MenuStrip Herning

Book en lokal stripper Herning

Katalog oversigt

Åben kataloget med Herning strippere

De piger du finder herunder stripper Herning og er som regel i nærheden.

Bestil strip Herning

Hvordan finder man hurtigst en stripper i Herning…? Svar: ved at vælge fra kataloget herunder…
Tjek ned af siden og vælg en af vore strippere til dit arrangement – og det uanset om dit arrangement er en polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt syvende.

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Herning stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i Herning og som umiddelbart har det billigste kørselstillæg i Herning.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra det øvrige Jylland til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek pigerne ud – det er altid et kig værd…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Hvad er egentlig status i Herning, hvordan er tilstanden, lad os tage pulsen…

Det jyske smørhul

Placeringen er perfekt i midten af det hele. Herning er det jyske smørhul, og der er ikke sparet på kanelsukkeret.
Herning er vokset fra uldjyde by til messeby. Udviklingen har været kolossal. Masser af kulturliv og eksponentiel vækst. Musik og sport på højt plan gør at mønterne ruller. Flere store virksomheder huser byen, og festlighederne har ingen ende.
Det er en by med spræl i, Herning, after parties, koncert opvarmning, backstage pass, teenage power, hotels, groupies, striptease, cheerleaders, celebrities, you name it, denne by sover aldrig!

Herning High Society

Messecenter Herning er jysk high society, og du kan være med. Brænd blot lyset fra begge ender, hvor der handles der spildes. Lad ikke en aften dø hen uden fest, show og vildskab.
Strip Danmark kan altid garantere et show i Herning. Også på selve dagen. Byens centrale placering gør at stort set alle jyske strippere hurtigt kan slå et smut forbi.
Danske artister som fyrer op under kedlerne, og går hele vejen. Der kredses om detaljerne, og det er ren fryd for øje og sjæl.

Priser Herning

De strippere der optræder i Herning har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…