Strip Danmark - vi har Danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække showsMenuOm os

Lidt historie om Strip Danmark og holdet bag

Strip Danmark startede i 2001 som et lille agentur for danske strippere. Målsætningen var at gøre det lettere for danskerne at booke strip.
Initiativtageren og grundlæggeren af Strip Danmark hed Mikkel Nissen.

Inden Strip Danmark kom på banen, var det mest etablerede booking agenter inden for musik og underholdningsbranchen, som sørgede for at etablere kontakt mellem kunder og strippere. Kunderne dengang var især diskoteker, klubber og markedspladser, som i forvejen bookede både DJ, bands, stand-up komikere og tryllekunstnere. Var man almindelig privat mand, og ville overraske sin kammerat til hans polterabend, så måtte man kigge i Ekstra Bladet omme bagerst i avisen – nede under ‘massage annoncerne’ – der kunne man finde et par telefonnumre til agenter der bookede strippere ud.

Op gennem 1990’erne blev internettet mere og mere udbredt – og derfor opstod Strip Danmark i år 2001 som en internetbaseret udbyder af strip til både private og diskoteker.
Derved blev det lettere og mere overskueligt at booke en stripper.

I takt med at internettet har udbredt sig til alle afkroge af landet, har Strip Danmark indtaget positionen som Danmarks førende booker af strip.

Vi udvælger med omhu vores strippere, og uddanner også nye, unge og håbefulde talenter. Vi stræber efter kun at have landets allerbedste strippere i vores stald.
De danske erotikmesser vælger da også konsekvent vores strippere, når messens store showscene skal besættes – og kun det bedste er godt nok.

I marts 2018 overtog Show Danmark ApS driften af Strip Danmark, men med det meste af det gamle team intakt.
Teamet består af:

Aya

Aya

Booking

Natali

Natali

Kundeservice

Maja

Maja

Booking

Caroline

Caroline

Webdesign

Sanne

Sanne

Regnskab

Thomas

Thomas

Daglig drift

Mikkel har trukket sig tilbage, og nyder livet på Bahamas.

Endnu vigtigere, end administrationen bag, består Strip Danmark også af top professionelle artister, som du kan se i vores lej en artist katalog.
I 2018 blev vi en moderne virksomhed med målrettet fokus på virksomhedskultur og målbar kunderservice, og en endnu skarpere stab af professionelle artister end nogensinde.
Alle medarbejdere er under løbende uddannelse, og vi medvirker i flere ‘corporate social responsibility’ initiativer. Vores CSR profil bliver fortsat udvidet, og relationen til vores samarbejdspartnere er i konstant udvikling.
I 2019 etablerede vi svensk bankforbindelse, og introducerede mulighed for betaling via SWISH (Sveriges MobilePay) for derved at lette betalingen for vores mange svenske kunder.
Her i 2022 har vi smidiggjort betaling med MobilePay, så du automatisk får tilsendt en faktura på bookinggebyret, når du booker online, og dermed let kan effektuere din booking.

Vores bookinggebyr er i øvrigt fortsat Danmarks laveste!
Når du booker online koster det kun 400 kroner at booke. Booker du akut på dagen, er prisen dog 500 kroner – hvilket stadig er lavere end du finder det andre steder.
Med så lavt et bookinggebyr kan vi holde prisen for et stripshow på 1800 kroner – og det i en tid hvor alting stiger!
Selvfølgelig kommer der kørsel oven i prisen – brændstof, og afgifter på brændstof, bliver desværre kun dyrere og dyrere – og artisten må nødvendigvis have dækning for sine kørselsudgifter.

STRIP DANMARK
Rolighedsvej 5
3000 Helsingør
CVR 39331624

Email

stripdanmark.dk@gmail.com

Telefon

(+45) 71 99 19 24

Bankforbindelser:

Reg.nr-Kontonummer:

7436-1436772

swish (Sweden)

123 125 85 40

International

IBAN: DK0574360001436772
BIC/SWIFT: RINGDK22

Åbningstider:

Telefon

Tir – Ons 12 – 16
Torsdag 13 – 20
Fre – Lør 12 – 24

Online booking

Modtages 24/7
Håndteres i telefon åbningstid

co2stream.dk maerke

Stop Spam

Sikkerhedsmærket

csr-maerket logo

Vitapus

Et sundt arbejdsmiljø

Stop Papirspild mærket

Hvis du ikke kan fange os på telefonen, er du altid velkommen til at kontakte os via mail.
Både vores mail og online booking er åben 24/7
Vi svarer indenfor 24 timer og akutte online bookinger endnu hurtigere.