MenuStrip København

Book en lokal stripper København

Scroll ned og se kataloget over Kbh strippere

C

De piger du finder herunder, stripper København og er som regel i nærheden.

Bestil strip København

Bestil strip ud fra det brede udvalg af strippere i København og omegn.
Skal du arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt syvende i København, så scroll ned og vælg en stripper til at sætte gang i løjerne…
Book enten ved at ringe til os, eller vha. vores unikke online booking system, som med det samme udregner totalprisen, og giver dig fuldt overblik over din booking.

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Kbh stripperne?
Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i København og som har meget lidt eller intet kørselstillæg overhovedet.

Det er dog værd at tjekke vores hoved katalog. Det er ikke umuligt at få en artist fra øvrige Sjælland til at komme, og måske endda uden det koster ekstra i kørsel.

Hoved katalog

Se alle vores artister

Nem bestilling

Det er let at booke en stripper i københavnsområdet. Og det uanset om det drejer sig om Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, City, Sydhavnen, Nordvest, Frederiksberg eller Amager.

I oversigten herover kan du hurtigt danne dig et overblik over de strippere der kører i hovedstadsområdet.

Vælg den stripper der falder bedst i smag.
Klik/tap dig ind på hendes profil.
Klik/tap på ‘indkøbsvognen’ og udfyld booking formularen…

Vores online booking system gør det nemt at bestille stripper i København, men vil du hellere ringe og bestille, er du selvfølgelig altid velkommen til det også – vores bookere sidder klar ved telefonen.

Ingen kørselstillæg

En fordel ved at bestille strip i København er, at der som regel ikke kommer kørsel på prisen.

I omegnen af København – dvs. byer som Albertslund, Brøndby, Gentofte, Glostrup, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Ishøj, Kastrup, Kokkedal, Rødovre, Skovlunde, Søborg, Taastrup, Valby, Vallensbæk og Vanløse (postnumrene 2500-2990) – er det gennemsnitlige kørselstillæg omkring 100 kroner.

100 kroner er ganske lidt at betale i kørselstillæg. Til sammenligning ligger kørselstillægget i en anden af Danmarks store byer, Aalborg, på 300 kroner.

Du kan altid aflæse den eksakte pris, inklusiv kørsel for aktuelle kørselsdistrikt, direkte på den enkelte strippers profil.
Mens du i prisberegneren hurtigt får overblik over priserne, inklusiv eventuel kørsel, på stripshow i Kbh.

Smuk blond kvinde stripper København iført polkadot lingeri
Har du nogensinde set København fra en helikopter, så har du set de mange røde lamper der blinker over den gamle by.
Helt fra huset på Christianshavn til Tuborgflasken i Hellerup, og fra den lille havfrue til Assistens kirkegaard, leves livet fri for skriftestolsmoral og syndefaldskultur.
Bibbelbæltet snærer ikke, hellige skrifter svøbes i bacon, og ingen ved hvem klokkerne ringer for. Men der skåles, og det gør kun lidt.

Natklub på hvert et gadehjørne, smukke unge piger i lårkorte nederdele på en varm sommerdag, bayersk øl og hornmusik på prominente udskænkningssteder.
Københavnerne stortrives og natten er altid eviglang, skønt morgendagen aldrig svigter.

Fra toppen af Rundetårn kan man overskue indre by. På gågaderne fulde af gøglere og ståhej, stripper en københavnerpige vindjakken og bader sig i en solstråle, som har kilet sig ind mellem bygningerne.

På Langelinje promenerer turisterne, spiser iskage og forundres over halvt fisk, halvt menneske, på en sten i vandet. Darlingen er hverken fugl eller fisk, og ej heller en stripper, men blot en kreation i en dansk digters omsiggribende fantasi.
I et historisk vingesus regner britiske brandbomber og farver himlen neonorange. Ikke megen striptease i København de dage og de tider, men alligevel betydningsfulde og skelsættende.

Lapdance indgår

Er det strip i København du efterspørger, kan du med garanti finde den helt rigtige stripper i oversigten ovenfor. Husk at der altid kan indgå en lapdance i showet, hvis dette ønskes.

Friske eventpiger

Vi har dog også andre ting på programmet i hovedstadsområdet. Fx har vi masser af friske eventpiger som gerne kommer og sætter gang i festlighederne.
Det kan fx være med pikant topløs servering, eller som nuttede bunny girls der serverer boblende champagne. Der kan selvfølgelig lines op med liflige shots af bodytequila, hvis selskabet har tørst for den slags.

