MenuStrip Roskilde

Book en lokal stripper Roskilde

Katalog oversigt

Åben kataloget med Roskilde strippere

De piger du finder herunder stripper Roskilde, og er som regel i nærheden.

Bestil strip Roskilde

Hvad der findes af strippere i Roskilde området, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller lignende i Roskilde .
Hop ned af siden og fornøj dig over de otte flotteste strippere som kører omkring Roskilde…

Stort udvalg

Er udvalget af Roskilde strippere begrænset til de otte ovenviste? Langt fra, alle vores strippere øst for Storebælt kan bookes til show i Roskilde.

Tjek også vores hovedkatalog. Du kan minimum finde fire andre strippere, som med glæde kommer og optræder til dit arrangement i Roskilde. Og dem der ikke kører til Roskilde, de er stadig værd at tjekke ud…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Et godt udvalg er rart, når man skal udvælge sig en stripper til den store aften. Også hvis aftenen skulle foregå på fjorden…

Fjorden

Ude på Roskilde fjord kan du også få strip. Det kræver dog du har en båd eller fiskekutter, stor nok til at der kan foregå spræl og løjer på dækket.
Om sommeren er fjorden meget smuk, og når solen banker ned i bølgen blå, er genskindet perfekt rammesættende til et stripshow. Forestil dig den dansende madonna på dækket, med flyvefisk flakkende om ørene, og en pilsner i snor.
Dæksmatrosen kan både være en blond og en brunette – der har du frit valg. Og ja, hun KAN faktisk komme i matros kostume, med et fornøjeligt matros show, for også på kostumesiden er der frit valg. Det kan sågar lade sig gøre at bestille et dildo show i Roskilde. Men skal det foregå på fjorden, gælder de at dildoen er tilpas stor, så mågerne ikke snapper den.
Snappe måger eller ej, så skal livet nydes, og den kolde pilsner hales ind, knappes op, og skylles ned. Solen skinner og livet er dejligt. Hip hurra når det er din fødselsdag og vennerne har sørget for en fræk stripper, som kan give dig røde ører og høj flagstang midtskibs. Det er ikke hver dag, men i dag er det, og så kan du have det!

Hverdags blues

Hvis hverdagen ind i mellem kan føles trist og gold, så er weekenden der hvor livet skal leves. Der skal dansepiger på bordene, og sprut i glassene. Pigerne skal være let påklædte med blonde bh, silkeunderbuks og selvsiddende nylonstrømper. Hendes højhælede lak støvler fylder du med øl, og drikker i en slurk.
Mere tørstig end det, så gnides der salt på de svulmende bryster, der slikkes og der skylles med tequila, for derefter at bide citronen fra hendes rorsenknopsøde læber. Her er ingen grund til hverdags blues – det er lørdag og der er kriller i banditten.
Du er ingen beskeden weekend kriger, du tager fra og drikker med begge hænder. Det samme gør vennerne, og selvfølgelig skal der være strip i Roskilde denne skønne friaften. Natkatten er ude og alle mand på dæk.
Lad denne aften være en lektie til alle hvorledes tingene skal gøres. Ingen smalhals og ingen puritansk mådehold. Livet er en fest, og du er en festabe.
Hun er også en festabe, og tager dig med til nye højder. Med flagrende skørter, lange ben, glimt i øjet og læbestift kysmund på tøjet. Flippen var hvid, men i politisk korrekte tider, skal den være læbestiftsrød. Ja tak!
Luk op for noget godt, luk op for gyngende silikone kasser og en røv der skriger klask mig! Du kan tage det, og hun kan tage dig. Og du vil det. Det vilde liv er nu og hele natten lang…

Priser Roskilde

De strippere der optræder i Roskilde har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…