MenuLapdance

Få en stripper på skødet
Lapdance Mike

Lapdance indgår næsten altid i strip i forbindelse med polterabend eller fødselsdag. I løbet af showet vil stripperen sætte sig på skødet af ‘den heldige’ – altså den person der er i centrum for dagens begivenhed, fx kommende brud, brudgom eller fødselar. Stripperen kan udføre forskellige ‘moves’ på skødet af ‘den heldige’, som kan forekomme både æggende og morsomme.

Lapdance indgår

Lapdance kan indgå som del af et stripshow.
Booker du et stripshow hos Strip Danmark, koster det ikke ekstra med en lapdance.

Lap Dance

Lapdance er den fordanskede version af det engelske udtryk ‘lap dance’. Men uanset om vi kalder det ‘lapdance’ eller ‘lap dance’ betyder det blot at stripperen ‘danser’ på skødet af en given person.

Lap dance på stripklub

Begrebet ‘lap dance’ stammer oprindelig fra strip klubber, hvor man som gæst kan betale sig til denne form for strip. På stripklubben får man så alt stripperens opmærksomhed, så længe den bestilte lap dance står på. De af stripklubbens gæster der ikke vil betale for en lap dance, må så nøjes med at se på fra sidelinjen uden at få opmærksomhed fra stripperen.

Lap dance som disciplin

Lapdance er altså en disciplin for sig selv inden for striptease genren; og er fx anbefalelsesværdigt til en ‘loge aften’ hvor der udloddes præmier – hvor så præmien kan være en lap dance med en stripper fra Strip Danmark. Typisk varer en lap dance max 5 minutter, mens et stripshow varer omkring 10 minutter.

Table Dance

Ind i mellem forveksles begreberne 'lap dance' og 'table dance'. Dette skyldes at begge dele er relativt intimt, samt at begge dele har fælles baggrund fra strip klubben.
Man kan sige at både lap dance og table dance henhører under begrebet 'private dance'. Altså det at gæsten på strip klubben betaler stripperen for at optræde kun for ham, eller for det bord selskabet sidder ved.
Når der bookes strip til fødselsdagsfesten eller til en polterabend, er det i sagens natur altid privat, og stemningen er i det hele taget anderledes end på en strip klub. Således vil lapdance på en stripklub og lapdance til et privat arrangement også være væsensforskellige i sin udførsel. På klubben vil det hele opleves lidt mere intimt, mens det til det private arrangement vil opleves mere festligt og sjovt.

Lapdance til polterabend

Hvis du booker en stripper til din kammerats eller venindes polterabend, vil der stort set altid indgå en lapdance som en del af showet. Så du behøver ikke specifikt at bestille ‘lap dance’ når du booker en stripper. Men selvfølgelig er det altid en god idé lige at nævne overfor stripperen, inden show start, at kammeraten trænger til en ordentlig omgang lapdance.


Alle vores strippere – både mandestripperne og pigestripperne – er dygtige til at ‘danse på skødet’. Så hvis den polterabend du er medarrangør for, skal blive en uforglemmelig aften, netop fordi der var gogo dans på skødet af gommen/bruden, så kan du føle dig helt tryg ved at booke en stripper fra Strip Danmark.

Udvalgt anmeldelse

Simon Wagner

Vi havde booket en lapdance stripper hos Strip Danmark til min svogers fødselsdag. Jeg kan ikke huske hvad hun hed, men min svoger fik et meget fræk lapdance af hende, og han var helt oppe at ringe bagefter. Fed oplevelse!

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.
Book strip online så er du sikret markedets billigste priser.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila, sushipige, bunny piger og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.