MenuLej en stripper

Danske strippere du kan booke som privat kunde

Det første du skal tage stilling til, når du står og skal leje en stripper, er om det skal være en mandlig eller kvindelig en af slagsen…

Se vores katalog med kvindelige strippere

Se vores katalog med mandlige strippere

Du kan også scanne hele kataloget igennem, og se hvilken stripper der først fanger dine øjne.

Scroll ned ↓ og…

Lej en stripper fra vores store udvalg i katalog-oversigten herunder.
Vi har danske strippere fra Gedser til Skagen.
Du kan få strip både med en kvindelig stripper eller en mandlig en af slagsen…
Klik på ‘pigestrippere’ for at se de kvindelige artister, og på ‘mandestrippere’ for at se de mandlige artister.
Vores strippere er toppen af poppen indenfor striptease og stripshow.
Leder du efter en eventpige f.eks. til noget servering, så klik på ‘eventpiger’ og filtrer kataloget til at vise de artister som er dygtige på event fronten.

Når du booker som privat

I forbindelse med at leje en stripper i privat regi, dukker nogle relevante spørgsmål op…

Hvad er en stripper?
Hvad kan man leje en stripper til?
Hvor kan man leje en stripper?
Hvor lang tid varer et show med en stripper?

Afgræns stripper udvalget

Vi er svært stolte over vores flotte udvalg af professionelle strippere, men ved at det kan virke uoverskueligt, hvis du står og blot skal bruge én…
Oppe i toppen af siden finder du en menu. Her vælger du enten ‘pigestrip’ eller ‘mandestrip’ – alt efter hvad du søger – og så vil du kunne afgrænse udvalget geografisk.
Ikke alle strippere kører fx til Nordjylland, og ikke alle har samme pris i Midtjylland.
I den geografiske afgrænsning af udvalget, vil du blive præsenteret for de strippere som kører i pågældende område til mest favorable pris.

Billig stripper

Uafhængig af betydningen ‘billig stripper’ er vi leveringsdygtige…
Vores strippere har en bred vifte af kostumer og shows, og herunder også roller som fx billig stripper.
Prismæssigt holder vi Danmarks laveste priser på stripshow…
En stripper – eller rettere et stripshow – koster 1800 kroner. Så kommer der et kørselstillæg oven i prisen, som er afhængigt af aktuelle kørselsområde.
Når vi ikke bare angiver prisen med kørsel, er det fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – og dermed forskellige kørsels priser.
I stedet finder du en fiks lille prisberegner på den enkelte strippers profil, så du ikke behøver hive den store regnestok frem for at finde total pris inklusiv kørsel.
Du kan i øvrigt afgrænse udvalget geografisk ved f.eks. at vælge København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får strip til bedst mulige pris – eller en billig stripper om du vil.

Bemærk at billigste strip fås ved at online booke!

FAQ ved strip booking

 

Hvad er en stripper?

En stripper er en danser som afklæder sig sit kostume imens hun optræder med sit show. Showet er tænkt som et underholdende indslag, som balancerer på grænsen mellem erotik og komik, og udnytter spændingsfeltet omkring den forlegenhed mennesker almindeligvis har i mødet med erotik i en social sammenhæng.

Hvad kan man leje en stripper til?

En stripper er oplagt som underholdende indslag til polterabend og fødselsdag, men kan også hyres til andre typer af arrangementer. I forbindelse med polterabend og fødselsdag, vil stripperen sørge for at centrere showet omkring aftenens hovedperson – dvs. brudgom eller fødselar. Stripperen vil typisk give aftenens hovedperson en lapdance

Hvor kan man leje en stripper?

En stripper lejer man gennem et strip bureau. Et professionelt strip bureau sørger for at stripperen bookes til rette tid og sted, og at stripperen er korrekt informeret om de ønsker man måtte have til showet, såsom kostume, tema, tilvalg af pisk eller andre remedier mv.
Man kan booke via telefon eller vha. online booking

Hvor lang tid varer et show med en stripper?

Varigheden af et stripshow er typisk mellem 10 minutter og et kvarter. Dog bør man sætte en halv time af til indslaget. En stripper behøver som regel 5 – 10 minutter at klargøre sit kostume og remedier, ligesom stripperen også behøver lidt tid efter show, til at iklæde sig igen og pakke kostumet.

