MenuStrip Århus

Book en lokal stripper Århus

Katalog oversigt

Åben kataloget med Århus strippere

De piger du finder herunder stripper Århus og er som regel i nærheden.

Bestil strip Århus

Bestil strip ud fra lokal udvalget i Århus.
Skal du arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt femte i Århus, så scroll ned og vælg en stripper der falder i smag…
Book enten ved at ringe til os, eller vha. vores unikke online booking system, som med det samme udregner totalprisen, og giver dig fuldt overblik over din booking.

Århus indtages med pikante og sensuelle stripshow. Hamrende lækre babes, udstyret med barme af galaktiske dimensioner!

Lokal udvalget

Aarhus glimrer med en god blanding af lokale strippere og strippere fra de omkringliggende byer.

Så centralt liggende i Jylland som Aarhus er, er der et ganske rigt udvalg af strippere fra det øvrige Jylland, som gerne slår vejen forbi Aarhus.

Derfor er det slet ikke umuligt at få en stripper både nord og syd for Aarhus til at komme til den jyske hovedstad. Så tjek vores hoved katalog. Det er bestemt et kig værd.

Erfarne strippere som mere end en enkelt gang har indtaget Skolegade i Aarhus.
Med svung i hofterne fyres krudtet af og der leveres et brag af et show!

Hoved katalog

Se alle vores artister

Stort udvalg af artister med et omfattende repertoire af shows!

Nem bestilling

Det har aldrig været nemmere at booke en stripper til Aarhus.
Med oversigten herover, har du fuldt overblik over hvilke strippere der kører i området.
På den enkelte strippers profil kan du se hendes priser, og nemt online booke hende uden ubehagelige overraskelser. Den samlede pris udregens nemlig i samme takt du udfylder din booking.

Kørselstillæg

Når du bestiller en stripper til et arrangement i og omkring Aarhus, er der kørselstillæg til prisen.
Størrelsen på kørselstillægget er forskelligt fra stripper til stripper, og handler om hvor langt stripperens udgangspunkt er i forhold til Aarhus.
Kørselstillægget handler også om stripperen kommer kørende i en Golf, som folkevognsfabrikkerne i Wolfsburg ikke har været helt ærlig med brændstofsøkonomien omkring, eller om stripperen drager ud på sin Long John.
Uanset hvordan stripperen bringer sig selv frem til dig og Aarhus, så ER kørsel inkluderet i de priser du finder på hendes profil.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…

Prisberegner

Med vores unikke prisberegner er det mere overskueligt end nogensinde, at finde prisen for et stripshow inklusiv kørsel.
I prisberegneren starter du med at vælge ‘pigestrip’, så vælger du kørselsdistrikt, og så får du en liste over de pigestrippere der kører i området – startende med billigste pris.

Smuk brunette stripper Århus på hvid læder bænk

Det rigtige svaj er noget af det vigtigste, når målsætningen er løjer og strutrøv. Det bør du også se efter hos din lokale Aarhus stripper.

Vestergade sling

Slingrer du en tur ned af Vestergade oplever du ikke strip på samme måde, som hvis du bestiller en fræk og medrivende artist gennem Strip Danmark. Vist byder Vestergade på en masse andet, så som vilde kaniner der giver den som fodgængere på safari i asfaltjunglen.
Er det de røde lygter der drager, er det særligt Skolegade du skal indfinde dig på. Her kan et stripshow i neonlysets skær ganske finde sted. Når den fede lady hvisker det er showtime, mærker man kuldegys og længsel.
Alternativt sidder man også fint i egne stuer bag altid duggede ruder, med den bookede stripper fra Strip Danmark fremførende sit frække show, durk på væg til væg tæppet, som du selv lagde for ikke så længe siden.

Topløs i Århus

Som suplement til et stripshow er topløs servering ikke værst. Nu når damen har bh’en af alligevel, så kan hun jo ligeså godt serverer et par drinks.

Lapdance i Århus

Mens et par kulørte drinks skylles ned, er der ikke noget bedre end en lapdance til at katalysere effekten. Det klarer stripperen også. Som en del af showet hopper hun op på dit skød og danser gogo som John Mogesens Sofie.

Dildo show

Skal der ordentlig skajes ud, så er det værd at overveje om ikke et dildo show er løsningen. Det er dog ikke alle Århus piger der er leveringsdygtige inden for den disciplin, så der bør du booke i god tid.

Dobbeltshow

Et dobbeltshow med to strippere på sammme tid i ét show, er de fleste af pigerne med på, så den er også værd at overveje.

Århus eventpiger

Husk du også kan booke eventpiger som mesterligt sørger for udskænkningen. De kan være udklædt som nuttede bunny girls, eller varte op iført fransk lingeri. Det er bare at vælge…

I egen stue

Det frie valg hvor der både kunne vælges blondine, brunette og med eller uden pisk, stearin og bodytequila, gør kun fornøjelsen større. Kostumet du, i håbet om en omgang knippelsuppe, valgte, var ‘police’, og nu krænger hun den lyseblå skjorte åben, så de store silikonefyldte bryster viser sig frem i alt deres pragt.
Jovist er det mageligt med en stripper bragt til døren, leverende et show i egen stue. Drengene kan lide det, og mutter behøver ingenting at høre. Desuden er hun selv vild og blodig, når der er mandestrip i byen.

Rigtige damer

Selvfede mænd med voksbehandlede røvballer er hvad det er, og fint hvis det kan henlede varanens opmærksomhed i en stund; så har man da ro så længe. Drengende vil dog se på damer. Rigtige damer. Dem med forlygter så store som Vor Frue Kirke og hoftehug som ind himlen.

Tilbagelænet

Livet skal leves. Alt andet er en hån mod skaberen. Selvfølgelig skal mutter have lov at fornøje sine øjenæbler med en mandlig gumpensvinger i lyserøde g-strenge, når bare du selv kan få lov at sidde mageligt tilbagelænet, med en håndbajer i næven og en dulle dansende, så gulvbrædderne knirker, i dit udsyn.

Priser Århus

En omgang strip i Århus behøver ikke koste dig skjorten. Både midtbys og i provinsen omkring Århus, er grundprisen 1800 kroner. Dertil kommer så lidt kørsel, som er individuelt fra stripper til stripper.
På stripperens profil kan du direkte aflæse hendes pris inklusiv kørselstillæg. Det er nemmere end at skulle udregne et X antal kilometer multipliceret med en flydende faktor.

At kunne aflæse prisen direkte er nemmere for dig som kunde – og Strip Danmark stræber altid efter at gøre det nemmest muligt at bestille en stripper – også til Århus!

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…