MenuStrip Aalborg

Book en lokal stripper Aalborg

Katalog oversigt

Åben kataloget med Aalborg strippere

De piger du finder herunder, stripper Aalborg og er som regel i nærheden.

Bestil strip Aalborg

Bestil strip ud fra lokal udvalget i Aalborg.
Skal du arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt femte i Aalborg, så scroll ned og vælg en stripper der falder i smag…
Book enten ved at ringe til os, eller vha. vores unikke online booking system, som med det samme udregner totalprisen, og giver dig fuldt overblik over din booking.

Lokal udvalget

Findes der lokale strippere i Aalborg? Ja, det gør der, og du ser dem ovenfor.
Derudover er der flere artister som har udgangspunkt fra mindre byer omkring Aalborg, og som tit og ofte er i Aalborg for at sprede liv og glade dage.

Er udvalget begrænset til Aalborgs lokal strippere?
Nej, ikke nødvendigvis, men de artister som vi fremviser her, er de artister som oftes er i Aalborg.

Det er dog altid værd at tjekke vores hoved katalog. En artist fra centraljylland kan sagtens forvilde sig en tur nordpå.

Hoved katalog

Se alle vores artister

Nem bestilling

Det har aldrig været nemmere at booke en stripper til Aalborg.
Med oversigten herover, har du fuldt overblik over hvilke strippere der kører i området.
På den enkelte strippers profil kan du se hendes priser, og nemt online booke hende uden ubehagelige overraskelser. Den samlede pris udregens nemlig i samme takt du udfylder din booking.

Kørselstillæg

Når du bestiller en stripper til et arrangement i Aalborg egnen, er der kørselstillæg til prisen.
Hvor meget kørselstillægget løber op i, er forskelligt fra artist til artist og handler om hvor langt artistens udgangspunkt er fra Aalborg, og om artisten kører rundt i en lille økonomisk kabinescooter eller en stor benzinslugende Chrysler.
I de priser du finder på den enkelte strippers profil, er kørsel på forhånd udregnet og inkluderet. På den måde kender du altid prisen på forhånd, og ved om budgettet holder.

Prisberegner

Med vores unikke prisberegner er det mere overskueligt end nogensinde, at finde prisen for et stripshow inklusiv kørsel.
I prisberegneren starter du med at vælge ‘pigestrip’, så vælger du kørselsdistrikt, og så får du en liste over de pigestrippere der kører i området – startende med billigste pris.

Afslappet stripper Aalborg henslængt på diva

Det meste af ugen slapper Aalborg stripperne af, mens de glæder sig til en weekend med liv og glade dage.

Liv og glade dage i Aalborg

Hvis der er noget der kan skabe liv og glade dage, så er det i sandhed en lækker og krops vridende stripper. En af den slags hvor brysterne stritter lige ud i luften og niplerne står så spændstige og hårde, at man risikere at pådrage sig en øjenskade hvis man kommer for tæt på.
En stripper af en sådan kaliber er også relevant til en times topløs servering. Skal øllet serveres tilstrækkelig velskænket fra fad, ja så skal det være en barmsvær model der langer det over disken.

Topløs i Aalborg

Som suplement til et stripshow er topløs servering ikke tosset. Nu når damen har bh’en af alligevel, så kan hun jo ligeså godt serverer noget øl.

Lapdance i Aalborg

Efter et godt krus øl er der ikke noget bedre end en lapdance til at fornye tørsten med. Det klarer stripperen også. Som en del af showet hopper hun op på dit skød og danser gogo som du ikke tør drømme om.

Dildo show

Skal den have en over nakken, så er det værd at overveje om ikke et dildo show er løsningen. Det er dog ikke alle Aalborg pigerne der leverer den slags, så der bør du booke i god tid.

Dobbeltshow

Et dobbeltshow med to strippere på sammme tid i ét show, er de fleste af pigerne med på, så den er også værd at overveje.

Aalborg eventpiger

I Aalborg har vi også eventpiger som gerne kommer og sørger for udskænkningen. De kan være udklædt som nuttede bunny girls, eller serverer iført fransk lingeri. Og selvfølgelig kan de servere et ordenligt krus fadøl.

Jomfru Ane fadøl

Fadøl skænket på Jomfru Ane gade er i øvrigt noget af det mest velsmagende. Og hvilken fryd for Aalborg at have en sådan gade inde midt i bykernen.
Her stråler damerne i de fine gevandter, med udskæringer langt ned i halsen og kavalergange så store at man kan parkere sin Corolla i dem.
Stripperne danser på bordene, mens diskolamperne kaster deres lys over scenariet. Det er showtime og det slutter ikke førend den fede lady synger sin svanesang…

Moonshine

I nattetimerne spejler gadelygterne sig i Limfjordens blæksorte vand. En moonshiner kaster mønt. Den bryder overfladen så vandringe spreder sig fra Kulturbroen til Østre Havn.
Den sidste sjæler er spillet færdig, men smilet på læben sidder der endnu. Den stripper fra Aalborg vidste præcis hvordan, og havde man dog bare kunne kvæle den fede lady, havde natten dog bare kunne vare evigt, og kunne the show go on forever, så ville tilstanden være lykke… stripshow øjenfryds fornøjet lykke!

Priser Aalborg

Dyrt er det ikke med en omgang strip i Aalborg. Grundprisen for et stripshow hedder 1800 kroner. Det gør den uanset hvor i landet du er; og der kommer også altid kørselstillæg til prisen – uanset hvor i landet du er – stort set.
For at undgå besværlige udregninger, med X km ganget op med en frit flydende faktor, har vi udregnet prisen inklusiv kørsel for dig.
De angivne priser er for stripshow inklusiv kørsel – vil du vide pris på andre ting, så se vores prisliste…

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…