Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Lapdance

Lapdance kan indgå som del af et stripshow.
Booker du et stripshow hos Strip Danmark, koster det ikke ekstra med en lapdance.

Læs mere...

Lap dance indgår næsten altid i strip i forbindelse med polterabend eller fødselsdag. I løbet af showet vil stripperen sætte sig på skødet af ‘den heldige’ – altså den person der er i centrum for dagens begivenhed, fx kommende brud, brudgom eller fødselar. Stripperen kan udføre forskellige ‘moves’ på skødet af ‘den heldige’, som kan forekomme både æggende og morsomme.

Lapdance

Lapdance er den fordanskede version af det engelske udtryk ‘lap dance’. Men uanset om vi kalder det ‘lapdance’ eller ‘lap dance’ betyder det blot at stripperen ‘danser’ på skødet af en given person.

Lap dance på stripklub

Begrebet ‘lap dance’ stammer oprindelig fra strip klubber, hvor man som gæst kan betale sig til denne form for strip. På stripklubben får man så alt stripperens opmærksomhed, så længe den bestilte lap dance står på. De af stripklubbens gæster der ikke vil betale for en lap dance, må så nøjes med at se på fra sidelinjen uden at få opmærksomhed fra stripperen.

Lap dance som disciplin

Lap dance er altså en disciplin for sig selv inden for striptease genren; og er fx anbefalelsesværdigt til en ‘loge aften’ hvor der udloddes præmier – hvor så præmien kan være en lap dance med en stripper fra Strip Danmark. Typisk varer en lap dance max 5 minutter, mens et stripshow varer omkring 10 minutter.

Lap dance til polterabend

Hvis du booker en stripper til din kammerats eller venindes polterabend, vil der stort set altid indgå en lap dance som en del af showet. Så du behøver ikke specifikt at bestille ‘lap dance’ når du booker en stripper. Men selvfølgelig er det altid en god idé lige at nævne overfor stripperen, inden show start, at kammeraten trænger til en ordentlig omgang lapdance.

De fleste af vores strippere – både mandestrippere og pigestrippere – er dygtige til at ‘danse på skødet’. Så hvis den polterabend du er medarrangør for, skal blive en uforglemmelig aften, netop fordi der var gogo dans på skødet af gommen/bruden, så kan du føle dig helt tryg ved at booke en stripper fra Strip Danmark.

lapdance

Se kataloget over pigestrippere…

Pigestrip

Se kataloget over mandestrippere…

Mandestrip

lap dance

Herunder et lille udpluk af strippere som er leveringsdygtige med en lap dance…

Se vores komplette oversigt over artister som kan bookes til stripshow med lap dance…

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalgt anmeldelse

Simon Wagner

Vi havde booket en lapdance stripper hos Strip Danmark til min svogers fødselsdag. Jeg kan ikke huske hvad hun hed, men min svoger fik et meget fræk lapdance af hende, og han var helt oppe at ringe bagefter. Fed oplevelse!