MenuLolland/Falster

Book en stripper Lolland/Falster

Katalog oversigt

Åben kataloget med Lolland/Falster strippere

De piger du finder herunder stripper Lolland/Falster og er ofte i området.

Bestil strip Lolland/Falster

Hvordan får man fat på en stripper på Lolland eller Falster?
Svar: ganske enkelt ved at tjekke Strip Danmarks katalog over strippere fra regionen…

Står du og skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller noget helt fjerde, enten på Lolland eller på Falster, så er det jo nok så relevant at vide.
Men her ser du det altså… smukke, barmsvære, veldrejede striptease danserinder, som suser rundt på de syd liggende øer Lolland og Falster.
Vi har valgt at vise de fire mest iøjnefaldende artister, men vi har såmænd flere som kører i området Lolland/Falster.

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Lolland/Falster stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i området og som umiddelbart har det billigste kørselstillæg henholdsvis på Lolland og Falster.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra Sjælland til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek artisterne ud – det er altid et kig værd…

Hoved katalog

Se alle vores artister

Marielyst

En by på Falster som er meget glad for strip, er Marielyst.
I Marielyst stripper dejlige damer ofte kludene, for at fremvise smækre lår, faste baller og silikone pumpede bryster. Men også mandlige artister ses smide kludene, og svinge med kalorius, for at begejstre både befolkning og turister i Marielyst.
Der er godt gang i nattelivet i Marielysts gader, og de unge mennesker muntrer sig i lyst og leg. Og skal den have en over nakken, ja så skal der selvfølgelig strippere på scenegulvet, og fyren på stolen skal have en lapdance han sent glemmer.

Nakskov

På Lolland er byen Nakskov kendt for at indbyggerne giver den en over nakken, når weekenden sætter ind. Her skinner de røde lygter om kap med fuldmånen, mens Lulu viser lår.
Borgere i Nakskov bliver gift med manér, og selvfølgelig kommer der en stripper til deres polterabend.

Nykøbing Falster

Hovedstaden på Falster hedder Nykøbing, og her kan man sandelig også finde ud af at feste.
Det er langt ude på de sene nattetimer, før sidste mand kapitulerer. Der skåles og skylles, og når stripperen optræder med sit show, er der glæde i byen.

Priser Lolland/Falster

De strippere der optræder på Lolland/Falster har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…