MenuPolterabend

Strip til polterabend
Sticky Fingers On Honky polterabend Male Stripper Daniel

Polterabend er en af de vigtigste ting i forbindelse med et bryllup, og selvfølgelig skal der være strip til en polterabend…

I forbindelse med polterabend strip er en lapdance altid inkluderet.

Alt efter om det er bruden eller gommens polterabend, skal der bookes enten en mandlig eller kvindelig stripper til formålet. Hos Strip Danmark finder du et bredt udvalg af begge dele.

Once in a lifetime

Polterabend skal helst være en ‘once in a lifetime’ begivenhed – om end det ikke altid er det. Men uanset om det er en ‘once’ eller ‘twice’ i livet oplevelse, så skal det være en oplevelse som hverken gom eller brud nogensinde glemmer. Og det sikrer man ved at sørge for der kommer en stripper til deres polterabend…

Ingen polterabend uden strip

Når en af vennerne eller veninderne skal giftes, så skal der selvfølgelig være et brag af en polterabend. Den skal have hele armen, og hovedpersonen skal have en dag han eller hun aldrig glemmer. Og hvad kan feste en polterabend mere op end en omgang polterabend strip…?

En stripper kan virkelig gå ind og sparke selv den mest dødsyge fest i gang, med et brag af et show.

Hvad er en polterabend uden strip

Når du næste gang står og skal arrangere en polterabend for en god ven, så bør du tænke tingene grundigt igennem…

Jo bevares, en gokart tur kan da være hyggelig, og det samme kan en klatretur eller teambuildings øvelse også. Men det bør du altså holde til de lyse timer, og inden I sådan for alvor har drukket jer i hegnet. For når mørket falder på, og folk har fået noget indenbords, så skal der ske noget. Der skal mere alkohol på bordene, musikken skal fyres op, og gæsterne skal være glade. Og hvordan sørger man så lige for det sidste…?

En overraskelse der sparker røv

På et tidspunkt kan festen ende over i den sløve afdeling, og der vil derfor blive krævet noget specielt af dig som vært, da du har ansvaret for, at stemningen forbliver i top. Og det er især vigtigt, at du sørger godt for ham du holder polterabend for, da det er ham det hele handler om. Derfor kan det være utrolig lækkert at kunne hive trumfen ud af ærmet, og tage alle gæsterne med bukserne nede.

En stripper er nemlig en fantastisk partystarter, og et virkelig godt overraskelsesmoment. Hvad enten det er mandestrip eller pigestrip, så kan de altid sparke showet i gang for dig, når du føler dig mest magtesløs.

Skru ned for musikken et kort øjeblik, og sørg for at alle gæsterne har opmærksomheden på dig. Fortæl nu dine gæster, at du har en helt speciel overraskelse, og præsenter herefter stripperen. Det er altid en garant for glæde og jubel hos gæsterne.

Jamen jeg har ikke råd til en stripper

Denne undskyldning holder simpelthen ikke når du skal arrangere en polterabend for en kammerat. Hvis du har råd til at gå ud og knalde flere tusinde af på en gokart tur, men ikke mener, at du har råd til en fantastisk stripper, så må du altså prioritere anderledes. En gokart tur er sjov så længe det varer, men det er ikke noget folk ville kunne huske måneder efter.

Hvis du derimod hyrer en stripper til at komme og lave et brag af et show for dig og dine venner, så vil der ikke blive snakket om andet de næste mange år. Det vil lægge op til mange forskellige historier og anekdoter, som dine gæster kan viderefortælle efter festen, til stor fornøjelse for alle parter.

Så hvis du virkelig skal have gang i en polterabend, så book en stripper – om ikke andet får du i hvert fald en festlig aften ud af det. En mandestripper kan få en fest i gang hos tøserne, mens en pivfræk pigestripper kan få enhver med et mandligt kønsorgan til at savle.

En stripper til polterabend er simpelthen et must!


Polteraften

Polterabend er jo egentlig en tysk tradition, men en tradition som danskerne har taget til sig. Faktisk i en grad så ordet er ved at blive fordansket, og mange danskere vælger at kalde det ‘polteraften’.

Men uanset om du kalder det polterabend eller polteraften, så skal der en stripper på bordet!

Udvalgt anmeldelse

Kirsten Jensen

Til en polterabend havde vi alle tiders festlige fyr ude og lave show for os og bruden. Han var rigtig dygtig og balancerede godt på grænsen, så det ikke blev for meget, men sådan at det stadig var sjovt og festligt for alle. Varme anbefalinger.

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.
Book strip online så er du sikret markedets billigste priser.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila, sushipige, bunny piger og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.