MenuEventpiger

Eventpiger til promotion

Katalog oversigt

Åben kataloget med eventpiger

Eventpiger til promovering af brand og virksomheder.
Servering, promotion, præsentation, fest og farver.
Flotte, frække og festlige indslag med smukke og skønne eventpiger.

Eventpigerne giver dig stil

Med et par godt skårede eventpiger får begivenheden tilført stil og klasse.
Eventpigerne giver en masse ekstra kolorit, der får det hele til at ose af elegance.
Pigerne er smukke, belevne og altid i sprudlende godt humør, og har i øvrigt en bred buket af tilbud, som du kan læse mere om, hvis du surfer lidt ned af siden…

FAQ omkring eventpigerne

✅ Hvad er en eventpige?

En eventpige er kendetegnet ved et flot udseende, et smilende væsen, og en god udstråling. Eventpiger tiltrækker opmærksomhed og er et effektivt blikfang. Netop pga. eventpigens evne som blikfang, benyttes eventpiger ofte på messer og i forbindelse med markedsføring.

✅ Hvad laver en eventpige?

En eventpige kan udfylde mange forskellige roller, alt efter den event hun bookes til. Typisk hyres en eventpige til promotion, men roller som Grid Girl, Carwash Babe og Kissogram, er også oplagt. Ligesom sushi pige, croquis model og poker dealer ligeledes er roller en eventpige gerne påtager sig.

✅ Hvor meget koster en eventpige?

Prisen for en eventpige afhænger af den event, hun skal medvirke i. Ofte afhænger prisen også af, hvor afklædt/let påklædt hun skal optræde. Og så er varigheden af det tidsrum, hun skal agere i, også påvirkende for prisen.

✅ Hvordan booker man en eventpige?

En eventpige bookes ved at kontakte et bureau som udlejer eventpiger. Strip Danmark er specialister i de letpåklædte eventpiger, og hvor særligt udseende og udstråling er vigtigt. Hos os kan du booke eventpiger online, og med det samme få prisen oplyst.

✅ Hvor længe bliver en eventpige?

En eventpige kan blive så længe du vil. Du afregner hende på timebasis, så det er alene din pengepung, der bestemmer. Alt afhængig af event og omfang, hyres eventpiger typisk mellem 1 og 4 timer.

Tilbud på eventpiger

Ofte skal der bruges mere end en enkelt eventpige til en event, hvilket automatisk multiplicerer prisen i vejret.
Så er der tale om et lidt større arrangement, anbefaler vi at du kontakter os, og får et samlet tilbud.
I vores bookingformular herunder, kan du med det samme se prisen, men du kan kun booke én pige af gangen, og af den årsag giver det også mere mening at kontakte os, når du skal bestille flere end én eventpige til din event.

Priser
1. time fx promotion, værtinde, bunnygirl

kr. 1900 + kørsel

2. time

kr. 800

Kontakt os gerne for tilbud

Step up med eventpiger

Eventpiger er oplagte for dig som vil tiltrække ekstra opmærksomhed. Hvis du fx skal afholde et event, eller udstille på en messe, så er eventpiger perfekt blikfang. Eventpigerne er godt skåret og kan udover at tiltrække opmærksomhed, også kræse for dine gæster og kunder.
Professionelle eventpiger kan både promovere din virksomhed, og vise omverdenen at du er en person med stil og klasse.
En eventpige er en flot, fræk og festlig overraskelse, som både gæster og kunder vil sætte pris på.
Eventpigerne kan stå for uddeling af merchandise, servering af drinks, podiedans eller noget helt fjerde.

Flere af vores piger kan oven i købet optræde topløse, og skabe ekstra megen opmærksomhed. Men mindre kan også gøre det, og en flot bunny girl, eller en elegant champagnepige, går alt andet end ubemærket hen.

Vi har piger fordelt over hele landet – og til ethvert formål – så tøv ikke med at bestille eventpiger hos os. Beskriv det arrangement du står og skal arrangere, så finder vi de helt rigtige piger til dig.

