MenuPigestrip

Danmarks Professionelle Pigestrip Artister

Scroll ned og se kataloget over pigestrippere

C

Et pigestrip show er fantastisk underholdning og får altid humørbarometeret helt i top.

Fantastisk pigestrip

Vi anbefaler pigestrip til ethvert party bestående af friske fyre fyldt med livsglæde og højt humør.

Book online og sammensæt selv showet. Vælg om der skal indgå pisk og stearin, bodytequila, eller suppleres med en brudevals. På hver enkelt pigestrip artist profil vælger du ud fra hendes repertoire. Du kan også vælge mellem kostumer og show.

Book pigestrip online hos Strip Danmark og nyd de rigelige valgmuligheder, og egen indflydelse på showets udformning.

Afgræns udvalget

Afgræns udvalget ved at klikke på de geografiske område knapper. Dermed gør du oversigten mere overskuelig.

Du kan indeksere pigerne i forhold til det område hvor dit arrangement skal afholdes. Klikker du på ‘ALLE’, vises alle profilerne…

Klik på den enkelte pigestripper for at se mere…

På den enkelte pigestrippers profil finder du hendes egen prisliste, med priser inklusiv kørsel.
Du kan se i hvilke områder hun kører, og du kan lave en online bestilling på hende.

Priser på pigestrip

Prisen på et stripshow – fx til en polterabend – ligger fast på 1800 + kørsel, når du booker online.
Booker du telefonisk stiger prisen 100 kroner.
Vælger du akut booking stiger prisen ligeledes 100 kroner.
Derudover tilkommer et variabelt kørselstillæg.

Kørselstillæg

Når kørselstillægget kan svinge, skyldes dette at pigestripperne har forskellige udgangspunkter, ligesom de også benytter forskellige transportmidler.
Mens nogle pigestrippere kører rundt i egen bil, har andre en chauffør, som også skal lønnes.
Desuden er udgangspunktet aldrig fast, da den enkelte pigestripper bevæger sig rundt i et større område – som fx Jylland.
Følgelig har vi opdelt landet i kørsels distrikter, sådan at hver pigestripper har sin egen individuelle prisliste, med reguleret pris for hvert enkelt kørsels distrikt.

Billigste Pris

Med vores prisberegner er det mere overskueligt end nogensinde at finde prisen for et stripshow inklusiv kørsel.
I prisberegneren starter du med at vælge ‘pigestrip’, så vælger du kørsels distrikt, og så får du en liste over de pigestrippere der kører i området – startende med billigste pris.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…

Pigestrip er populært

Pigestrip er populært som aldrig før, og priserne for leje er yderst rimelige.

Book strip online, så får du landets billigste priser på professionel striptease.

Hos Strip Danmark har vi landets bedste strippere på plakaten – så du får rigtig meget pigestrip pr. krone!

Pigestrip i flere former

Du kan vælge mellem almindeligt stripshow, dobbeltshow og dildoshow
Vælger du ‘almindeligt stripshow’ kan en ‘lapdance’ indgå, og du kan også tilvælge ‘bodytequila’, ‘pisk og stearin’ og en ‘brudevals’ dersom det drejer sig om en polterabend.
Vores eventpiger er i øvrigt også værd at tá et kig på…

Eventpigerne er leveringsdygtige i vovet underholdning så som sushipige, bunnygirl, nøgenmodel og meget mere!

State of the art

Vores pigestrippere er ‘state of the art’ inden for deres fag – og findes ikke bedre i hele Skandinavien.
Med en stripper fra Strip Danmark er du sikret et super frækt show – og det uanset om du vælger et ‘standard’ pigestrip show eller et Xtra frækt dildo/onani show.
Dildo/onani shows er i sagens natur ekstra frække, og anbefales til de events hvor fokus mere er på løjer og liderlighed end på gedigen strip tease underholdning.
Begge dele er selvfølgelig både frækt og underholdende – og med en pigestripper fra Strip Danmark, er du garanteret den bedste form for pigestrip underholdning, du kan købe for penge!
Er du ude i noget polterabend og vil drive gæk med gommen, er der også den mulighed, at gå helt over i den anden grøft og booke mandestrip til ham. …også for lige at tjekke om han nu også er helt afklaret med sin seksualitet, nu hvor han skal giftes. Her er det dog vigtigt at du gør os opmærksom på, at det er gæk med gommen, da ikke alle vores mandestrippere ønsker at medvirke til dettte.

✅ Lapdance

✅ Brudevals

✅ Dildo show

✅ Bodytequila

✅ Dobbeltshow

✅ Pisk og stearin

✅ XXX onani show

Strip Danmarks pigestrippere

Når en pigestripper fra Strip Danmark udfører strip tease, går det lige i banditten.
Broder Tuck og klokkespillet begynder at dirre, og smilet breder sig fra øre til øre.

Pigestrip er godt for sjælen og fantastisk til polterabend, fødselsdage, firmafester mv. I den slags sammenhænge er det oftest tænkt som et festligt indslag.
På deciderede stripklubber har strip tease en mere seksuel karakter – og det er som regel her, at Viggo med rullekraven for alvor rører på sig.

Løjer og liderlighed

Men selv pigestrip som festligt indslag til en polterabend, kan være ganske ophidsende. Strip Danmarks dygtige pigestrippere forstår at balancere mellem ‘løjer’ på den ene side, og ‘liderlighed’ på den anden.
Der indgår som standard en ‘lapdance’ i showet, og skal der dobles op, er et ‘dobbeltshow’ også en mulighed.
Er gutterne ude efter noget ekstraordinært frækt – der kan matche de seksuelle shows på stripklubben – så kan dette også arrangeres…
Blandt udvalget af pigestrippere her på siden, kan du finde strippere som også laver dildo shows – det er frækt!
Bedst er det, når stripperen formår at sætte sit dildo show sammen med et godt stripshow, således at der stadig er plads til lidt løjer – det kan jo ikke være liderlighed det hele…

Pigestrip med situationsfornemmelse

Som udgangspunkt tilpasser stripperne deres stripshow til selskabet. Hvis der strippes til familiefester, hvor der også er børn tilstede, vil pigestrip artisten lægge mere vægt på ‘løjer’ end på ‘liderlighed’. Eller også vil fokuset være på et flot koreograferet danse/strip show.

Strip Danmarks pigestrippere er alle top professionelle strippere, som har stor erfaring med at optræde. Alle besidder de sund situationsfornemmelse, således at de elementer der passer bedst til arrangement og publikum, fremhæves.

Mangeårig erfaring

De fleste pigestrippere stripper til de er nøgne – og vil som oftest fremvise deres køn i større eller mindre udstrækning.
Sidder du og er i tvivl om det mon nu også går, at hyre en stripper til det arrangement du er ved at arrangere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mangeårig erfaring, og er bekendte med stripshowets muligheder og begrænsninger som underholdende indslag.