MenuQ & A

Her får du de mest gængse spørgsmål og svar omkring booking af strip

Svarene gælder primært vores kunder i kategorien ‘private’

Er du ‘erhvervskunde’ bør du i stedet orientere dig i vores booking betingelser

Hvordan booker jeg en stripper?

Gå til online booking.
Vælg formular, udfyld og klik ‘send’.
Eller ring til vores servicetelefon på 71991924

Hvor længe varer et stripshow?

Varigheden af et standard stripshow er ca. 10 – 15 minutter. Læs mere om et stripshows varighed 

I hvor god tid skal jeg booke?

Det er altid godt at være i god tid. I jo bedre tid du booker stripper, jo større chance er der for at stripperen ikke allerede er booket det pågældende tidspunkt.

Kan jeg booke på dagen?

Ja, du kan godt booke samme dag/aften som du ønsker show, sålænge du booker inden for vores åbningstid.
Online bookinger kan foretages 24/7 men vi håndterer kun bookinger inden for vores åbningstid.
Når du booker til samme dag, så kalder vi det ‘akut booking’. Læs mere om at booke akut 
Vi anbefaler at booke i god tid. Når du booker samme dag/aften som du ønsker show, er det ikke sikkert at der er ledige strippere – og du risikerer således at gå glip af show.
Ind i mellem har vi så travlt fredag/lørdag at vi ikke når alle akut bookinger – men vi gør vores bedste.

Hvad koster det at få en stripper ud?

Prisen på at få en stripper ud består grundlæggende af to faktorer: showets pris + kørselsgebyr.
Showets pris kan du se ved at klikke ind på priser
Kørselsgebyret er individuelt fra stripper til stripper. På den enkelte strippers profil finder du hendes individuelle prisliste over stripshow inklusiv kørsel. Således kan du se pris inklusiv kørsel, i stripperens egen prisliste, på hendes profil.

Hvordan betaler jeg?

For at effektuere bookingen skal du indbetale et booking gebyr på kr. 400,-
(Du kan springe køen over ved at betale 500 i stedet for 400 kroner)
Booking gebyret er inkluderet i prisen – og er altså IKKE en ekstra udgift.
Det resterende beløb (pris inklusiv kørsel, minus booking gebyret) afregner du med artisten, når denne ankommer til arrangementet.
De fleste strippere foretrækker kontanter, men tager som regel også MobilePay.

Bookinggebyret opkræves i forbindelse med din online booking via et betalingslink i din MobilePay app, som vi sender til dig.
Har du ikke MobilePay, men ønsker i stedet at betale via bankoverførsel, så kontakt os.

Bookinggebyret er vores garanti for at din booking er reel – og samtidig din garanti for, at vi tager din booking seriøst og sørger for, at en professionel stripper kommer og optræder til dit arrangement.

Hvorfor skal jeg betale gebyr?

Bookinggebyret er vores provenue for at håndtere din booking.
Når du skal betale bookinggebyret på forhånd, skyldes dette to ting:

1. vi ønsker ikke at arbejde gratis.
2. over halvdelen af de bookinger vi får ind, er useriøse.

Strip branchen er et yndet mål for ‘practical jokes’. Mange synes det kunne være mægtig skægt at overraske naboen med et stripshow, han ikke har ønske om. Men en stripper der er kørt 100 km for at få at vide, at et stripshow ikke er ønsket, synes ikke det er sjovt.

Ideen om et stripshow opstår ind i mellem også som en fix eller uigennemtænkt idé, som man så sætter en booker igang med at koordinere, og så ikke vil have alligevel.

Bookinggebyret tjener således det formål at sortere skidt fra kanel.
Når vi modtager bookinggebyret fra dig, så ved vi, at du har et reelt ønske om at booke et stripshow, og så kan vi gå igang med arbejdet omkring at koordinere tingene således, at du får en professionel stripper og et flot show til dit arrangement.

Hvor meget plads kræver et stripshow?

Strippere er dygtige til at improvisere og tilpasse sig forholdene. Som udgangspunkt gælder dog, at jo mere plads stripper har til rådighed, jo flottere et show kan stripper udføre. Gives stripper 2 m² er det ikke let at udføre showet – omend det ikke er umuligt.

Hvad skal jeg sørge for i forbindelse med showet?

