MenuStrip Viborg

Book en lokal stripper Viborg

Katalog oversigt

Åben kataloget med Viborg strippere

De piger du finder herunder stripper Viborg og er som regel i nærheden.

Bestil strip Viborg

Hvilke strippere vi har at byde på i Viborg, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt femte i Viborg.
Scroll en tur ned og lad dig begejstre af de mange smukke og dejlige strippere i Viborg og omegn…
Vi har valgt at vise de mest iøjnefaldende otte artister, men vi har såmænd flere som kører i og omkring Viborg.

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Viborg stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i Viborg og som umiddelbart har det billigste kørselstillæg i Viborg.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra det øvrige Jylland til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek pigerne ud – det er altid et kig værd…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Den gamle købstad

Som den århundrede gamle købstad Viborg er, har der nok været mange dansepiger på byens borde gennem tiderne. Byens gamle borgere har sikkert fornøjet sig med lyst, spil, leg og løjer, og ikke mindst med dansende kvinder i farvestrålende kostumer. Måske har der endog været mavedansere, som er kommet rejsende fra Persien, sammen med jonglerende dværge, troldkarle og handelsmænd med udsøgte krydderier og fine silkeklæder.
Det er ikke svært at forestille sig, at der midt i denne gamle by, har været rift om at få et glimt af de smukke persiske mavedanserinder, som svøbt i guld og purpurrød, har virket ganske dragende på byens gamle borgere.
Den dag i dag, ser man hvorledes viborgensere nyder livet bedst i selskab med dansepiger og smukke kvinder. Der er rift om de skønne piger som Strip Danmark er garant for at levere. Ingen mand i Viborg kunne nogensinde finde på at afholde hverken fødseldagfest, polterabend, svendegilde eller herreaften, uden mindst én stripper. Borgerne i den gamle by ved sandelig også hvortil de skal henvende sig, for at sikre levering af flot og underholdende strip. Vist er det Strip Danmark og vist er det de purpurrøde silkepiger der frister.

Silkepiger

Når silkepigerne slår gækken løs, alarmerer præsten fra kirketårnets spir. Vist er det syndigt, men et liv uden synd er ikke værd at leve. Hvem gider dog at befinde sig i en himmel, hvis der ingen silkepiger er…
På byens brostensbelagte stræder, hvor mangt en hestehov igennem tiderne har trådt stenene runde i kanten, lyder glad sang fra undersvendende. Det er lørdag og nu skal der festes. Der skal være sang og dans, god vin og god mad, og ikke mindst strippere fra Strip Danmark.
Du kan lade gokken stå, mens Lulu lader rocken gå. Kast blot din tjillimantjala kasket højt til vejrs, i forhøjet glædesrus over det gode liv. Lørdag er dagen hvor det er tid til lapdance, bodytequila og nattergalesang.
Silkepigerne serverer øllet fra perlende flaske og læskende koldt. Ganen kærtegnes af de gyldne dråber, og natuglen kogler fornøjet fra sin skovbirk. På himlen lyser fuldmånen og sikrer at silkepigerne stråler finere end nogensinde før.
Sikken dulle, sikken balle, sikke dog en dejlig dag!

Priser Viborg

De strippere der optræder i Viborg har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…