MenuHvor lang tid varer et stripshow

…og kan man få non-stop strip?
Go to post Hvor lang tid varer et stripshowtripshow Erotica 2014 Nuna

10 – 15 minutter

Et stripshow varer almindeligvis mellem 10 og 15 minutter.
Det indskudte ord ‘almindeligvis’ indikerer at et stripshow både kan være kortere og længere end 10 – 15 minutter, men at langt de fleste strippere holder sig inden for den ramme.

Er et stripshow med en varighed af 15 minutter bedre end et stripshow der kun er 9 minutter langt?

Nej, mange af vores kunder drager fejlagtigt en direkte parallel mellem kvaliteten af et stripshow og den tidsmæssige varighed.

Et kort indslag

I langt de fleste tilfælde er et stripshow et kort indslag med det formål at løfte feststemningen. Samtidig er et stripshow et indslag som ‘stjæler’ festens fokus i det tidsrum showet står på. Bliver showet for langt, hensættes festen til en passiv tilskuerrolle med nedadgående intensitet.

Showet som omdrejningspunkt

Selvfølgelig er der situationer hvor stripshowet kan være hele omdrejningspunktet – fx til en ladies night eller en herreaften – men i sådanne tilfælde er det andre typer stripshow, som fx ‘table dance’, hvor drikkepenge stoppes i stripperens trusser, eller show konstellationer med flere strippere, som foretrækkes.

Til polterabend, svendegilde, fødselsdagsfest mv. handler det om at feste sammen og fejre et menneske man holder af, hvortil stripshowet blot er et glædes-forstærkende indslag i festivitasen.

Laver stripperen fødselsdagsfesten om til en endeløs omgang narcissistisk selviscenesættelse med tunge rytmer fra et øredøvende nonstop remix, og ikke stopper før han (de kendte eksempler på dette er mandestrippere) bliver smidt ud, så kan det godt være du fik mange minutter pr krone, men du fik også en fest efterladt med en flad stemning.

Omvendt kan et stripshow også blive så kort, så det nærmest er forbi inden det gik i gang, hvilket også efterlader en flad stemning.

Artisten skal således holde en hårfin balance mellem, på den ene side levere et show som forekommer fuldkomment, og på den anden side undgå at begå overkill og tabe begejstringen.

Ingen kilopris anvisning

Pointen er, at det vigtige er selve oplevelsen af stripshowet, mere end det er den tidsmæssige varighed, som er afgørende for om det er et godt stripshow.

Derfor er de ‘10 – 15 minutter’ som vi giver som svar på spørgsmålet ‘hvor længe varer et stripshow’ også mere en rettesnor end det er en ‘kilopris anvisning’.

Der findes artister som kan levere 17 minutter og stadig fastholde begejstringen, ligesom der findes stripshow af 8 minutters varighed, som stadig virker storslåede og fuldkomne.

ISO-normen

Nogle strippere tilpasser varigheden af showet, i forhold til det aktuelle arrangement, arrangementets rammer, og den umiddelbare feedback fra det tilstedeværende publikum. Andre strippere har et koreograferet show hvor varigheden er fastlagt fra start.

De artister du finder hos Strip Danmark, har vi anvist at levere stripshow med en varighed på mellem 10 og 15 minutter. Det har vi ikke gjort for, at du som kunde skal stå klar med et stopur og måle om showet overholder ‘ISO-normen’, men fordi vores egen erfaring er, at 10 – 15 minutter er en god varighed for et stripshow. Men dermed ikke sagt, at showet behøver blive dårligere fordi det er et minut kortere eller længere.

Lange show på bestilling

Står du som arrangør af en begivenhed, hvor stripshowet skal fungere som selve omdrejningspunktet, så kontakt os og beskriv hvad du har i tankerne.
Vi kan både levere dobbeltshow og pakkeløsninger. Pakkeløsningerne kan være med både strippere og eventpiger, eller med en besætning af 3 – 4 mandestrippere, hvis det fx måtte dreje sig om en ladies night.
Vi har også strippere som optræder med table dance, og ikke stopper showet før publikum stopper med at proppe drikkepenge i trusserne – hvorved showet bogstaveligt talt varer lige så længe som tegnedrengen rækker.

Udvalgt anmeldelse

Bjarne Jensen

Ganske simpelt formidabelt. Havde bestilt et stripshow hos Strip Danmark og alt klappede. Den hyrede artist leverede et brag af et show, og gæsterne var helt oppe at ringe. Det var en stor succes - kan klart anbefale!

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.
Book strip online så er du sikret markedets billigste priser.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila, sushipige, bunny piger og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.