Stripperen skal have mulighed for at klæde om før og efter showet. Stripperen skal kunne være privat under omklædning. Mulighed for soignering i form af bad/toilet/spejl er også ønskværdigt for stripper.
I forbindelse med showet vil mange strippere skulle bruge en stol placeret midt på gulvet – men skulle forholdene være sådan, at det ikke er muligt med en stol, kan stripperen sagtens lave sit show alligevel.
Tænk på at løse gulvtæpper og lavthængende lamper kan hæmme stripperens udfoldelsesmuligheder, og dermed være med til at forringe showet.
Påtænk også at de fleste strippere optræder i enten sko eller støvler, hvilket kan forårsage mærker på det gulv de optræder – hvilket hverken stripperen eller Strip Danmark efterfølgende kan stilles til regnskab for!

Hvordan med musik?

I dag findes der mange forskellige typer musik medier – iPod, iPhone, USB-stick, Spotify, CD-r og flere andre – så beskriv gerne hvilket musikanlæg der er til rådighed, når du booker.
Stripperne har altid deres musik på flere forskellige lyd medier, og nogle har sågar egen ‘boom blaster’ med.

Hvor højt musik kræves?

Jo højere musik, jo bedre show – så fyr op for lyden!

Må arrangementet afholdes offentligt?

Private arrangementer (fødselsdage, polterabender mv.) må gerne afholdes på offentlige steder. Dog skal du som arrangør sørge for, at den ansvarshavende for det offentlige sted (fx restauratør) er orienteret. Du skal sørge for, at stripper har mulighed for omklædning i private omgivelser før og efter showet. Endvidere skal arrangementet afholdes på en måde, så kun deltagere i det private arrangement er publikum til showet – og sådan at det offentlige steds øvrige gæster ikke uforvarende bliver publikum til et stripshow!

Må jeg røre ved stripper under showet?

Nej, stripper må ikke berøres.
Selvom en stripper bliver betalt for at afklæde sig foran et publikum, er en stripper stadig beskyttet af samme lovgivning som alle andre mennesker – og berøring af intim karakter kan med andre ord medføre en dom for ‘sexchikane’.
Nå det er sagt, skal det samtidig siges at strippere i sagens natur ikke hører til blandt de mest bornerte mennesker i verden, og at strippere ofte tillader nogen form for berøring.
Det er dog vigtigt at notere sig, at det er stripper der sætter grænserne for berøringen; så hvis stripper i løbet af showet tager din hånd og placerer den på sin ene balle, betyder det, at det er ok at røre stripper på ballen, men hvis stripper fjerner din hånd – eller på anden måde giver signal om at du skal ophøre med berøringen – så betyder det, at berøringen ikke længere er ok.
Almindeligvis er den side af sagen dog ikke noget problem. Langt de fleste mennesker ved intuitivt hvor grænserne går, og professionelle strippere er trænet i at gå til grænserne.

Må der være hunde til stede under showet?

Såfremt hundes ejer har kontrol over sin hund og holder den i snor, må der gerne være hunde til stede blandt publikum.
Sørg for at der ikke er hunde der springer op af stripperen, eller ‘hjælper’ stripperen af med tøjet.
Hunde er sjældent begejstrede for fremmede mennesker der danser rundt og vifter provokerende med en bideinviterende mås.

Må der være børn til stede under showet?

Nej, der må ikke være børn til stede under showet.
Stripshows er sædvanligvis blot festlige indslag, som ikke på nogen måde er i stand til at forårsage psykiske men på hverken børn eller voksne. Så når der ikke må være børn til stede under showet, skyldes det ikke så meget hensyn til børnene, som det skyldes hensynet til stripper.
Samfundet er gennemsyret af en ekstrem ‘pædofili-forskrækkelse’, og Strip Danmark ønsker ikke at nogen af vores strippere skal udsættes for anklager om ‘seksuel krænkelse af børn’, blot fordi de optrådte ved Onkel Arnes 50 års fødselsdag. Dermed også sagt, at stripper ikke kontrollerer om der er børn tilstede inden showet – og ej heller standser showet fordi der er børn tilstede – hvorfor det er arrangørens EGET ANSVAR at sikre, at ingen af de tilstedeværende mennesker lider ‘psykisk overlast’ under stripshowet.
Hverken stripperen eller Strip Danmark kan drages til ansvar fordi børn, børns pårørende, socialpædagoger, kommunale sagsbehandlere mv. måtte føle sig stødt over stripshowet.

Må jeg fotografere/filme stripper under showet?

Som udgangspunkt: Nej!
Strippere har som andre mennesker ret til at frabede sig at blive fotograferet/filmet – og særligt i situationer hvor de har meget lidt tøj på!
De fleste strippere har dog forståelse for at du gerne vil have minder i form af billeder/video fra den pågældende begivenhed du har hyret stripper til, og vil ikke gøre indsigelser mod at du tager billeder/video.
Spørg for god ordens skyld stripper inden showets start.

