MenuTopløs servering

Topløs servering fra A til J

Hop til bryst katalog

Klik og sorter i kataloget fra A til J skål

Med topløs servering er ‘serverings-damen’ topløs.

Når hun går rundt og skænker vinen, strutter hendes babser smukt og naturligt; og mens hun fylder rødvin i glasset, kan du mærke hendes barm dunke dig blidt i nakken.

Hos Strip Danmark kan du booke topløs servering. Vi har både strippere og eventpiger som serverer ganske topløse. Og de findes med alt lige fra A til J størrelse babser!

Smag og behag er jo forskelligt, nogen er vilde med en pikant B-skål, mens andre hellere vil have et par potente DD-skåls bryster.
Hos Strip Danmark har vi bryster for enhver smag og i alle slags dimensioner!

Men inden du vælger og vrager i vores bryst katalog, kan det være relevant at få svar på de mest gængse spørgsmål…

FAQ

Hvad er topløs servering?

Topløs servering er servering udført af en topløs servitrice. Servitricen serverer almindeligvis øl eller drinks, men kan også skænke vin og servere mad. Forskellen mellem topløs servering og almindelig servering er blot, at servitricen har bare bryster mens hun serverer.
Mænd kan også servere topløse, men så kalder vi det ‘servering i bar overkrop’.

Hvad koster topløs servering?

Topløs servering koster 2000 kroner for en time. Yderligere tid udover koster 1200/time. Alt afhængig af hvor henne dit arrangement foregår, kan servitricen opkræve kørsel oveni.
I vores prisliste finder du transparente prisovesigter, så du altid kender den eksakte pris alt inklusiv.

Hvor kan man bestille topløs servering?

Strip Danmark har et stort udvalg af topløse servitricer m/k. Du kan frit vælge ud fra kataloget, og herunder hvor svær en barm servitricen skal have. Du kan let online bestille topløs servering via en overskuelig booking formular med transparente priser. Ligesom du også altid er velkommen til at bestille over en telefon.

Hvor lang tid varer topløs servering?

Topløs Servering kan vare så længe du vil. Du bestiller den tid du ønsker, og får rabat på de efterfølgende timer. Det mindste du kan bestille er 1 time. Dog kan du også bestille 30 minutters topløs servering i forlængelse af et stripshow. Varigheden af topløs servering er således noget der afhænger af dit arrangement.

Mandestrip show handstand på barstol Jylland

Servering i flere afskygninger

Topløs servering kommer i flere afskygninger. Fx kan eventpigen stå bag en bardisk og fylde i glassene. Eller hun kan gå rundt og servere ved bordene. Eventpigen kan også servere den eksklusive drink bodytequila.

Når man står for at arrangere en fest, og beslutter sig for at gøre lidt ekstra ud af det, står man også lidt med valget mellem et stripshow på den ene side og en topløs eventpige på den anden side.
Det frækkeste valg er umiddelbart et stripshow, men fordelen ved en topløs servitrice er, at man får mere tid til at nyde synet af hendes babser, eftersom topløs servering minimum er af 30 minutters varighed, mens et stripshow max varer 15 minutter.
Men hvorfor vælge? Med en party pakke løsning får man begge dele!

Party pakke løsningen

Med en party pakke kan der virkelig blive fyret op i kedlerne.
Et balstyrisk frækt stripshow med en vild og grænseoverskridende stripper, flankeret af to søde og smilende eventpiger.
Både stripper og eventpiger flasher niplerne. Stripperen er udstyret med en modbydelig hårdtpumpet H-skål, mens eventpigerne holder en fornøjelig nobel C-skål. Eventpigerne byder på topløs servering i baren, mens stripperen tværer baljerne rundt i ansigtet på en heldig gut.
Så’ der fest!

Topløs servering M/K

Både mandestrippere og pigestrippere kan bookes til topløs servering.
Så uanset om du står for at arrangere en tøseaften eller en herrefrokost, så kan du finde dit ‘serverings-personale’ her hos Strip Danmark.

Se samlet oversigt over vores strippere.

Husk også at tjekke vores eventpiger.

Du kan booke topløs servering enten ved at ringe til os, eller ved at sætte flueben ved ‘topløs servering’ når du booker via vores online booking system.

Strip Danmark ønsker dig og dine venner rigtig god fornøjelse med fræk og pikant topløs servering!

Eventfyr

Udvalgt anmeldelse

Læs flere anmeldelser på artisternes profiler

Tobias Holst

Som afslutning på en god tid med godt kammeratskab, havde vi et par storbarmede piger ude og til topløs servering til vores soldaterfest på Skive kaserne. Det var helt perfekt og pigerne var meget søde!

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.