MenuOrdforklaring

Er man ikke inde i jargonen, kan det være godt med en liste over de svære ord…
Klik/tap på det ord du ønsker forklaret…

Bae Watch Babe

Bae Watch Babes er flotte bikiniklædte piger som tager dig med en tur på stranden. Så kan du ligge i din strandstol og føle dig som en verdensmand, mens pigerne vimser omkring dig.
De spiller også badebold med dig i bølgen blå, mens resten af stranden kigger misundeligt til.
Vores eventpiger kan hyres til at smøre din ind i faktor 40 og hjælpe dig med at få svømmefødder på.

Body Tequila

En body tequila  – kan på dansk også skrives ‘bodytequila’ og ses blandt strippere ofte forkortet til ‘bt’ – er en intim drink som typisk serveres af en stripper.
Salt slikkes af stripperens bryst, tequilaen drikkes som et shot, og endelig bides i citronen som stripperen har i munden.
Læs mere om bodytequila.

Burlesque

Burlesque bruges idag som et finere fransk ord for ‘striptease’. Men egentlig handler burlesque mere om artistens fremtoning end om selve afklædningen. En burlesque performer er typisk småt tildækket på underliv og brystvorter.

Car Wash Girl

Car Wash Girl er engelsk og betyder bilvaskepige. Men en Car Wash Girl er mere end blot en pige som vasker en bil…
Hvis du kører din bil til en ‘Car Wash’ og hyrer en Car Wash Girl, så skal du sætte dig ind i bilen og nyde synet, mens vaskepigen skummer din bil over, og med barm og baller polerer vindspejl og sideruder.
En Car Wash Girl optræder i hot pants og løs t-shirt, som ikke skjuler meget, når først bomulden er blevet våd.
En Car Wash Girl er muligvis hverken den bedste eller billigste måde, at få vasket bilen, men det er til gengæld den sjoveste, frækkeste og mest underholdende.
Tjek vores Car Wash Girls som du finder blandt vores eventpiger.

Dildo show

Et dildo show er, som navnet antyder, et show hvor en dildo indgår. Egentlig er et dildo show blot et stripshow, men hvor stripperen i sidste halvdel af showet benytter en dildo.
Som publikum kommer man uvilkårligt til at se mere, end man ellers ville have set. Og selve showet bliver endnu frækkere, og endnu mere intimt, af den onani som stripperen gør til en del af showet.
Læs mere om dildo show.

Dobbeltshow

Et dobbeltshow er et stripshow hvor 2 strippere indgår. Typisk 2 pigestrippere der optræder side om side, og flirter lidt med fantasien om ‘lesbisk live show’.
Et dobbeltshow kan også bestå af 1 pigestripper og 1 mandestripper. Her flirtes der med fantasien om ‘heteroseksuelt liveshow’.
Læs mere om dobbeltshow.

Kissogram

Et kissogram er en eventpige som kommer ud og giver et kys på kinden.
Har din bedste ven fødselsdag, men har du ikke tid til selv at smutte forbi og sige tillykke den dag, så kan du booke et kissogram til at gøre det for dig…
Eventpigen kommer ud all dullet op, banker på, siger tillykke, kysser ham på kinden, og hilser fra dig.
Bedre telegram fås ikke!

Lapdance

En lapdance er, som navnet antyder, en dans der foregår på skødet af en person. Dette lyder umiddelbart ikke så rart, at have nogen til at danse rundt med spidse stilethæle på sit skød. Men ordet lapdance – eller ‘lap dance’ – skal ikke forstås helt så bogstaveligt. En lapdance er reelt en optræden, hvor stripperen er helt tæt på den person som er i centrum. Fx kan hun sidde på hans skød, og gnide sin krop op af manden på stolen. Hun kan også bare danse tæt op af ham, men med fødderne på gulvet og ikke nødvendigvis på hans skød.
Læs mere om lapdance.

Mandestrip

Mandestrip er striptease udført af en mand.
Læs mere om fænomenet ‘mandestrip’ og se en liste over Strip Danmarks mandestrippere her: Mandestrip

Morgenbollefyr

Begrebet morgenbollefyr er inspireret af saglige Simon Spies’ begreb ‘morgenbollepiger’, som vist ikke havde så meget med mel og gær at gøre. Men selvom en morgenbollefyr faktisk bager boller, så er der stadig de seksuelle undertoner, som også gjaldt morgenbollepigerne. Morgenbollefyren er nemlig halvnøgen, mens han bager bollerne, og han egenskab som entertainer for et selskab af kvinder, er vigtigere end hans evner som bollebager.
Læs mere om morgenbollefyr.

Nøgenmodel

En nøgenmodel er en model (mand/kvinde) som viser sin krop frem helt uden tøj.
Nøgenmodeller viser normalt ikke sin krop på en meget fræk måde, dvs. kvindelige nøgenmodeller spreder ikke benene, og ofte er underlivet drejet i forhold til synsfeltet, så man ikke ser detaljer.
Læs mere om nøgenmodel.

Pigestrip

Pigestrip betyder egentlig bare ‘strip’.
Når ordet ‘pigestrip’ anvendes, er det blot for at understrege at der er tale om strip udført af en kvindelig stripper.
Begrebet ‘pigestrip’ er opstået parallelt med fænomenet ‘mandestrip’.
Læs mere om pigestrip og se også udvalget af Strip Danmarks pigestrippere her: Pigestrip

Playboy Bunny

En Playboy Bunny er egentligt en slags varemærke for de piger som serverer på Hugh Hefners berømte Playboy Clubs. I dag bruges begrebet om enhver smuk og let påklædt kvinde, som påfører sig et par kaninører af plys. I Danmark kalder vi dem ofte også bare bunny piger.
Læs mere om bunny piger.

Sushipige

En sushipige er en slags levende serveringsfad. Levende i den forstand at hun trækker vejret, mens hun ligger dødstille. Det er vigtigt hun ligger stille, så den sushi der placeres på hendes nøgne krop ikke falder af.
Dekorationen af den nøgne kvinde er et vigtigt element. En sushipige er nemlig lidt ligesom et juletræ, først skal sushipigen vises, siden skal hun spises.
Læs mere om sushipige.

Strippoker

Strippoker er et kortspil, hvor der spilles indtil den ene part sidder nøgen tilbage.
Man blander kortene og lægger dem i en stak midt på bordet.
Nu skiftes deltagerne til at trække det øverste kort fra stakken. Den som har det laveste kort, skal smide et stykke tøj.
Den der til sidst sidder helt nøgen tilbage, har tabt spillet.

Striptease

Striptease er kunsten at afklæde sig på en seksuelt udfordrende måde. Den som udfører kunsten kaldes en stripper.
Ofte er stripperen en kvinde, og forsøger med sin striptease at gøre manden seksuelt ophidset. Men dog uden at afklædningen leder til noget seksuelt. Deraf navnet ‘strip tease’ – altså ‘afklædnings drilleri’.

Syngende bud

Et syngende bud er en eventpige som kommer ud og synger en sang.
Har din bedste ven fødselsdag, men har du ikke tid til selv at smutte forbi og sige tillykke den dag, så kan du booke et syngende bud til at gøre det for dig…
Det syngende bud kommer ud iført sin bedste makeup og sit frækkeste outfit, banker på, synger fødselsdagssang, hilser fra dig og siger tillykke.
Sådan et budskab bliver husket!

Topløs servering

Topløs servering er en tjener/serveringsdame der serverer uden tøj på overkroppen. Typisk er det øl, vin eller drinks der serveres i forbindelse med topløs servering.
Læs mere om topløs servering

Læs flere opslag fra bloggen: