Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Topløs servering

Topløs servering af dejlig blondine

Med topløs servering er ‘serverings-damen’ topløs.
Når hun går rundt og skænker vinen, strutter hendes babser smukt og naturligt; og mens hun fylder rødvin i glasset, kan du mærke hendes barm dunke dig blidt i nakken.

Topløs servering fra A til J

Hos Strip Danmark kan du booke topløs servering
Både vores strippere og eventpiger serverer ganske topløse. Og de findes med alt lige fra A til J størrelse babser!
Smag og behag er jo forskelligt, nogen er vilde med en pikant B-skål, mens andre hellere vil have et par potente DD-skåls bryster.
Hos Strip Danmark har vi bryster for enhver smag og i alle slags dimensioner!

Topløs eventpige

Topløs servering kommer i flere afskygninger. Fx kan eventpigen stå bag en bardisk og fylde i glassene. Eller hun kan gå rundt og servere ved bordene. Eventpigen kan også servere den eksklusive drink bodytequila.

Når man står for at arrangere en fest, og beslutter sig for at gøre lidt ekstra ud af det, står man også lidt med valget mellem et stripshow på den ene side og en topløs eventpige på den anden side.
Det frækkeste valg er umiddelbart et stripshow, men fordelen ved en topløs servitrice er, at man får mere tid til at nyde synet af hendes babser, eftersom topløs servering minimum er af 30 minutters varighed, mens et stripshow max varer 15 minutter.
Men hvorfor vælge? Med en party pakke løsning får man begge dele!

Med en party pakke kan der virkelig blive fyret op i kedlerne.
Et balstyrisk frækt stripshow med en vild og grænseoverskridende stripper, flankeret af to søde og smilende eventpiger.
Både stripper og eventpiger flasher niplerne. Stripperen er udstyret med en modbydelig hårdtpumpet H-skål, mens eventpigerne holder en fornøjelig nobel C-skål. Eventpigerne byder på topløs servering i baren, mens stripperen tværer baljerne rundt i ansigtet på en heldig gut.
Så’ der fest!

Topløs servering M/K

Både mandestrippere og pigestrippere kan bookes til topløs servering.
Så uanset om du står for at arrangere en tøseaften eller en herrefrokost, så kan du finde dit ‘serverings-personale’ her hos Strip Danmark.

Se samlet oversigt over vores strippere

Husk også at tjekke vores eventpiger

Du kan booke topløs servering enten ved at ringe til os, eller ved at sætte flueben ved ‘topløs servering’ når du booker via vores online booking system.

Strip Danmark ønsker dig og dine venner rigtig god fornøjelse med fræk og pikant topløs servering!

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalgt anmeldelse

Tobias Holst

Som afslutning på en god tid med godt kammeratskab, havde vi et par storbarmede piger ude og til topløs servering til vores soldaterfest på Skive kaserne. Det var helt perfekt og pigerne var meget søde!