Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Om os

Strip Danmark startede i 2001 som et lille agentur for danske strippere. Målsætningen var at gøre det lettere for danskerne at booke strip.
Initiativtageren og grundlæggeren af Strip Danmark hed Mikkel Nissen.

Inden Strip Danmark kom på banen, var det mest etablerede booking agenter inden for musik og underholdningsbranchen, som sørgede for at etablere kontakt mellem kunder og strippere. Kunderne dengang var især diskoteker, klubber og markedspladser, som i forvejen bookede både DJ, bands, stand-up komikere og tryllekunstnere. Var man almindelig privat mand, og ville overraske sin kammerat til hans polterabend, så måtte man kigge i Ekstra Bladet omme bagerst i avisen – nede under ‘massage annoncerne’ – der kunne man finde et par telefonnumre til agenter der bookede strippere ud.

Op gennem 1990’erne blev internettet mere og mere udbredt – og derfor opstod Strip Danmark i år 2001 som en internetbaseret udbyder af strip til både private og diskoteker.
Derved blev det lettere og mere overskueligt at booke en stripper.

I takt med at internettet har udbredt sig til alle afkroge af landet, har Strip Danmark indtaget positionen som Danmarks førende booker af strip.

Vi udvælger med omhu vores strippere, og uddanner også nye, unge og håbefulde talenter. Vi stræber efter kun at have landets allerbedste strippere i vores stald.
De danske erotikmesser vælger da også konsekvent vores strippere, når messens store showscene skal besættes – og kun det bedste er godt nok.

I marts 2018 overtog Show Danmark IVS driften af Strip Danmark, men med det meste af det gamle team intakt.
Teamet består af:

Helle – kundeservice
Josephine – booking
Maja – booking
Nynne – booking
Sanne – regnskab
Thomas – daglig drift

Mikkel har trukket sig tilbage, og nyder livet på Bahamas.

Show Danmark IVS medvirker i øvrigt i flere ‘corporate social responsibility’ initiativer – se vores CSR profil herunder.

STRIP DANMARK
Rolighedsvej 5
3000 Helsingør
CVR 39331624

Bankkonto

Nordjyske Bank

Reg: 7436
Konto: 0001436772

IBAN: DK0574360001436772
SWIFT-kode: RINGDK22

Mobilepay
33188

Swish
123 125 85 40

 

Stop Papirspild mærket

Kan du ikke fange os på telefonen…

Vores online booking er åben 24/7