MenuBodypaint

Bodypaint levende reklamesøjle

Bodypaint er også relevant i forhold til strip. En stripper kan hyres til at blive ‘klædt på’.
På den nøgne stripper krop kan du udfolde dig kunstnerisk. Fx kan du bodypainte et flot jakkesæt på mandestripperen, eller en fin stram kjole på pigestripperen.


Til firma brug

Virksomheder kan bruge bodypaint strippere til at flashe logo og firmanavn – tænk på hvor meget opmærksomhed dit firmas logo vil få påmalet et par flotte stripper bryster!


Vi har stor succes med strippere påmalet firmalogo til messer, receptioner og udstillinger. En bodypaint stripper er et godt reklamefremstød.
Hvis dit firma har en stand ved en messe, så hyr et par strippere til at stå nøgne ved standen. Få dem malet fra top til tå – således at de ikke umiddelbart synes nøgne – mal dem i firmaets farver og logo. Messens gæster vil flokkes om din stand, hvis der står et par labre bodypaintede modeller og serverer champagne. Alle øjne vil være rettet mod modellerne med din virksomheds logo, navn og farver påmalet – og billedet vil printe sig ind i hukommelsen på messens gæster.


Privat

Bodypaint er også et morsomt indslag til en polterabend. Lad gommen male lystigt på et par store silikone babser, eller lad den kommende brud male fine blomster på mandestripperens frække røv!


Inden selve bodypaint seancen kan stripperen lave et fedt show!


Bodypaint og strip kan også kombineres til mandeaften, pigeaften, fødselsdagsfest, julefrokost osv.


Start underholdningen med et frækt striptease show!

Bodypaint en eventpige

Alternativt til en stripper kan du også bodypainte en af vores eventpiger…

Eventpiger

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalgt anmeldelse

Jørgen Vind Andersen

Havde hyret et par bodypaint modeller til at stå uden for butikken i forbindelse med Black Friday. Vores omsætning satte ny rekord den dag, og jeg vil faktisk mene det er en ret billig måde at reklamere på, målt i forhold til effekt. Strip Danmark sørgede for fakturering i overensstemmelse med alle regler, så det hele kunne trækkes fra i regnskabet. Fuld tilfreds!