MenuStrip Vejle

Book en lokal stripper Vejle

Katalog oversigt

Åben kataloget med Vejle strippere

De piger du finder herunder, stripper Vejle og er som regel i nærheden.

Bestil strip Vejle

Hvad der findes af strippere i Vejle er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller firmafest i Vejle.
Slide ned og lad dig begejstre over det flotte udvalg af dejlige strippere på Vejle egnen…

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til vejle stripperne?
Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftest er i Vejle området og derfor kører med lavest kørselstillæg i netop Vejle.

Det er dog værd at tjekke vores hoved katalog. Det er ikke umuligt at få en artist fra andre egne af Jylland til at komme, og måske endda uden det koster ekstra i kørsel.

Hoved katalog

Se alle vores artister

Dyb som Grejsdalen

Når bøgen springer, gør den det i Vejle først. Og så ved man det er forår og tid til leg. Folket gør klar til kåringer og fejringer, og med masser af festivitas.
På Kiddesvej løber en stripper. Hun er snart på toppen. Hendes kavalergang er dyb som Grejsdalen, og hendes bagdel frodig som naturomgivelserne rundt om Vejle. Den spinkle g-streng dækker kun nødtørftigt for Vejle fjord, men hun er søstærk og de glatte overflader gør kun lidt.
Der overlades intet til tilfældighederne, og mangfoldigheden gør sin entré. Ind på gulvet som en ballerina på det kongelige. Der er lys, veltrimmede artister og store service gener midt i trekantsområdet. Beliggenheden er perfekt.

Over alle munkebjerge

Hun stripper Vejle og tager ikke på vej. Først når natten kommer og mørket sænker sig, så kun toppen af Kiddesvej rammes af fuldmånens skær, først der er hun over alle munkebjerge.

Smuk blond kvinde stripper København iført polkadot lingeri

1984

De morgenfriske tilbydes morgenboller, de nattergale går på hæld. Der er drikkevare med om bord, og et sødmælks rack rulles ind. Vodka, Kahlua, White Russian og Crazy Reds.
Johnny Walker er gået, og red label er gået bagom dansen. Tolv år er black label, men årene er mere og flere og længere.
It’s Nineteen Eighty-Four, altså det er 1984, ikk. Ingen dystopi i Vejle, kun længsel tilbage.

Vi har midlet

Tøv ikke, book event nu, der er party pakker til folket og til de skøre røde. Tiden kommer til de tålmodige, og Midtjylland er mere verdslige end herlige. Intet varer ved udover håbet.
Lad os alle bede. Strip shows, servering med og uden top, dobbeltshow, dildo show, hvis du har behovet, så har vi midlet!

Lapdance indgår

Husk at der altid kan indgå en lapdance i showet, hvis dette ønskes.

Friske eventpiger

Vi har også friske eventpiger som gerne kommer og sætter gang i festlighederne.
Det kan fx være med pikant topløs servering, eller som nuttede bunny girls der serverer boblende champagne.
Der kan selvfølgelig lines op med liflige shots af bodytequila, hvis selskabet har tørst for den slags.

Dildo show

Skal det være lidt grænseoverskridende, og lige lidt vildere, kan et dildo show også være løsningen.

Dobbelt op

Du kan også double up med et heftigt dobbeltshow hvor to strippere optræder sammen.

Du ringer bare

Jo, det behøver sandelig ikke blive en kedelig aften i Vejle. Og skulle du alligevel sidde og tænke, at festen mangler noget peps, så ringer du bare!

Priser Vejle

De strippere der optræder i Vejle har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…