Mandestrip

Danmarks Professionelle Mandestrip Artister

Læs mere...

Fænomenet ‘mandestrip’

Mandestrip som fænomen er en interessant størrelse.
Strip og striptease er jo egentlig et ‘kvindeerhverv’ ligesom ‘sygeplejerske’ og ‘stewardesse’. Men da kampen for ligestilling mellem kønnene for alvor fik vind i sejlene i 70erne, blev tidligere normer nedbrudt, og erhverv som ‘sygeplejerske’ og ‘stewardesse’ blev pludselig også legitime for mænd at bestride.


Kvindekamp

Kvindernes kamp for ligestilling mellem kønnene resulterede også i en nedbrydning af mændenes monopol på ‘liderlighed’.
Under paroler som ‘kvinde kend din krop’ blev det nu ok for kvinder at efterspørge orgasme og ligefrem seksualisere manden. Mænd var pludselig ikke længere blot ‘skaffedyr’, men skulle nu også se godt ud og være sexede. Det var i det lys, at mænd langsomt vovede sig ud i erhvervet som ‘mandlig stripper’.
Kvinderne ville ikke længere lade sig nøje med Humphrey Bogart i jakkesæt og cigaretskod i flaben, de ville have sixpacks og røvballer!

Ligeløn blev det også til. Mandestrippere fik samme hyre som deres kvindelige kollegaer.
Ganske vidst kan du finde prisforskel mellem en kvindelig stripper og en mandlig ditto, men den forskel bunder udelukkende i kørsels prisen og set over en kam er mandlig strip ikke dyrere.
Så slå et slag for ligestillingen og bestil en lønniveaureguleret mandestripper, som du kan udsætte for kønsdiskriminerende sexchikane og #metoo gramserier!


De første mandestrippere

Underground havde fænomenet ‘afklædte mænd der optræder’ allerede eksisteret i en tid.
I homoseksuelle kredse hvor ingen rigtig fandt en barmsvær blondine sexet, var mandestrip ikke ukendt.
Derfor var de første mandestrippere der tilbød at fornøje de kvindelige øjenæbler da også homoseksuelle mænd.


Chippendales

Men efterhånden vovede heteroseksuelle mænd sig også ind på dette nye erhverv.
Med den amerikanske mandestripper-gruppe Chippendales som spydspids, blev fænomenet mandestrip udbredt worldwide.


Mandestrip i Danmark

På den danske mandestrip scene førte mandestrip-grupper som ‘Viking Stars’ og ‘Copenhagen Gigoloes‘ sig frem.
Udefra kom selvfølgelig Chippendales, men også Chippendales-udløberen ‘Hollywood Bad Boys’ – anført af den amerikanske mandestripper Wade Sugars – såvel som de britiske ‘Dreamboys’, gjorde helvede hedt for danske ægtemænd.


Idag er mandestrip almindeligt

Om end den enkelte mandlige stripper under sporadiske tilråb som “Bøsse!” og “Homokarl!”, fra sine kønsfæller blandt publikum, af og til mindes om at ‘stripper’ stadig ses som et kvindeerhverv, er mandestrip idag helt almindeligt; og der findes ikke mange danske kvinder der ikke har nydt synet af et par gyngende mandeballer.

Polterabend for den kommende brud iværksættes sjældent uden at veninderne involverer en mandlig stripper.

Og uanset hvor i landet det skal foregå, så er det muligt at bestille en mandestripper…


The Full Monty

I Danmark er det sjældent at mandlige strippere ‘goes full monty’ og smider det hele.

Det forekommer at være en udbredt koncensus mellem de danske kvinder og de danske mandestrippere, at ‘propellen’ og ‘kalorius in your face’ er en kende for vulgært.

Men i udlandet er det ikke ualmindeligt at den mandlige stripper demonstrerer han har værktøjet i orden.

Strip har alle dage været en hårfin balance mellem frækt og pirrende på den ene side, og plat og vulgært på den anden.

Den balance er endnu mere hårfin når vi taler mandestrip.


US Style

Varigheden af et stripshow med en mandlig stripper er den samme som et stripshow med en kvindelig stripper: ca. 10-15 minutter.

En ny strømning synes dog at være på vej fra USA. En strømning som er inspireret af show arrangementerne på strip klubberne, hvor publikum opfordres til at stoppe ‘tips’ – altså drikkepenge – i trussen på stripperen.

Når ‘desperate housewifes’ idag bestiller en mandestripper, så sidder de klar med greenbacks til at stoppe i fyrens g-strings. Og er mængden af dollar-bills rigelig, ja så kan showet fortsætte både halve og hele timer!


