme bagerst i avisen – nede under ‘massage annoncerne’ – der kunne man finde et par telefonnumre til agenter der bookede strippere ud.

Op gennem 1990’erne blev internettet mere og mere udbredt – og derfor opstod Strip Danmark i år 2001 som en internetbaseret udbyder af strip til både private og diskoteker.
Derved blev det lettere og mere overskueligt at booke en stripper.

I takt med at internettet har udbredt sig til alle afkroge af landet, har Strip Danmark indtaget positionen som Danmarks førende booker af strip.

Vi udvælger med omhu vores strippere, og uddanner også nye, unge og håbefulde talenter. Vi stræber efter kun at have landets allerbedste strippere i vores stald.
De danske erotikmesser vælger da også konsekvent vores strippere, når messens store showscene skal besættes – og kun det bedste er godt nok.

I marts 2018 overtog Show Danmark IVS driften af Strip Danmark, men med det meste af det gamle team intakt.
Teamet består af:

Helle

Helle

Kundeservice

Josephine

Josephine

Booking

Maja

Maja

Booking

Mira

Mira

Salg

Sanne

Sanne

Regnskab

Thomas

Thomas

Daglig drift

Mikkel har trukket sig tilbage, og nyder livet på Bahamas.

Endnu vigtigere, end administrationen bag, består Strip Danmark også af top professionelle artister, som du kan se i vores lej en artist katalog.
I 2018 blev vi en moderne virksomhed med målrettet fokus på virksomhedskultur og målbar kunderservice, og en endnu skarpere stab af professionelle artister end nogensinde.
Alle medarbejdere er under løbende uddannelse, og vi medvirker i flere ‘corporate social responsibility’ initiativer. Vores CSR profil bliver fortsat udvidet, og relationen til vores samarbejdspartnere er i konstant udvikling.
I 2019 etablerede vi svensk bankforbindelse, og introducerede mulighed for betaling via SWISH (Sveriges MobilePay) for derved at lette betalingen for vores mange svenske kunder. I 2020 vil vi på samme måde forbedre vores service overfor vores tyske kunder, med alternative betalingsmuligheder til international bankoverførsel, kendt som IBAN.

STRIP DANMARK
Rolighedsvej 5
3000 Helsingør
CVR 39331624

stripdanmark.dk@gmail.com

Bankkonto

Nordjyske Bank

Reg: 7436
Konto: 0001436772

IBAN: DK0574360001436772
SWIFT-kode: RINGDK22

Mobilepay
33188

Swish
123 125 85 40

 

Stop Papirspild mærket
Et sundt arbejdsmiljø

Hvis du ikke kan fange os på telefonen, er du altid velkommen til at kontakte os via mail.
Både vores mail og online booking er åben 24/7
Vi svarer indenfor 24 timer og akutte online bookinger endnu hurtigere.