Vi kalder det strip

Almindeligvis kalder vi det blot ’strip’ – men det vi mener er ’striptease’ – som defineret her. Men uanset om du vælger at kalde det ’strip’ eller ’striptease’, så er det lige præcis det fagområde hvori SD (Strip Danmark) er eksperter!

20 år med strip

SD er et veletableret og velrenommeret booking bureau, som i over 20 år har beriget Danmark med fræk underholdning i form af striptease, topløs servering, bodytequila, lapdance, bunnygirls, car wash babes, sushi piger, croquis modeller og polterabend happenings.

Lej en stripper

Ofte ses SD som værende et udlejningsfirma, som en virksomhed der lejer artister ud til polterabend, fødselsdag, svendegilde mv. Dette er slet ikke skudt helt forbi, omend vi foretrækker at se os selv som en booking virksomhed, hvis opgave det er at koordinere aftalen mellem arrangør og artist.
Den åbenlyse forskel mellem at leje en bil hos et biludlejningsfirma, og så hyre en stripper gennem Strip Danmark, er, at hvor bilen er en genstand, så er stripperen en selvstændig artist med selvstændig bogføring og kilometerregnskab, så at sige.
Alt er i alt er det dog blot ord, og hvis du ønsker at leje en artist til et arrangement, så er det fint med os at kalde det sådan. Vi er garanter for sikker formidling af aftalen og kommunikation parterne imellem. At booke eller at leje er derfor i praksis lidt som “tomayto, tomahto”.

✅ Lapdance

✅ Kissogram

✅ Striptease

✅ Sushi piger

✅ Bunnygirls

✅ Bodytequila

✅ Car Wash Babes

✅ Topløs servering

✅ Polterabend Spas

✅ Croquis Modeller

✅ Black Jack Dealers

Danmarks bedste strippere

Værende Danmarks førende booking bureau tiltrækker vi landets absolut bedste strippere og eventpiger indenfor dansk show underholdning.

Professionelle artister har behov for et professionelt og seriøst bureau at blive promoveret igennem, og derfor er det kun naturligt at de søger til Danmarks længst eksisterende booking bureau med speciale indenfor stripshow og eventpiger.

Netop fordi succes avler succes, kan vi stolt proklamerer, at det er hos SD du finder landets bedste strippere og eventpiger!

Kompetente bookere

Qua vores mangeårige erfaring ved vi, at en stab af professionelle strippere og eventpiger ikke gør det alene. Når du som kunde gerne vil booke en stripper, er det som regel fordi du har til opgave at arrangere en særlig begivenhed – som fx en polterabend. Derfor er det ikke bare vigtigt, at du får en dygtig og professionel stripper, men også vigtigt at bookingen går smooth og enkelt…

Som booking bureau er det vores opgave, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige stripper til det arrangement du står og skal arrangere. Dette er en opgave vi med glæde påtager os.
Derfor har vi ikke blot en stab af professionelle strippere, men også en stab af dygtige og kompetente bookere.
Vores bookere har et indgående kendskab til stripperne, og ved hvilken stripper der passer til lige netop den begivenhed du står for at arrangere.

Online booking system

Vi har gjort booking processen så enkel som overhovedet muligt.
Vores online booking system fungerer 24/7 og gør det muligt at book en stripper døgnet rundt. Booker du akut, og med få timers varsel, skal du benytte vores online akut booking formular.
I samme øjeblik du sender din online bestilling, ryger en bekræftelse afsted til din mail, med pris inklusiv kørsel på den stripper du har valgt.
Vores online booking system udregner prisen, mens du udfylder booking formularen, så du hele tiden ved at budgettet holder.
Vores bookere sidder i øvrigt klar alle dage undtagen søndag, til at assistere i forbindelse med bookingen.

Skriftlig bekræftelse

Du modtager altid en skriftlig bekræftelse på din booking, så du roligt kan læne dig tilbage og vide, at der er styr på den underholdningsmæssige del af arrangementet.
Bookinggebyret giver sikkerhed for seriøsiteten – og giver dig ekstra tryghed i forbindelse med bookingen.

Striptease og Stripshow

Striptease er frækkest – og et stripshow flottest – når artisten er fra SD. Dette er en kendt sag blandt stripglade danskere, og også årsagen til at erotikmesser landet over benytter sig af striptease artister fra SD.

