Eventpiger

Eventpiger til flotte, frække og festlige indslag.
Servering, promovering, præsentation, fest og farver.
Strip Danmarks eventpiger er smukke, belevne og altid i sprudlende godt humør!

Sandra

Katie

Patricia

Lise

Miss Blond

Lea

Maja

Inna

Cat

Nadina

Mary Jane

Miss Boudoir

Tessa

Michala

Heidi

Jessica

Step up med eventpiger

Skal du afholde et event, eller udstille på messe? Hvorfor så ikke hyre professionelle eventpiger til at kræse for dine gæster og kunder?
Med Strip Danmarks smukke og belevne eventpiger kan du både promovere din virksomhed og vise omverdenen at du er en person med stil og klasse.
En eventpige er ikke en stripper, men en flot, fræk og festlig overraskelse, som både gæster og kunder vil sætte pris på.
Eventpiger kan stå for uddeling af merchandise, servering af drinks, podiedans eller noget helt fjerde.

De eventpiger du ser herover, er blot et udsnit af vores bagkatalog.
Vi har eventpiger fordelt over hele landet – og med forskellige kompetenceområder. Fx har vi eventpiger som med glæde optræder topløse, mens andre kun kan hyres iført elegante cocktailkjoler.
Vi har eventpiger som er til fest og farver, og andre som kun er til business arrangementer, hvor udtrykket er professionelt og stilrent.
Beskriv det arrangement du ønsker eventpiger til, så hjælper vi dig med at finde lige netop det du har brug for!

Stil og finesse

Vi har et kæmpe bagkatalog af event girls fordelt over hele landet.
Vores event girls kan bookes til at promovere din virksomhed på messer, eller til at servere drinks til en stilfuld herreaften, eller som podie dansere på byens diskotek.
Eventpiger bibringer ethvert arrangement ekstra stil og finesse!

Vi kan godt være flere

Selvom vi allerede er godt dækket ind med eventpiger over hele landet, så søger vi hele tiden nye friske piger.
Det bliver stadig mere og mere populært med event girls, og vores kundeskare vokser dagligt – og dermed efterspørgslen efter friske, smilende og glade event girls.
Vi er altid på udkig efter nye eventpiger, der kan løfte niveauet til vores kunders arrangementer.
Er du smuk, frisk og udadvendt, og kan du samtidig lide at være i centrum, konversere og tjene gode penge? Så er et eventpige job hos Strip Danmark helt sikkert noget for dig.
Bliv eventpige hos os, og du er garanteret gode, sjove oplevelser, og samtidig bliver du betalt godt for det.

Event Girls søges

Når vi søger event girls, er det til mange forskellige typer jobs, såsom fester, messer, receptioner og meget mere. Jobbet kan være meget varierende, hvor du den ene dag er en fræk Bunny Girl til et cocktailparty og den næste dag, er en spændstig nummerpige til en boksekamp. Du kan også komme ud som cigaret bydende Marlboro Girl til en forretnings indvielse eller som elegant dealer til en pokeraften. Kort sagt, så får du mange forskellige typer jobs og skal være klar til at møde op med et stort smil og indbydende udstråling.

Event Girls på job

Når event girls er på job, er det altid både spændende og varierende. Har du flotte bryster, og har du ikke noget imod at vise dem frem, så kan du blandt andet blive sendt ud som topløs servitrice. Vores kunder bestiller dog ligeså tit bunnygirls og andre eventpiger, hvor brysterne ikke behøver strutte i fuldt flor.
Er du ikke bange for at vise dig helt nøgen, er der også jobs at få som croquis model, sushi pige eller omvandrende bodypaintet reklamesøjle til for eksempel en bilmesse.
Du aflønnes som freelancer og i forbindelse med hver enkelt event. Det betyder samtidig, at du nemt selv kan vælge og fravælge de jobs, som du ønsker.
Som eventpige tjener du gode penge på at få positiv opmærksomhed og sjove, anderledes oplevelser.
Kunne du tænke dig at være med på små og store events, som på messer, diskoteker, firmaarrangementer, hvor du er med til at give begivenheden det ekstra pift, der løfter hele arrangementet – så er det dig, vi leder efter!
Lyder et eventpige job som noget for dig. Så skriv til os, og fortæl lidt om dig selv, og vedhæft gerne billeder.

Klar til at bestille strip?

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget Danmark med fræk underholdning i form af strip.

© 2017 STRIP DANMARK

SUPPORT

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  10:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00

Pin It on Pinterest