Eventpiger

Danmarks smukkeste eventpiger

Læs mere...

Eventpiger til flotte, frække og festlige indslag.
Servering, promovering, præsentation, fest og farver. Med et par godt skårede eventpiger får begivenheden, ud over en masse ekstra kolorit, tilført stil og klasse, der får det hele til at ose af elegance.
Strip Danmarks eventpiger er smukke, belevne og altid i sprudlende godt humør!
Eventpigerne har i øvrigt en bred buket af tilbud, som du kan læse mere om, hvis du slider lidt ned af siden…

Step up med eventpiger

Skal du afholde et event, eller udstille på messe? Hvorfor så ikke hyre professionelle eventpiger til at kræse for dine gæster og kunder?
Med Strip Danmarks smukke og belevne eventpiger kan du både promovere din virksomhed og vise omverdenen at du er en person med stil og klasse.
En eventpige er ikke en stripper, men en flot, fræk og festlig overraskelse, som både gæster og kunder vil sætte pris på.
Eventpiger kan stå for uddeling af merchandise, servering af drinks, podiedans eller noget helt fjerde.

De eventpiger du ser herover, er blot et udsnit af vores bagkatalog.
Vi har eventpiger fordelt over hele landet – og med forskellige kompetenceområder. Fx har vi eventpiger som med glæde optræder topløse, mens andre kun kan hyres iført elegante cocktailkjoler.
Vi har eventpiger som er til fest og farver, og andre som kun er til business arrangementer, hvor udtrykket er professionelt og stilrent.
Beskriv det arrangement du ønsker eventpiger til, så hjælper vi dig med at finde lige netop det du har brug for!

Stil og finesse

Vi har et kæmpe bagkatalog af event girls fordelt over hele landet.
Vores event girls kan bookes til at promovere din virksomhed på messer, eller til at servere drinks til en stilfuld herreaften, eller som podie dansere på byens diskotek.
Eventpiger bibringer ethvert arrangement ekstra stil og finesse!

Kissagram

Vores piger kan også hyres til at overraske din kammerat på hans fødselsdag – eller anden begivenhed der bør fejres med lidt ekstra opmærksomhed. Eventpigen ringer på døren og giver din kammerat en stort smækkys, siger tillykke fra dig, og afleverer en flaske champagne og en buket blomster.

Syngende bud

I stedet for et smækkys kan blomster buketten og champagnen også afleveres af et syngende bud m/k. He’s a jolly good fellow og fortjener en sang, sunget af en smuk og dejlig eventpige.
…eller eventfyr, hvis he’s a she og en jolly good veninde.

Car Wash Girls

Trænger øsen til en skrubber, og egoet til at blive stivet af, så få et par car wash girls til at vokse lakken.
Forestil dig drengene når de selv står og fedter med autosol og fælgrens, at du så lige liner op med to labre duller, der iført hot pants og wet top, sæber slæden ind med bløde bevægelser.
Også en fed gave idé til manden der har alt, men alligevel fortjener at være dagens mand i skysovs og motorolie!

Bae Watch Babes

Når solen skinner og det er tid til en strandtur, så er det vigtigt at huske badebolden. Fortvivl ikke hvis du glemmer den. Strip Danmarks eget Bae Watch Team er klar til at rykke ud. Og ikke bare spiller de bold og plasker i bølgen blå med dig, de får også resten af stranden til at måbe af misundelse!
Perfekt når du og drengene lige skal markere hvem der styrer på Bellevue.

Vi kan godt være flere

Selvom vi allerede er godt dækket ind med eventpiger over hele landet, så søger vi hele tiden nye friske piger.
Det bliver stadig mere og mere populært med event girls, og vores kundeskare vokser dagligt – og dermed efterspørgslen efter friske, smilende og glade event girls.
Vi er altid på udkig efter nye eventpiger, der kan løfte niveauet til vores kunders arrangementer.
Er du smuk, frisk og udadvendt, og kan du samtidig lide at være i centrum, konversere og tjene gode penge? Så er et eventpige job hos Strip Danmark helt sikkert noget for dig.
Bliv eventpige hos os, og du er garanteret gode, sjove oplevelser, og samtidig bliver du betalt godt for det.

