Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Morgenbollefyr

Katalog med morgenbollefyre

Katalog oversigt

Ă…ben kataloget med morgenbollefyre

Vores morgenbollefyre serverer lune boller over hele landet. …og sørger selvfølgelig for at smøre også…

Book en morgenbollefyr

Udvælg en morgenbollefyr som passer til arrangementet. Han kan fx komme iført et lille læder forklæde, og ikke andet!
Morgenbollefyren kan dog også slå bollerne op iført jeans eller andet, alt efter ønske.
Forløbet varer almindeligvis en time, og morgenbordet kan suppleres med champagne cocktails.

Polter pakke

Er arrangementet en polterabend tilbyder vi en polter-pakke, hvor morgenbollerne suppleres med et stripshow og en bodytequila. Eventuelt kan tequilaen erstattes med en Fernet Branca, eller anden morgen opkvikker.

Bolledej og drikkevare følger ikke med i pakken. Dette skal du og veninderne sørge for at have indkøbt på forhånd. Sørg også for at dejen er klar, sådan at morgenbollefyren kan gå igang med at ælte og forme bollerne.

Priser

1 time morgenbollebagning og servering i lille læder forklæde

2000 + kørsel

Polter-pakke hvor stripshow og bodytequila indgĂĄr

3500 + kørsel

Ekstra bodytequila kan tilkøbes for 100 kr/stk

Vores morgenbollefyre er altid friske og med et stort service-gen!

Ideen med en morgenbollefyr

Ideen bag morgenbollefyre stammer fra den gamle rejsekonge Simon Spies, som var kendt for ekstravagant og dekadent livsstil og som tilbage i 70erne introducerede de danske medier for begrebet ‘morgenbolledamer’.
Et andet begreb som 70erne bød pĂĄ, var begrebet ‘ligestilling mellem kønene’. SĂĄ egentlig skulle vi allerede have haft morgenbollefyre i 70erne – lanceret sideløbende med Spies’ morgenbolledamer – men sĂĄ hastigt gĂĄr samfundsudviklingen ikke altid. Nu er de her imidlertid, og du behøver ikke hedde Spies for at fĂĄ rĂĄd til en.

Bager med røven bar

Grundlæggende er ideen med en morgenbollefyr, at han kommer og bager boller til fx en polterabend. Ligesom Simon Spies spilles der dog på de seksuelle undertoner, og en morgenbollefyr skal selvfølgelig ikke have ret meget tøj på.
De morgenbollefyre vi sender ud, er typisk blot iklædt et lille læderforklæde, og ikke andet. De bager med røven bar, så at sige. Og når morgenbollefyren serverer, kan damerne i bedste Spies manér give ham et lille sexchikanerende klask bagi.
En morgenbollefyr skal være med på løjerne. Det dur ikke hvis han er fra Købehavns Universitets krænkelsesparate studentermiljø. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige morgenbollefyr til selskabet. Han må ikke være bornert, han skal være med på løjerne, og så må han også godt være lækker.
De morgenbollefyre vi byder på, er alle også mandestrippere. De er således vant til løjer, og holder dagligt deres veltrænede kroppe i fysisk god form. De har smil på læben, og ved hvordan man flirter og kurtiserer. Især hvis der er en kommende brud, eller fødselar, som skal have lidt ekstra opmærksomhed.

Book morgenbollefyr

Bestil en morgenbollefyr ved at udvælge en fra kataloget herover. Klik ind pĂĄ hans profil, og vælg ‘morgenbollefyr’ i hans repertoire, nĂĄr du udfylder booking formularen.
Skal der lidt ekstra kryderi på, kan du også vælge morgenbolle pakke med mandestrip og bodytequila.