Polterabend Strip

Polterabend strip inkluderer lapdance til den kommende brud/gom.

Vælg om bruden/gommen skal have en babe eller en mand til sin polterabend.
Klikker du på ‘ALLE’, vises både mandlige og kvindelige artister.

Once in a lifetime

Polterabend skal helst være en ‘once in a lifetime’ begivenhed – om end det ikke altid er det. Men uanset om det er en ‘once’ eller ‘twice’ i livet oplevelse, så skal den slags fejres med noget polterabend strip!

polterabend strip

Ingen polterabend uden strip

Når en af vennerne eller veninderne skal giftes, så skal der selvfølgelig være et brag af en polterabend. Den skal have hele armen, og hovedpersonen skal have en dag han eller hun aldrig glemmer. Og hvad kan feste en polterabend mere op end en omgang polterabend strip…?
En stripper kan virkelig gå ind og sparke selv den mest dødsyge fest i gang, med et brag af et show.

polterabend mandestrip
polteraften mande strip

Hvad er en polterabend uden strip

Når du næste gang står og skal arrangere en polterabend for en god ven, så bør du tænke tingene grundigt igennem…
Jo bevares, en gokart tur kan da være hyggelig, og det samme kan en klatretur eller teambuildings øvelse også. Men det bør du altså holde til de lyse timer, og inden I sådan for alvor har drukket jer i hegnet. For når mørket falder på, og folk har fået noget indenbords, så skal der ske noget. Der skal mere alkohol på bordene, musikken skal fyres op, og gæsterne skal være glade. Og hvordan sørger man så lige for det sidste…?

polteraften strip

En overraskelse der sparker røv

På et tidspunkt kan festen ende over i den sløve afdeling, og der vil derfor blive krævet noget specielt af dig som vært, da du har ansvaret for, at stemningen forbliver i top. Og det er især vigtigt, at du sørger godt for ham du holder polterabend for, da det er ham det hele handler om. Derfor kan det være utrolig lækkert at kunne hive trumfen ud af ærmet, og tage alle gæsterne med bukserne nede.
En stripper er nemlig en fantastisk partystarter, og et virkelig godt overraskelsesmoment. Hvad enten det er mandestrip eller pigestrip, så kan de altid sparke showet i gang for dig, når du føler dig mest magtesløs.
Skru ned for musikken et kort øjeblik, og sørg for at alle gæsterne har opmærksomheden på dig. Fortæl nu dine gæster, at du har en helt speciel overraskelse, og præsenter herefter stripperen. Det er altid en garant for glæde og jubel hos gæsterne.

Jamen jeg har ikke råd til en stripper

Denne undskyldning holder simpelthen ikke når du skal arrangere en polterabend for en kammerat. Hvis du har råd til at gå ud og knalde flere tusinde af på en gokart tur, men ikke mener, at du har råd til en fantastisk stripper, så må du altså prioritere anderledes. En gokart tur er sjov så længe det varer, men det er ikke noget folk ville kunne huske måneder efter.
Hvis du derimod hyrer en stripper til at komme og lave et brag af et show for dig og dine venner, så vil der ikke blive snakket om andet de næste mange år. Det vil lægge op til mange forskellige historier og anekdoter, som dine gæster kan viderefortælle efter festen, til stor fornøjelse for alle parter.

Så hvis du virkelig skal have gang i en polterabend, så hyr dig en stripper! Om ikke andet får du i hvert fald en festlig aften ud af det. En mandestripper kan få en fest i gang hos tøserne, mens en pivfræk pigestripper kan få enhver med et mandligt kønsorgan til at savle.
Det er simpelthen et must!

Polteraften

Polterabend er jo egentlig en tysk tradition, men en tradition som danskerne har taget til sig. Faktisk i en grad så ordet er ved at blive fordansket, og mange danskere vælger at kalde det ‘polteraften’.
Men uanset om du kalder det polterabend eller polteraften, så skal der en stripper på bordet!

Book polterabend strip i god tid…

Læs flere opslag fra bloggen:

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip og event bureau, og har i godt 20 år beriget Danmark med fræk og pirrende underholdning.

© 2019 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT/BOOKING

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  12:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00

Åben 24/7
Ekspedition inden for 24 timer

Anmeldelser

Vores kunder roser os!

Klik og se hvad vores kunder siger...

Tap og se hvad vores kunder siger...

Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
4.6