Smuk brunette stripper Fyn med frækt show

Car Wash Girls

Trænger øsen til en skrubber, og egoet til at blive stivet af, så få et par car wash girls til at vokse lakken.
Forestil dig drengene når de selv står og fedter med autosol og fælgrens, at du så lige liner op med to labre duller, der iført hot pants og wet top, sæber slæden ind med bløde bevægelser.
Også en fed gave idé til manden der har alt, men alligevel fortjener at være dagens mand i skysovs og motorolie!

Bae Watch Babes

Når solen skinner og det er tid til en strandtur, så er det vigtigt at huske badebolden. Fortvivl ikke hvis du glemmer den. Strip Danmarks eget Bae Watch Team er klar til at rykke ud. Og ikke bare spiller de bold og plasker i bølgen blå med dig, de får også resten af stranden til at måbe af misundelse!
Perfekt når du og drengene lige skal markere hvem der styrer på Bellevue.

Stil og finesse

Med vores flotte katalog over eventpiger, har du frit valg, alt efter hvor i landet din event foregår. Uanset om du er ude i at skulle promovere din virksomhed, eller ønsker et par smukke damer til at servere drinks for vennerne, eller vil peppe festen op med et par lækre podie danserinder, så lej pigerne hos os. Eventpigerne bibringer et hvert arrangement ekstra stil og finesse!

Kissogram

Eventpigerne kan også hyres til at overraske din kammerat på hans fødselsdag – eller anden begivenhed der bør fejres med lidt ekstra opmærksomhed. Fx kan du bestille et kissogram, som kommer og ringer på døren, og giver din kammerat et stort smækkys, siger tillykke fra dig, og afleverer en flaske champagne og en buket blomster.

Syngende bud

I stedet for et smækkys kan blomster buketten og champagnen også afleveres af et syngende bud m/k. He’s a jolly good fellow og fortjener en sang, sunget af en smuk og dejlig eventpige.
…eller eventfyr, hvis he’s a she og en jolly good veninde.

Book eventpigerne

Eventpigerne bookes lettest vha. nedenstående bookingformular. Bare klik på knappen ‘book’ og følg vejledningen.
Du starter med at vælge den service, som du ønsker…
Valgmulighederne er promotion, partygirl, sushipige, croquis model, bodypaint, værtinde, Playboy Bunny, boudoir servering, pikant servering, pikant rengøring, champagne pige, Grid Girl, Bikini Girl, Carwash Babe, Beach Babe, kissogram, syngende bud, poker dealer, blackjack dealer og podium dancer. Hvis du har ønsker, som du ikke finder er dækket ind, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi være behjælpelige i videst mulige omfang.
Når du har valgt ønskede service, så vælger du det kørselsområde, hvorunder dit arrangement skal afholdes.
Herefter vil du blive præsenteret for en samlet pris, inden du så vælger om du vil gå videre med bookingen, og indtaste alle relevante informationer.

Book i god tid!

Vær opmærksom på at vi ikke booker eventpiger akut. For at sikre et vellykket arrangement, behøver vi tid til at udvælge de helt rigtige piger til dit arrangement. Der skal koordineres i forhold til andre bookede arrangementer, alle detaljer skal på plads, og pigerne skal have mulighed for at forberede sig. Derfor skal du sørge for at booke i god tid.

Oktoberpiger

Når sommeren går på held, er det tid for oktoberpiger.
Oktoberpiger skal være veludrustede, både hvad angår brystmål og overarme. Der skal serveres store krus med bayersk øl til tørstige mandfolk, og det kræver et godt bryst såvel som gode biceps.
Eventpigerne udfylder veloplagt rollen som oktoberpige – eller tyrolerpige, som de også kaldes med henvisning til traditionens geografiske afsæt.
Bestil oktoberpigerne til topløs servering i ‘Heidi kostume’, så har du snart en fest som får ølstuerne i Tyrol til at nikke anderkendende.

Mandestrip show handstand på barstol Jylland

Udvalgt anmeldelse

Læs flere anmeldelser på eventpigernes profiler

Kasper Ingemann

Virkelig en stor oplevelse. Pigerne var søde og humørfyldte. Vi havde to bunnygirls til at servere velkomstdrinks, og to topløse i baren. Vi skal helt sikkert ha det igen!