MenuStrip Kolding

Book en lokal stripper Kolding

Katalog oversigt

Åben kataloget med Kolding strippere

De piger du finder herunder stripper Kolding og er som regel i nærheden.

Bestil strip Kolding

Hvad der findes af strippere omkring Kolding, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller firmafest i Kolding.
Tjek ned af siden her og vælg en stripper til at peppe stemningen op.

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Kolding stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i Kolding og som umiddelbart har det billigste kørselstillæg i Kolding.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra det øvrige Jylland til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek artisterne ud – det er altid et kig værd…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Helt generelt handler det om udvalget. Er der lidt af hvert, er der både brunetter og blondiner at vælge i mellem, kan man få med og uden krymmel på…?

Med krymmel på

Det er givetvis lidt af en tilsnigelse at hævde du kan få med krymmel på, men der er faktisk lækkerier som bodytequila, pisk, dildo og stearin at krydre showet med.
Med krymmel på skal med andre ord forstås som, at der kan tilvælges lidt forskelligt til showet. Men ud over forskelligt tilvalg, kan der også kobles en brudevals på. Det er når gommen virkelig skal lære det. Eller sagt på anden måde: når du og vennerne skal have et billigt grin over hvor håbløst Svends dansefødder er skruet på. …og bedre at grine nu end når han står med bruden svøbt i slør, og Svend i kjole og hvidt.

Nu danses der

I røg og damp ryger bh’en og smilet breder sig fra øre til øre. Nu danses der, og Svend han snubler. I vinduerne spejles de muntre ansigter, mens glæden breder sig i lokalet.
Det er lørdag og nu skal der festes. Der skal være sang og dans, og sprut i lange baner. Og så skal der være strippere fra Strip Danmark. Om det foregår i Koldinghus eller Kolding by er lige fedt, festes skal der.
Det dagens nu og kimer til halbal med Johnny The Blues. Drop dit sødmælks rack og lad gokken stå, mens Lulu lader rocken gå. De muntre drenge har bestilt dansepiger og røde tulipaner, og er klar til at gå planken ud. Der er en vild stripper på gulvet, klædt i pumpernikkel rødt og hvidt silkeundertøj. Lad der blive lys, og lad der blive lapdance, bodytequila og nattergalesang!

Priser Kolding

De strippere der optræder i Kolding har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…