MenuStrip Silkeborg

Book en lokal stripper Silkeborg

Katalog oversigt

Åben kataloget med Silkeborg strippere

De piger du finder herunder stripper Silkeborg og er som regel i nærheden.

Bestil strip Silkeborg

Hvad der findes af strippere i Silkeborg, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt femte i Silkeborg.
Surf en tur ned og lad dig begejstre af de mange smukke og dejlige strippere i Silkeborg og omegn…
Vi har valgt at vise de mest iøjnefaldende otte artister, men vi har såmænd flere som kører i og omkring Silkeborg.

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Silkeborg stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i Silkeborg og som umiddelbart har det billigste kørselstillæg i Silkeborg.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra det øvrige Jylland til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek pigerne ud – det er altid et kig værd…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Præsentationen er vigtig… Er der et flot line up?

Søerne

Rundt om alle de smukke søer, som kendetegner Silkeborg, er der linet op med henrivende striptease artister i eksotiske kostumer. Vi har linet op med såvel blondiner som brunetter, og du finder barmsvære strippere, ligesom du også kan udvælge dig en fiks lille en, med små pikante babsenutter.
Silkeborgs søer genspejler livsglæden. Det gode humør som en frisk og frejdig pigestripper fremkalder, gør kun det hele smukkere. Når badevandets temperatur er rigtig, er strip Silkeborg det også. Ja, du kan også selv smide kludene, men synet fornøjes bedst, når valget er en af de iøjnefaldende otte herover.
En god polterabend kan om sommeren sagtens holdes i den fri natur. Medbring en boom blaster og smæk stripperens musik på spilledåsen. Sæt Svend i centrum, så skal hun nok se til at give ham en lapdance han aldrig glemmer.
De gode borgere i Silkeborg kan ånde lettet op, når først Svend er fejret, giftet og hædret. Ikke mere ballade fra den front. Ikke med mindre præsten fejlede i sin velsignelse af parret, og fanden atter er løs i Laksegade. For så må Svend på fisketur igen, i Silkeborgs dybblå søer.

Lapdance Blue

Selvom søerne er gode, er det ikke altid der fanges, og så er det tid til trøst. Også der er strip godt og gennemprøvet.
Start musikken, sæt nu dig selv i centrum på en stol, og gør dig til genstand for en lapdance blue.
En stripper højner altid humøret, og Silkeborg bliver glad igen. Baren holder længe åbent og vist er alle mand med. Der tones rent hus, omend der er lidt snavs i krogene, men værten tager ikke anstød. Svend er på banen igen, og det skal fejres.
God bayersk øl, som er kølet i de blå søer, sikrer at ingen lider tørstedøden. Dansen foregår både på borde og på bænke, og Svend til stolen lader sig lænke. Det er stripper politiet der holder nøglen – en barmsvær en og med strutrøv. Sandelig dages det, og sandelig er hun en fryd for øjet, med lak, læder og nedringet hurlumhej…

Priser Silkeborg

De strippere der optræder i Silkeborg har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…