Topløs servering

Med topløs servering er ‘serverings-damen’ topløs.
Når hun går rundt og skænker vinen, strutter hendes babser smukt og naturligt; og mens hun fylder rødvin i glasset, kan du mærke hendes barm dunke dig blidt i nakken.


Hos Strip Danmark kan du booke topløs servering

Både vores strippere og eventpiger serverer ganske topløse. Og de findes med alt lige fra A til J størrelse babser!
Smag og behag er jo forskelligt, nogen er vilde med en pikant B-skål, mens andre hellere vil have et par potente DD-skåls bryster – hos Strip Danmark har vi bryster for enhver smag og i alle slags dimensioner!


Topløs Servering Bavaria Girl


Topløs servering kommer i flere afskygninger. Fx kan eventpigen stå bag en bardisk og fylde i glassene. Eller hun kan gå rundt og servere ved bordene. Eventpigen kan også servere den eksklusive drink body tequila.

Når man står for at arrangere en fest, og beslutter sig for at gøre lidt ekstra ud af det, står man også lidt med valget mellem et stripshow på den ene side og en topløs eventpige på den anden side.
Det frækkeste valg er klart et stripshow. På den anden side er der den fordel ved en topløs servitrice, at man får mere tid til at nyde synet af hendes babser – da topløs servering minimum er af 30 minutters varighed.
Men hvorfor vælge? Med en party pakke løsning får man begge dele!


Med en party pakke kan der virkelig blive fyret op i kedlerne. Et balstyrisk frækt stripshow med en vild og grænseoverskridende stripper, flankeret af to søde og smilende eventpiger. Både stripper og eventpiger flasher niplerne. Stripperen er udstyret med en modbydelig hårdtpumpet H-skål, mens eventpigerne holder en fornøjelig nobel C-skål. Evenpigerne byder på topløs servering i baren, mens stripperen tværer baljerne rundt i ansigtet på en heldig karl. Så’ der fest!


Topløs servering M/K

Både mandestrippere og pigestrippere kan bookes til topløs servering. Så uanset om du står for at arrangere en tøseaften eller en herrefrokost, så kan du finde dit ‘serverings-personale’ her hos Strip Danmark.


Se vores udvalg af pigestrippere


Eller se oversigten over vore mandestrippere.


Husk også at tjekke vores eventpiger ud!


Du kan booke topløs servering enten ved at ringe til os, eller ved at sætte kryds ved ‘topløs servering’ når du booker via vores online booking system.


Strip Danmark ønsker dig og dine venner rigtig god fornøjelse med fræk og pikant topløs servering!


Læs andre opslag fra bloggen:

Klar til at bestille?

STRIP DANMARK
Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget Danmark med fræk underholdning i form af strip.

© 2017 STRIP DANMARK

SUPPORT
Tlf: 71991924
Vi svarer telefonen
Man - Tor  10:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 22:00
Lørdag       12:00 - 24:00
VI ER SOCIALE
USER LINKS

Pin It on Pinterest