Hvilke rettigheder gælder omkring billeder/video?

Hvis du fotograferer/filmer stripper, skal du være opmærksom på, at du aldrig har ret til at publicere billeder/video hvis ikke stripper har givet sit skriftlige samtykke hertil.
Du må kun bruge billeder/video til private formål. Du må IKKE lægge billeder/video ud på Facebook eller andre offentligt tilgængelige medier – medmindre stripper har givet sit udtrykkelige samtykke.

Hvilken garanti har jeg for at stripper møder op?

Vi sender altid en skriftlig bekræftelse på bookingen. Denne bekræftelse er din garanti for, at der er booket en professionel stripper til dit arrangement.
Professionelle strippere møder ALTID frem til de arrangementer de er booket – ellers bliver deres karriere som ‘professionel stripper’ meget kortvarig!
Dog gælder almindelige forbehold for force majeur. Skulle uheldet være ude og stripper fx kører galt i sin bil på vejen, vil vi øjeblikkeligt iværksætte en plan B og så vidt mulig omdirigere en anden stripper fra vores omfattende bagkatalog, så arrangementet alligevel kan gennemføres – tættest mulig på oprindelig tidsplan.
Ved akutte telefon bookinger – bookinger med få timers varsel – er vores fokus at opfylde dine ønsker om strip til dit arrangement, og i sådanne tilfælde vil vi ofte undlade den skriftlige bekræftelse, og i stedet klare bookingen telefonisk og bekræftelsen verbalt.

Hvornår modtager jeg den skriftlige bekræftelse?

I samme øjeblik du foretager en ‘online booking’ vil der automatisk blive tilsendt en bekræftelse på vi har modtaget din booking. Bekræftelsen sendes til den mailadresse du angiver ved bookingen.
I forbindelse med din online booking åbnes et betalingsvindue, så du med det samme kan indbetale bookinggebyret.
Når vi har modtaget din booking, og din betaling af bookinggebyret, går vi igang med at ekspedere din booking. Såsnart vi har indgået en aftale med en artist omkring din booking, fremsender vi en endelig bekræftelse på din booking. Denne sender vi via sms til det telefonnummer du har angivet i din booking.

Bemærk at vi ekspederer bookinger i vores åbningstid og efter først til mølle princippet.
Almindeligvis ekspederer vi bookinger inden for 24 timer.

Booker du via telefon, sender vi dig et link til et betalingsvindue. Når vi har modtaget din betaling, går vi igang med at ekspedere din booking. Såsnart vi har indgået en aftale med en artist omkring din booking, fremsender vi en endelig bekræftelse via sms.

Kan jeg afbooke stripper?

Frem til 24 timer før bookede tid for strippers ankomst til arrangementet, kan du afbooke stripper, uden stripper kan gøre krav på betaling.
Er der mindre end 24 timer til den bookede tid for strippers ankomst til arrangementet, er du umiddelbart forpligtet til at betale stripper den fulde pris.
Skulle der indtræffe noget som forhindrer arrangementets afvikling, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme, uanset om der er mere eller mindre end 24 timer til arrangementet.
Bemærk at så snart du har indbetalt booking gebyret, er bookingen bindende – og booking gebyret ikke refunderbart.

Kan jeg få bookinggebyret retur?

Vi returnerer kun bookinggebyret i det tilfælde, at vi ikke kan levere en artist til ønskede tidspunkt og gældende tidsramme.
Bookinggebyret er vores garanti for, at din booking er seriøs, og at vi ikke spilder vores tid.
Der er meget administrativt arbejde forbundet med at booke, og for at vi skal kunne fastholde Danmarks laveste bookinggebyr, er vi nødt til at sortere skidt fra kanel, så at sige.
Vi oplever at kunder vælger at booke flere steder i forbindelse med samme arrangement, for derefter at aflyse. Eller blot fik en spøjs idé, som de så efterfølgende fortryder. Og det er vores tid ikke til.

Hvad så hvis det ikke kan blive den artist jeg har valgt?

