MenuStrip Fyn

Book en lokal stripper på Fyn

Katalog oversigt

Åben kataloget med Fyns strippere

De piger du finder herunder stripper Fyn og er som regel i nærheden.

Bestil strip på Fyn

Bestil strip ud fra det brede udvalg Fyn har at byde på.
Skal du arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt syvende på Fyn, så scroll ned og vælg en stripper til at sætte gang i løjerne…
Book enten ved at ringe til os, eller vha. vores unikke online booking system, som med det samme udregner totalprisen, og giver dig fuldt overblik over din booking.

Stort udvalg

Er det kun Fyn pigerne der kan bookes til show på Fyn?
Ingenlunde, men de artister som vi skilter med ovenfor, er de artister som oftes er på øen, og som har de laveste kørselstillæg på Fyn.

Du bør dog også tjekke vores hoved katalog. Det sker tit at en stripper drøner hen over Storebælt – både fra Øst til Vest, og Vest til Øst – og så kommer de jo i sagens natur til at befinde sig på Fyn.

Hoved katalog

Se alle vores artister

Nem booking

Det er let at booke en stripper på Fyn. Uanset om det er Nyborg, Svendborg, Faaborg, Assens, Middelfart eller Bogense, så kan du hurtigt få en stripper leveret. Samme gælder når vi taler Otterup, Vissenbjerg, Kerteminde, Haarby eller Ringe. Odense har sin helt egen katalogoversigt. Det står faktisk ganske fornuftigt til med lokaludvalget af strippere, og det er ikke så ringe endda.

Brunetter, blondiner og gufmakreller af enhver afskygning, står klar til at levere et brag af et stripshow. Og skal øllet skænkes af en eventpige med store baljer, så klarer vi også den.

I oversigten herover kan du hurtigt danne dig et overblik over de strippere der kører på Fyn.

Vælg den stripper der falder bedst i smag.
Klik/tap dig ind på hendes profil.
Klik/tap på ‘indkøbsvognen’ og udfyld booking formularen…

Vores online booking system gør det nemt at bestille strip på Fyn, men vil du hellere ringe og bestille, er du selvfølgelig altid velkommen til det også – vores bookere sidder klar ved telefonen.

 

Smuk brunette stripper Fyn med frækt show

Fyn er en fin lille ø. Placeret centralt i Danmark foregår der også mangt og meget på Fyn.
Danmarks strippere kommer tit på Fyn, enten fordi de er på vej hen over øen fra Jylland til Sjælland – eller den anden vej – eller fordi de skal ud og sprede fest til de livsglade fynboer.

Ikke uden en stripper

Fynboer hører ikke til den slags mennesker der holder fest uden at ringe efter en stripper. Det er alt for indgroet i fynsk lokalkultur, at letlevende damer med bare bryster hører en god fest til.
Dette gælder såvel for fynboer i alt almindelighed, som for de gode folk på Tåsinge og Langeland.

Latin og nydansk

Fionia, som øen hedder på latin, er godt besat med gamle slotte og herregårde, helt fra dengang hvor biblen kun fandtes af læse på latin. Men hvem gider egentlig bekymre sig om slotte og herregårde, og bibler skrevet på latin, når man kan se på dejlige damer med svulstige barme og gyngende røvballer. Fakta er, at længe inden de gamle herregårde blev bygget, gjorde frivole damer mere lykke end nogen bibel nogensinde har gjort. Og det uanset om den er skrevet på latin eller nydansk.

Lapdance indgår

Er det på Fyn det sker, skal det selvfølgelig være med strip. Med oversigten ovenfor har du et godt værktøj til at finde den helt rigtige stripper. Alle sammen kan bestilles inklusiv lapdance i showet, hvis det skal være med den på.

Fynske eventpiger

På Fyn kan du imidlertid få andre interessante sager. Fx har vi dejlige eventpiger som nok kan sætte gang i løjerne.
Det kan fx være med pikant topløs servering, eller som nuttede bunny girls der går rundt og skænker boblende champagne.

Bodytequila

Skal der lidt stærkere sager ind under vesten, liner pigerne gerne op med en byge liflige shots af bodytequila til de tørstige drenge.

Dildo show

Skal den tages lidt ud på overdrevet, så kan der også diskes op med et vildt dildo show hvis det skal være.

Dobbelt op

Derudover kan der doubles up med et sensuelt dobbeltshow hvor to strippere optræder sammen.

Du ringer bare

Jo, det kan hurtigt blive en sjov aften på Fyn. Så hvis du sidder og keder dig, og trænger til lidt spas, så ringer du bare!

Priser Fyn

Grundprisen for et stripshow er 1800 kroner. Dertil skal du påregne lidt kørsel til stripperen.
Kørselstillægget svinger lidt fra stripper til stripper, helt afhængig af udgangspunkt og befordringsmiddel.
Vores prisberegner giver dig et hurtigt overblik over prisen for et stripshow inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…