Et stripshow på erotikmessens store scene stiller store krav til striptease artisten.

En stripper der optræder på den store scene, skal ikke bare formå at fylde hele scenen med sit stripshow, men også nå ud over scenekanten og helt ned i underlivet på sit publikum.

Striptease er en unik form for underholdning, som fanger sit publikum på en helt særlig måde i forhold til andre underholdningsformer. Striptease artistens evne til at fastholde og bjergtage sit publikum, er altafgørende for publikums oplevelse af artistens stripshow.

Det er derfor erotikmesserne – når der skal være stripshow på den store scene – benytter striptease artister fra SD!

Høj på strip

Også medierne benytter os, når der er behov for stof med spræl og kolorit. Vi får næsten dagligt henvendelser fra både tv, aviser og blade, som ønsker at benytte vores artister i alskens forskellige sammenhænge.
F.eks. har vi leveret artister til Danmarks Radio, som mente at det var public service at give danskerne et indblik i danske stripperes virke…

Danmarks Radio kalder programmet ‘Høj på strip’, og har fokus på en række af vores mandestrippere. I programmet kommer man helt tæt på, og får ikke bare set glimt fra artisternes show, men er også med bag facaden, og hører hvad den enkelte artist selv tænker om sit virke, og hvordan hans omverden reagerer.

Docu Soap

Grundlæggende er ‘Høj på strip’ helt i tråd med tidens tendens, som bedst kan kategoriseres som ‘docu soap’. Seerne får mulighed for at svælge i ‘virkelighedens Magic Mikes’ og følge dem i deres op- og nedture.
Både storyboard og clipboard er rutinearbejde kendt fra tidligere docu soaps som ‘De unge mødre’, ‘Strømer på Stenbroen’, ‘Prinsesser fra Blokken’ etc.

Vi presser selvfølgelig ikke vores artister til at medvirke i docu soaps som ‘Høj på strip’ eller andre ting som danske medier henvender sig til os med. Vi hjælper i det omfang vi kan, og dersom en artist er interesseret i mediernes bevågenhed, men derudover har vi ikke part i diverse medieproduktioner. Det slår os dog med forundring, hvor enorm mediernes interesse er for vores branche, og vi finder, at dem som måske er allermest høj på strip, i virkeligheden nok er medierne.

Programmets medvirkende

Har du fundet ind på vores site fordi du har set programmet høj på strip, og nu er interesseret i at booke en af de artister som medvirker i programmet, så kan du finde dem under mandestrip. Du kan se flotte billeder af dem, samt hvor meget det koster at booke dem til et show.

Piger til event

Ud over vores stab af professionelle strippere, har vi også en bred buket af piger til event.
Vores eventpiger er det bedste blikfang du kan købe for penge. Skal du fx udstille på en erhvervsmesse, og ønsker at trække max opmærksomhed, så er en eventpige fra SD et godt kort at have på hånden.
Pigerne er desuden professionelle hyggespredere og uovertrufne til at bringe smilet frem hos dine gæster. Når whiskysjussen serveres af en eventpige, iført elegant cocktail kjole, smager den bare bedre. For ikke at tale om den ekstatiske smagsoplevelse det er, at få sin drink serveret af en eventpige iklædt fransk lingeri.
Jo såmænd, eventpiger kan på mange måder være lige så livsbekræftende som et godt stripshow.

Specielle events

Vi tilbyder i øvrigt en række ‘special events’ og er altid behjælpelige med at sikre god underholdning til din event.

Vi har alt lige fra popstjerner, klovne og mavedansere til jonglerende dværge, syngende blomsterbude og kyssepiger.

Vi kan såmænd også levere en underholdende parodi på et stripshow. Eminent som alternativ til den frække striptease vores artister almindeligvis optræder med…
Er hele familien samlet med både børn, børnebørn og gamle tante Erna, og bliver det upassende med roterende underliv og lakstøvler, så kan fødselaren stadig få et striptease show han aldrig glemmer. Det bliver blot med lidt mindre tease og babser i ansigtet, og en hel del mere gak, humor og halløj.
Ring og forhør dig, så finder vi det helt rigtige til at gøre det til en uforglemmelig og uovertruffen dag.