Roskilde

Strip Roskilde med en af de lokale strippere.

De piger du finder herunder, stripper Roskilde og er som regel i nærheden.

Læs mere...

Strippere Roskilde

Hvad der findes af strippere i Roskilde, er relevant at vide når du skal arrangere polterabend, fødselsdag, svendegilde, julefrokost eller firmafest i Roskilde.
Hop ned af siden og fornøj dig over de otte flotteste strippere som kører omkring Roskilde...
I vores omfattende har vi endnu flere end de otte viste artister. Dem kan du se i hovedkataloget, hvis du klikker i menuen på menupunktet 'Pigestrip'.

Fjorden

Ude på Roskilde fjord kan du også få strip. Det kræver dog du har en båd eller fiskekutter, stor nok til at der kan foregå spræl og løjer på dækket.
Om sommeren er fjorden meget smuk, og når solen banker ned i bølgen blå, er genskindet perfekt rammesættende til et stripshow. Forestil dig den dansende madonna på dækket, med flyvefisk flakkende om ørene, og en pilsner i snor.
Dæksmatrosen kan både være en blond og en brunette - der har du frit valg. Og ja, hun KAN faktisk komme i matros kostume, med et fornøjeligt matros show, for også på kostumesiden er der frit valg. Det kan sågar lade sig gøre at bestille et dildo show i Roskilde. Men skal det foregå på fjorden, gælder de at dildoen er tilpas stor, så mågerne ikke snapper den.
Snappe måger eller ej, så skal livet nydes, og den kolde pilsner hales ind, knappes op, og skylles ned. Solen skinner og livet er dejligt. Hip hurra når det er din fødselsdag og vennerne har sørget for en fræk stripper, som kan give dig røde ører og høj flagstang midtskibs. Det er ikke hver dag, men i dag er det, og så kan du have det!

Hverdags blues

Hvis hverdagen ind i mellem kan føles trist og gold, så er weekenden der hvor livet skal leves. Der skal dansepiger på bordene, og sprut i glassene. Pigerne skal være let påklædte med blonde bh, silkeunderbuks og selvsiddende nylonstrømper. Hendes højhælede lak støvler fylder du med øl, og drikker i en slurk.
Mere tørstig end det, så gnides der salt på de svulmende bryster, der slikkes og der skylles med tequila, for derefter at bide citronen fra hendes rorsenknopsøde læber. Her er ingen grund til hverdags blues - det er lørdag og der er kriller i banditten.
Du er ingen beskeden weekend kriger, du tager fra og drikker med begge hænder. Det samme gør vennerne, og selvfølgelig skal der være strip i Roskilde denne skønne friaften. Natkatten er ude og alle mand på dæk.
Lad denne aften være en lektie til alle hvorledes tingene skal gøres. Ingen smalhals og ingen puritansk mådehold. Livet er en fest, og du er en festabe.
Hun er også en festabe, og tager dig med til nye højder. Med flagrende skørter, lange ben, glimt i øjet og læbestift kysmund på tøjet. Flippen var hvid, men i politisk korrekte tider, skal den være læbestiftsrød. Ja tak!
Luk op for noget godt, luk op for gyngende silikone kasser og en røv der skriger klask mig! Du kan tage det, og hun kan tage dig. Og du vil det. Det vilde liv er nu og hele natten lang...

Eller scroll ned og find dig en Roskilde stripper...

Stort udvalg

Er udvalget begrænset til Roskilde stripperne? Nej, det er det ikke. Men de artister som vi skilter med her, er de artister som oftes er i Roskilde og som umiddelbart har det billigste kørselstillæg i Roskilde.
Du er dog velkommen til at se hele vores bagkatalog igennem. Det er ikke umuligt at få en artist fra det øvrige Sjælland til at komme. Og måske endda til samme pris. Men tjek artisterne ud - det er altid et kig værd...

Stripper
Oversigt

Pris strip Roskilde

De strippere der optræder i Roskilde har forskellige kørselstillæg. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du hurtigt se den totale pris for strip inklusiv kørsel.
Inde på den enkelte strippers profil finder du en individuel prisliste, hvor pris for et stripshow INKLUSIV kørsel er angivet.

Du kan også benytte vores prisberegner, som giver dig hurtig oversigt over, hvilken stripper der kommer til dit arrangements kørselsområde til hvilken pris…

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip og event bureau, og har i godt 20 år beriget Danmark med fræk og pirrende underholdning.

© 2019 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT/BOOKING

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  12:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00

Åben 24/7
Ekspedition inden for 24 timer

Anmeldelser

Vores kunder roser os!

Klik og se hvad vores kunder siger...

Tap og se hvad vores kunder siger...

Google anmeldelser
5.0
Facebook anmeldelser
4.6