Dansk Mandestrip

Her hos Strip Danmark finder du også mandestrippere der yder ‘US Style Strip’, ligesom du også finder mandestrippere der er klar til at gå Full Monty!

Tjek den enkelte mandestrippers profil, og læs hvilke specialiteter han disker op med.

Har du nogle specielle ideer fx omkring kostume og tema, så ring eller skriv til os – vores mandestrippere er friske og kan ofte overtales til lidt af hvert…


Vi leverer bøfferne

Oversigten herunder overskueliggør at finde en mandestripper fra København, Århus og Odense, og som dækker såvel Jylland, Fyn, Sjælland og Lolland/Falster. Klik på ikon billedet af den mand du gerne vil se/læse mere om, og læg herefter den mand i kurven som du gerne vil booke.
Vi har gjort det ganske let for dig at udvælge, og for os at levere, bøfferne.


Eventfyre

Ud over de viste mænd, har vi også lækre og charmerende eventfyre. Friske fyre med masser af fortrin, heraf kan nævnes deres veltrænede kroppe, muskuløse biceps og blændende smil.
Strip Danmarks eventfyre elsker at bringe glæde og hygge. De serverer både mad, drinks og shots, og kan fx stå bag baren eller indgå som en del af selskabet. De fører sig frem med både humor og personlighed.
Og selvfølgelig liner de flittigt op med liflige shots af bodytequila, hvis selskabet har tørst for den slags.

Jo, hvis der skal fyres op for en ladies night i København, så er det bare at ringe, så leverer vi bøfferne!
Drejer det sig om en ‘regnbuefarvet ladies night’ så er der også mandestrip til København, Århus og Odense såvel som Fyn, Sjælland, Lolland/Falster og Jylland. Det’ bare at bestille…


Mandestrip København

Drejer det sig om mandestrip København, har vi de flotteste mænd en storby nogensinde har kunne bryste sig med.
Tag et kig på Mickey, Mr. Black, Simon, Daniel og Casanova, så ved du hvad vi taler om. Hver eneste muskelfiber på de herre, er spændstig som en enstrenget banjo.
Jo, med et så flot udvalg af mandestrippere i og omkring København, kan vi godt tillade os at være stolte.


Priser

At bestille lidt lækker mand behøver ikke slå bunden ud af budgettet til din bedste venindes polterabend.
Hvad København angår, så er prisen ret lav i og med mange mandestrippere slet ikke har kørsel tillagt prisen.
Ønsker du at vide pris inklusiv kørsel i Århus, Jylland, Odense, Fyn eller andre byer end København, på Sjælland, så kan du aflæse denne direkte på hver mandlig strippers profil – hver mand har sin egen individuelle prisliste med priser inklusiv kørsel.
Klik/Tap på hans profil billede, i oversigten herover, så finder du hans prisliste tillige med flere billeder at fornøje øjet med…

Din venindes polterabend skal snart gå hen og blive en helt uforglemmelig en af slagsen!

Er du ude efter en pris på noget topløs servering med bodytequila udskænkning – så tjek vores prisliste…


Kørsel

Som beskrevet er kørsel inkluderet i den prisliste du finder på den enkelte mandestrippers profil. Så umiddelbart er kørselstillæget ikke noget du behøver tænke yderligere over.
Grundlæggende drejer det sig om, at artisten skal have dækket de udgifter han har i forbindelse med kørsel frem til dig og dit arrangement. Følgelig handler det om hvor langt han skal køre.
Men i stedet for at du skal sidde og regne frem og tilbage, har vi gjort det enkelt og lavet kørselberegningen som et områdebestemt gennemsnit.
Disse områder – eller kørselsdistrikter – er opdelt i postnummerorden. Så vær opmærksom på hvilket postnummer dit arrangements adresse befinder sig inden for.
Postnummerrækken 1000-2450 dækker København og ligger for de fleste mandlige strippere på en total pris, for show og kørsel, på 1800-1900 kroner.
Er vi lidt længere ude i periferien – altså postnumre fra 2450 og opefter – så kommer der mere på i kørsel, og den totale pris kan komme over 2000.