Event Girls søges

Når vi søger event girls, er det til mange forskellige typer jobs, såsom fester, messer, receptioner og meget mere. Jobbet kan være meget varierende, hvor du den ene dag er en fræk Bunny Girl til et cocktailparty og den næste dag, er en spændstig nummerpige til en boksekamp. Du kan også komme ud som cigaret bydende Marlboro Girl til en forretnings indvielse eller som elegant dealer til en pokeraften. Kort sagt, så får du mange forskellige typer jobs og skal være klar til at møde op med et stort smil og indbydende udstråling.

Event Girls på job

Når event girls er på job, er det altid både spændende og varierende. Har du flotte bryster, og har du ikke noget imod at vise dem frem, så kan du blandt andet blive sendt ud som topløs servitrice. Vores kunder bestiller dog ligeså tit bunnygirls og andre eventpiger, hvor brysterne ikke behøver strutte i fuldt flor.
Er du ikke bange for at vise dig helt nøgen, er der også jobs at få som croquis model, sushi pige eller omvandrende bodypaintet reklamesøjle til for eksempel en bilmesse.
Du aflønnes som freelancer og i forbindelse med hver enkelt event. Det betyder samtidig, at du nemt selv kan vælge og fravælge de jobs, som du ønsker.
Som eventpige tjener du gode penge på at få positiv opmærksomhed og sjove, anderledes oplevelser.
Kunne du tænke dig at være med på små og store events, som på messer, diskoteker, firmaarrangementer, hvor du er med til at give begivenheden det ekstra pift, der løfter hele arrangementet – så er det dig, vi leder efter!
Lyder et eventpige job som noget for dig. Så skriv til os, og fortæl lidt om dig selv, og vedhæft gerne billeder.

Eller scroll ned og se udvalget…
Eller hop til event prislisten…

Priser på eventpiger

Bemærk at kørsel kan tilkomme prisen.

Bemærk at priserne er i forbindelse med private arrangementer.

Er du erhvervskunde henviser vi til vores erhvervs sektion.

Book eventpiger

Bliv eventpige

Bliv eventpige hos Strip Danmark. Vi søger godt skårede, friske og udadvendte eventpiger.

Kunne du tænke dig at være med på små og store events – som fx messer og diskoteker – hvor du er med til at give begivenheden det ekstra pift der løfter hele arrangementet – så er det dig vi leder efter!

Det er vigtigt du er fuld af godt humør og har masser af smil på læben.

Du kan blive sendt ud til alle mulige forskellige arrangementer, fx som fræk Bunny Girl til et cocktail party, spændstig nummerpige til en boksekamp, cigaret bydende Marlboro Girl til en forretnings indvielse eller elegant dealer til en pokeraften.
Har du flotte bryster og ikke noget imod at vise dem frem, kan du også blive sendt ud til en herreaften som topløs servitrice.

Som Strip Danmark eventpige vil du blive promoveret side om side med vores etablerede eventpiger.


God indtjening som eventpige

Bliv eventpige og tjen en god skilling. Timelønnen som Bunny Girl, Carwash Babe, eller syngende bud, hører ikke til i bunden af danske honorar lønninger. Og vil du påtage dig opgaver topløs – fx som boudoir servitrice eller Beach Babe  – er honoraret endnu højere!

Er du ikke bange for at vise dig i fuldt Eva kostume, er der også job at få som croquis model, sushi pige eller omvandrende bodypaintet reklamesøjle til fx en bilmesse.

Du aflønnes som freelancer og i forbindelse med hver enkelt event.

Lyder det som noget for dig, så skriv til os og fortæl lidt om dig selv…

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip og event bureau, og har i godt 20 år beriget Danmark med fræk og pirrende underholdning.

© 2019 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT/BOOKING

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  12:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00

Åben 24/7
Ekspedition inden for 24 timer

Åben fredag/lørdag 10 - 24
Ekspedition inden for 15 minutter

Anmeldelser

Vores kunder roser os!

Klik og se hvad vores kunder siger...

Tap og se hvad vores kunder siger...

Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
4.7