Ordforklaring

Body Tequila

En body tequila er en intim drink som typisk serveres af en stripper. Salt slikkes af stripperens bryst, tequilaen drikkes som et shot, og endelig bides i citronen som stripperen har i munden.
Læs mere om body tequila her.

Burlesque

Burlesque bruges idag som et finere fransk ord for ‘striptease’. Men egentlig handler burlesque mere om artistens fremtoning end om selve afklædningen. En burlesque performer er typisk småt tildækket på underliv og brystvorter.

Dobbeltshow

Et dobbeltshow er et stripshow hvor 2 strippere indgår. Typisk 2 pigestrippere der optræder side om side, og flirter lidt med fantasien om ‘lesbisk live show’. Et dobbeltshow kan også bestå af 1 pigestripper og 1 mandestripper. Her flirtes der med fantasien om ‘heteroseksuelt liveshow’.
Læs mere om dobbeltshow her.

Mandestrip

Mandestrip er striptease udført af en mand.
Læs mere om fænomenet ‘mandestrip’ og se en liste over Strip Danmarks mandestrippere her: Mandestrip.

Nøgenmodel

En nøgenmodel er en model (mand/kvinde) som viser sin krop frem helt uden tøj. Nøgenmodeller viser normalt ikke sin krop på en meget fræk måde, dvs. kvindelige nøgenmodeller spreder ikke benene, og ofte er underlivet drejet i forhold til synsfeltet, så man ikke ser detaljer.

Pigestrip

Pigestrip betyder egentlig bare ‘strip’. Når ordet ‘pigestrip’ anvendes, er det blot for at understrege at der er tale om strip udført af en kvindelig stripper. Begrebet ‘pigestrip’ er opstået parallelt med fænomenet ‘mandestrip’.

Topløs servering

Topløs servering er en tjener/serveringsdame der serverer uden tøj på overkroppen. Typisk er det vin og drinks der serveres i forbindelse med topløs servering.

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget Danmark med fræk underholdning i form af strip.

© 2018 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  10:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00