Booking

Det er let at booke. Med oversigten herunder, har du hurtigt overblik over udvalget…
Du kan indsnævre udvalget ved at klikke på regions knapperne, eller du kan vælge den hunk der fryder dine øjeæbler mest, og så klikke ind og se mere.
Inde på hans profil booker du ham via hans booking formular, som du udfylder med de nødvendige informationer og sender afsted til os.
Nemmere bliver det ikke at bestille en flot fyr til at skabe fest og løjer. Og det uanset om det er i København området eller en by på øvrige Sjælland. Mandestrip til Århus, Aalborg og andre byer i Jylland, eller på Fyn, bookes ligeså let. Det er bare at benytte regions knapperne, eller at se hvor i landet den mandlige stripper du gerne vil booke, køre henne.
Vores nemme online booking system til trods, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe og afgive din bestilling – vi sidder klar ved telefonen!

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller ideer – vores mandlige artister har mange talenter.
Endelig er du også altid velkommen til at surfe ind alene for at se på lækre mænd…

Eller scroll ned og se udvalget…

Afgræns udvalget ved at klikke på de hvide område knapper, og gør oversigten mere overskuelig.

Klik/tap på den enkelte mandestripper for at se/læse mere om ham…

Priser på mandestrip

På den enkelte mandestrippers profil finder du hans egen prisliste, med priser inklusiv kørsel.
Du kan se i hvilke områder han kører, og du kan lave en online bestilling på ham.

Læs mere...

Priser på mandestrip er generelt ikke svingende, og du kan let tjekke prisen på den enkelte mandestripper.
Gå ind på den enkelte mandestrippers profil, og se hans individuelle prisliste.

Individuelle priser

Et solo mandestrip show, fx til en polterabend, koster 1800 + kørsel. Og det som kan svinge, er kørslen.
Det handler selvfølgelig om, at mandestripperne har forskellige udgangspunkter, og også forskellige transportmidler.
Udgangspunktet er dog ikke statisk, da mandestripperne jo kører rundt fra by til by. Derfor har vi opdelt Danmark i kørsels distrikter, hvor hver mandestripper så har sin egen individuelle pris for pågældende distrikt.

Prisberegner

Med vores prisberegner er det mere overskueligt end nogensinde, at finde priser på mandestrip.
I prisberegneren starter du med at vælge ‘mandestrip’, så vælger du kørsels distrikt, og så får du en liste over de mandestrippere der kører i området – startende med billigste pris.

Rimelige priser

Mandestrip priser er ikke urimelige. Der ligger meget arbejde bag et godt show, og pensionsordingerne er elendige for mandestrippere.

Strip Danmark anbefaler at spenderer hvad det koster, og få fuld valuta for pengene!
Ekstra spas fås med en gang US Style nonstop strip. Sørg for at være velforsynet med halvtredskronesedler og gør klar til at stoppe én seddel af gangen ned i mandestripperens trusse. Et stripshow kan hurtigt blive meget længere og meget sjovere for en håndfuld 50’ere…

Gode tilbud

Mandestrip party pakke

Fem styk bodytequila liret med fræk mandestrip lapdance for kun 400 kroner!
Perfekt til en tøseaften!
Bemærk: Party Pakken kan kun købes som tillæg til et stripshow.

Party Pakken kan bestilles over hele Danmark!

US style nonstop strip!

Sålænge der stoppes drikkepenge i stripperens trusser fortsætter showet!
Oplagt til jeres tøseaften!
Forsyn jer rigeligt med 50-krone sedler og stop i mandestripperens trusser. Husk at sætte musikken på repeat.

Nonstop mandestrip kan bookes over hele landet!

Kontakt os for et godt tilbud…

Online booking

Ud over gode priser på mandestrip, får du hos Strip Danmark et unikt booking system.
Det er ganske let at booke online, og den samlede pris inklusiv kørsel, får du med det samme.
Vi sender også en bekræftelse til dig.

Mandestrip Nationwide

Mandestrip til land og by. Prisen er god og udvalget stort.
De jyske piger vil se bøffer og lækre manderumper. Og det vil de fynske piger også!
Men bare rolig, Strip Danmark har en task force af jyske mandestrippere, som både dækker Jylland og Fyn. Det er bare at vælge og vrage.
Pigerne på Sjælland, Lolland og Falster har også en glubende appetit på potente handyr, og skal selvfølgelig heller ikke snydes…

Tjek kataloget herover og se udvalget af heftige hunks. Find et lækkert dyr og book ham før veninden!

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip og event bureau, og har i godt 20 år beriget Danmark med fræk og pirrende underholdning.

© 2019 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT/BOOKING

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  12:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00

Åben 24/7
Ekspedition inden for 24 timer

Anmeldelser

Vores kunder roser os!

Klik og se hvad vores kunder siger...

Tap og se hvad vores kunder siger...

Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
4.6