Holstebro

Strip Holstebro med en stripper fra lokalegnen.

De piger du finder herunder, stripper Holstebro og er som regel i nærheden.

Læs mere...

Strippere Holstebro

Hvad der findes af strippere i Holstebro, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller firmafest i Holstebro.
Rul ned og lad dig overvælde af det flotte udvalg af dejlige strippere i Holstebros omegn...
Det er krabalderet det drejer sig om - rykker det noget, og er der en bred smag, og behag til hver mand.

Behag for manden

Der efterstræbes behag for manden. Dette betyder at der skal være blondiner såvel som brunetter og nogen med store og nogen med små. ...og også til de mænd der siger pyt, når bare rumpetten er go'.
Holstebro er en glad by hvor solen altid skinner om sommeren, og de strip glade drenge boltrer sig fornøjet lørdag aften.
Ingen mand kommer til at vansmægte i den solbeskinnede jyske by. Gadelamperne tændes punktligt klokken syv og baren holdes åben til klokken to.
Når Svend skal giftes med Maren, så skal der festes igennem med en polterabend som din fætter gør det.
Når stripperen er booket, falder der ro på, og vennerne i Holstebro kan nu glæde sig. Forventningsfulde skyller de ned og vender blikket mod baglokalet, som den eksotiske danser snart vil snige sig frem af mørket fra. Det bliver en aften med storslået underholdning.

Sådan danses

Når røgen har lagt sig, ryger bh'en og smilet breder sig fra øre til øre. Sådan danses der, at drengene knapt kan skjule begejstringen, og gylpen næsten slår spræk.
I vinduerne spejles de muntre ansigter, mens glæden breder sig i lokalet.
Der råbes fez fez men uden at tørken sætter ind, thi der skylles med kolde bajere. Der skal fejres, og det bliver der. Dansepigen boltre sig på bordet, og gækken slås løs, mens den begejstrings fremkaldende stripper eksekverer.
Der høres hanegal i Holstebro, når de danske pigestrippere går parade iført pumpernikkel røde sko og silkehvidt undertøj.

Eller scroll ned og find dig en Holstebro stripper...

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Holstebro stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i Holstebro og som har det billigste kørselstillæg i Holstebro.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra nordlige Jylland eller øst for Storebælt til at komme, du skal bare påregne en højere pris. Men tjek pigerne ud - det er altid et kig værd...

Stripper
Oversigt

Pris strip Holstebro

De strippere der optræder i Holstebro har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.
Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip og event bureau, og har i godt 20 år beriget Danmark med fræk og pirrende underholdning.

© 2019 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT/BOOKING

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  12:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00

Åben 24/7
Ekspedition inden for 24 timer

Anmeldelser

Vores kunder roser os!

Klik og se hvad vores kunder siger...

Tap og se hvad vores kunder siger...

Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
4.6