MenuStrip Odense

Book en lokal stripper Odense

Katalog oversigt

Åben kataloget med Odense strippere

De piger du finder herunder, stripper Odense og er som regel i nærheden.

Bestil strip Odense

Hvad der findes af strippere i Odense, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller firmafest i Odense.
Scroll ned og vælg en stripper til at kickstarte festen…
Bestil trygt ud fra det brede udvalg af lokale og professionelle strippere i og omkring Odense. Der er noget for enhver smag…

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til strippere i Odense? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som frekventerer Odense mest og har det billigste kørselstillæg i Odense.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra øvrige Fyn, eller centraljylland, eller Storebæltets østfront, til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek pigerne ud – det er altid et kig værd…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Odense strip

Kan man få strip i Odense? Ja, det kan man i den grad…
Vi har mange artister som stripper i Odense, og de kører hjertens gerne hjem og optræder i din stue, dersom du holder polterabend, fødselsdag, julefrokost eller noget helt fjerde…

Digterbyen

Værende hjemstavn for Danmarks største digter, H. C. Andersen, er Odense en by med en helt særlig betydning. Fra historien ved vi, at Andersen selv var glad for dansende damer. Selv ville han også være danser, og havde han levet i vor tid, var han sikkert blevet mandestripper.
Godt han er død, vil nogen sikkert så tænke, og det må de om. Strip skal der være uanset hvad, og det skal foregå i Odense. Derfor skal du sørge for, at granske kataloget over byens piger – som du finder herunder – og så udvælge den bedste af dem…
Hvem monstro det så er? Ja, det er helt op til dig at vurdere. Den slags er en smagssag, og et spørgsmål om man er til blondiner eller brunetter, storbarmede eller småt skåret, bredrøvede eller petit rumpét berigede.

Engledrømme

Når først lyset dæmpes og musikken tændes, så starter showtime. Så folder hun herlighederne ud, og synet vil forfølge dig i mange lange engledrømme herefterdags. Det er ikke så meget det hun gør, men mere måden hun gør det på…
Når bysten ryger og attributterne folder sig ud i en flora fra et H. C. Andersen eventyr. Når skørtet flås af og blotter de velformede lår. Når pisken smælder og gommen forstår, at det er nu hans ungdom går på hæld, og livet i Snedronningens vold begynder.
Er det prinsessen på ærten han har giftet sig med, eller er det heksen fra Fyrtøjet? Det ved han først for sent, og lige nu er det kun øjeblikket det gælder.

Morgendagen bringer læbestiftsrødt

For kammeraterne, for hvem det endnu ikke er for sent, er det bare at nyde showet helt ubekymret. Morgendagen bringer kun hvad du selv bestiller. Og hør, hvorfor ikke lade det blive endnu en stripper…? Hvornår har to nogensinde været for meget?!
To kan jo oven i købet optræde i et dobbeltshow med swang og bumbum.
Skal det være to dildoshow artister, er det klogt at bestille i god tid. Det er nemlig ikke alle strippere der optræder med dildo.
Men du kan da også bare nappe en eventpige til at servere i en times tid eller to. Eller til at ringe på din vens gadedør på hans fødselsdag – som et læbestiftsrødt kissogram.
Mulighederne er rigelige og Strip Danmark hjælper dig gerne med at vælge det bedste både til dig og dine venner i Odense…

Priser Odense

De strippere der optræder i Odense har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…