Heller ikke her returnerer vi bookinggebyret.
Artisterne fungerer ikke som ansatte hos os, men er mennesker med egne og frie prioriteringer. Vi kan således ikke diktere dem noget som helst. Da de samtidig er unikke – der findes kun én af aktuelle artist – er eneste mulighed – i det tilfælde en artist takker nej til at indgå aftale om at optræde til dit arrangement – at indsætte en alternativ artist.
Vi oplever ind imellem den fejlagtige tilgang, at betragte en stripper som et ‘produkt’, i lighed med indkøb af en skjorte via en webshop, hvor det er rimeligt at forvente pengene retur dersom den bestilte model, størrelse og farve måtte være udsolgt.
Hos Strip Danmark er det selve arrangementet, som er det centrale. Det er dig som har arrangementet, og ønsker et underholdende indslag til dit arrangement. Vores opgave er, at sikre at du får et underholdende indslag til dit arrangement. Derfor melder vil ikke ‘varen udsolgt’ men går all in på at sikre at dit arrangement kan forløbe planmæssigt i forhold til tidsplanen og med det underholdende indslag, som et stripshow er.
Det er indslaget – altså selve showet – som er det centrale, og da alle vores artister er dygtige show performers, er du garanteret god underholdning uanset hvilken artist vi sender.
Vi vil dog altid bestræbe os på, at leve bedst muligt op til dine ønsker, men primære fokus er underholdning til rette tid og rette sted.

Kan jeg selv vælge stripper?

Ja, hver enkelt stripper har sin egen booking formular, hvori du også kan aflæse hendes pris, samtidig med du indtaster din booking.
Vær dog opmærksom på, at booker du akut – altså til samme dag/aften/nat – så kan du ikke selv vælge, så sender vi den stripper som vi lettest kan få dirigeret din vej.
Læs mere om at booke akut
Bemærk også, at selvom du booker i god tid, så kan vi ikke altid garantere at du får den stripper du ønsker…
Vi vil selvfølgelig imødekomme dit ønske bedst muligt, men da det er mennesker vi har med at gøre – og ikke varer på en lagerhylde – så kan vi ikke garantere at stripperen ikke selvstændigt har lavet andre planer, er blevet ramt af sygdom, eller noget helt tredje.
Se i øvrigt vores booking betingelser…
Vi vil selvfølgelig orientere dig i tilfælde af, at den stripper du har booket ikke kan, og samtidig finde bedst mulige alternativ til dig.

Kan stripper aflyse?

Vi har skriftlige aftaler med vores strippere, hvorigennem de er bundet til at imødekomme de bookinger vi giver dem – og ikke har retten til at aflyse.
Derudover tjener stripperne kun deres honorar, dersom de møder frem og udfører deres show, hvilket i sagens natur giver stripperen et naturligt incitament til aldrig at aflyse.
Alt andet lige kan vi dog ikke tage ansvar for en strippers selvstændige og uforudsete programændring. I så tilfælde vil Strip Danmark engagere en substitut, således at arrangementet kan forløbe efter planen.
Sygdom kan ligeledes være en omstændighed, der tvinger stripper til at aflyse. I sådan en situation sørger vi selvfølgelig også for en substitut, der sikrer at aftalen i videst mulige omfang kan afvikles planmæssigt.
Der gælder almindelige forbehold for force majeur – eksempelvis hvis en snestorm gør det umuligt for stripperen at komme frem.

I tilfælde af force majeur vil det indbetalte booking gebyr blive krediteret og tilbageført.

Stripperen væltede min Ming vase, kan jeg få erstatning?

Umiddelbart er det dit eget ansvar at sørge for, at Ming vaser o.lign. er ryddet af vejen, sådan at stripper har plads at bevæge sig på, uden at ting går i stykker.
Strip Danmarks strippere er mere som katte på et bliktag, end de er som elefanter i en porcelænsbutik, så almindeligvis er det ikke noget du behøver at være bekymret for. Skulle uheldet dog alligevel være ude, vil det formentlig være en sag for forsikringsselskabet – og alt afhængig af skadens omfang og opståen, enten en sag for stripperens forsikringsselskab, eller dit eget forsikringsselskab.
Strip Danmarks forsikringsselskab har ikke umiddelbart part i sagen, alt den stund at vores strippere agerer som freelancere og selv bærer ansvarsbyrden for deres virksomhed som freelance artister.

Hvor kan jeg klage?

Hvis du føler at vores service ikke lever op til dine forventninger, er vi meget lydhøre overfor kritik.
Du kan både ringe eller skrive til os, hvis du gerne vil ytre dine synspunkter om den service vi har leveret.
Se i øvrigt vores booking betingelser…

Har Strip Danmark interesse i min feedback?

Ja, i høj grad! Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, og kun ved at lytte til feedback fra vores kunder, kan vi blive bedre.
Uanset om det drejer sig om ros eller ris, vil vi meget gerne høre fra dig – og hvordan du oplevede at bestille og få leveret et stripshow.
Du er velkommen til at skrive til os, og ligeså velkommen til at skrive en anmeldelse enten på Google Reviews eller Trustpilot.

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.