Dildo show

Skal det være lidt grænseoverskridende, og lige lidt vildere, kan et dildo show også være løsningen.
I Københavnsområdet har vi nogle af de dejligste dildo show artister der findes. Visse kan oven i købet bookes med banan, agurk eller lignende i stedet for dildo.

Dobbelt op

Du kan også double up med et heftigt dobbeltshow hvor to strippere optræder sammen.
Selvom København er en stor by, som har vi et flot udbud af strippere i byen, hvilket betyder at et dobbeltshow hurtigt kan arrangeres.

Du ringer bare

Jo, det behøver bestemt ikke blive en kedelig aften i København. Og skulle du alligevel sidde og tænke, at festen mangler noget peps, så ringer du bare!

Lad ikke dagen ende i det rene københavneri, med hashtag metoo kampagner og forskrækkede hænder på låret. Glem ikke at Copenhagen strip var først i verden og promiskuitet er en indlejret del af det københavnske varemærke. Strip København har grund til historisk stolthed, som aldrig må trædes under fode at neo hildede strømninger i tiden.
Dronning Victoria er død – må hun hvile i fred og aldrig genopstå. Tilknappethed er ikke klædeligt. Heller ikke i en forklædning af metropolitisk rummelighed med elitær misforståethed af frisind og ligeværd.
Vi hylder livsglæden, de røde lygters varme glød, og den gode stemning. En hånd på låret er ikke en dødssynd, i hvert fald ikke når låret er fast, fyldigt og silkeglat. Vi skal ikke have mindre håndsinviterende lår, vi skal have mere, og også gerne når det komplimenteres af en god røv i klaskehøjde.

I byrådet ses ingen røde lygter, kun røde skygger fra en uhyggelig tid. De københavnske libertinere gruer for de forbud der måtte følge med tidsånden. Skal alting indhylles så meget i regnbuefarver, at vi ikke kan skelne fugl fra fisk, og hvad så med den lille havfrue? Skal livsglæden vie for uniformer med kinakrave, strækmarch i gågaden, og anstændig opførsel med albueberøring som eneste livstegn?

Lad dig ikke skræmme, kun med vilje til fest og farver kan vi besejrer de grå eminencer og deres bezzerwizzer mentalitet. En stripper i København er tegn på regn i en tørkelagt by. Ingen flager på halv, når hun danser ind på scenen med vuggende og bramfri bevægelser. Kom du også med i forsvaret for livsglæden. 

Nyhavn og Istedgade

Tag til Nyhavn og få en tatovering, tag til Istedgade og nyd en velskænket, men glem aldrig det vigtigste. Glem aldrig at bestille strip til den særlige aften, som aldrig må fortabes i det historiske vingesus.
Fik du ikke en lapdance, fik du ikke næsen i klemme i kavalergangen, så er det ikke helt som det skal være. Så har du måske glemt det allervigtigste…

Damerne i København

Vent ikke til sidste øjeblik, bestil stripper i god tid. Nok er udvalget stort, men det er efterspørgslen også. Og der er rift om damerne i København og omegnskommunerne.
Husk at det ikke er varer på en hylde du bestiller. Strippere er mennesker, og mennesker ligger, i modsætning til varer på en hylde, ikke blot og venter på du bestiller dem hjem. Strippere kan lægge andre planer og aftaler, og bookes ud til kunder der ikke tøvede for længe.

Vi er klar

Vi sidder klar ved telefon, så tøv for guds skyld ikke. Men vil du hellere booke online, i ro og mag, og med fuldt overblik over din booking, så udnyt den super brugervenlige online booking, du finder hos Strip Danmark.

Priser Kbh

De fleste strippere der optræder i København tager ikke kørselstillæg. Enkelte tager dog en hundredemand til en sjat benzin og en parkeringsbillet.
Vores prisberegner giver dig et hurtigt overblik over prisen for et stripshow inklusiv eventuel kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…

Udvalgt anmeldelse

Læs flere anmeldelser på artisternes profiler

Asbjørn Bille Broager

Bookede til en hyggelig aften med drengene. Fungerede perfekt at booke med et overskueligt udvalg. Vi fik en ualmindeligt dejlig hottie!