MenuBodytequila

Få body til din tequila
Bodytequila Featured Image 500x333-40kb

Bodytequila er en fræk drink, som både kan nydes fra en svulstig kvindebarm, eller fra et maskulint mandebryst – alt efter hvad man er til…

Man kan også eksperimentere med at nyde drinken andre steder fra stripperens krop…
Kun fantasien sætter grænsen!

Læs her hvordan en bodytequila drikkes bedst.
Få svar på de gængse spørgsmål omkring bodytequila - herunder opskrift og ingredienslisten på denne populære drink...


Klik her og se alle svarene...

Body Tequila

Bodytequila kommer jo egentlig af det engelske ‘Body Tequila’, men i Danmark kalder vi i daglig tale denne herlige drink for ‘bodytequila’.
På vanlig dansk manér sammensætter vi ordene, hvilket jo på ingen måde får denne livs eliksir til at smage dårligere.

Det eneste der kan få en bodytequila til at smage lidt fesent, er, hvis den drikkes på en strygebrætsflad A-skål – men den slags finder du ikke her, så skyl du bare!

FAQ

Hvad er bodytequila?

Bodytequila er mere en begivenhed end det er en drink. Selvsagt indgår der tequila i en bodytequila, men det centrale er mere måden bodytequila drikkes, end selve indholdet i drinken. Ofte drikkes bodytequila fra en strippers bryst, men kan også drikkes fra andre steder på stripperens krop. Og selvfølgelig kan bodytequila også drikkes fra anden krop end en stripper.

Hvordan drikker man en bodytequila?

Man drikker bodytequila ved at fugte stripperens bryst, enten med lidt tequila, eller saft fra en citron, hvorefter man drysser salt på det område man har fugtet. Stripperen tager citronskiven mellem læberne, og et shotglas fyldes med tequila. Nu slikkes saltet fra stripperens bryst, og umiddelbart efter drikkes tequila shottet i et hug. Når tequilaen er skyllet ned, bides der til citronskiven i stripperens mund.

Hvilke ingredienser indgår i en bodytequila?

Ingredienslisten til en bodytequila er ganske simpel. Der indgår 1 shotglas med 2 – 4 cl. Tequila. Ca. 2 gram salt, og 1/2 skive citron. Derudover indgår en krop - gerne en stripper og gerne en med store bryster. Mange eksperimenterer med alternativer til Tequila, hvilket også fungerer, da det helt centrale i en bodytequila er den barmfagre krop.

Hvad er opskriften på den perfekte bodytequila?

Opskriften på den perfekte bodytequila lyder sådan: Stripperen fugter sit bryst med et stænk Tequila og får saltet til at klæbe til brystet. Stripperen tager den halve skive citron mellem læberne. Slik nu saltet af stripperens bryst. Drik Tequila shot’et ud i ét hug. Bid i citronen som stripperen holder mellem læberne. Skænk endnu en Tequila – stripperen har et stærkt bryst!

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.