Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække showsMenuLiam

En maskulin elegantier med stålblå øjne og et imødekommende væsen.

Liam begår sig lige så godt til lillesøsters 18 års fødselsdag, med hvinende og eksalterede piger, som til direktørfruens cocktail party med kræsne high society damer.

Liam er ganske enkelt en sofistikeret kvindebedårer med udsøgt sans for at behage sit publikum.

Med Liam placeres hvert et dansetrin stilfuldt og sikkert, og showet udføres elegant og overbevisende, samtidig med at hver eneste tilstedeværende kvinde oplever, at Liam er der netop for hende.

Guitar Man

Ikke nok med en god omgang mandestrip, så kan du for 500 kr ekstra også få en sang med i købet. Liam er nemlig også guitar man og både synger og spiller – fx en fødselsdagssang til fødselaren, eller en romantisk serenade til bruden.

Book en elegant omgang mandestrip med denne midtjyske kvindebedårer…

...eller bestil ham som morgenbollefyr med lune boller til den vildeste polterabend!

Højde/Vægt:

182/81

Tema

Håndværker

Politimand

Julemand

Guitar Man

Army

Marine officer

Bad Boy

Mr. Grey

Cowboy

Billigste pris fås ved at booke online.
NB. Artisten dækker kun de angivne kørselsområder. Er arrangementet i et andet kørselsområde, så vælg en anden artist.

Pris for erhverv

Er du erhvervs kunde, og ønsker en faktura, så benyt den pris beregner du finder i vores B2B sektion.

Anmeld

Liam

Vi modtager gerne feedback på vores artister. Af hensyn til troværdigheden anbefaler vi Google Reviews.
Hos Trustpilot er der gået woke i den, og vi er blevet cancelled fordi vi har for lidt tøj på.

Åben og læs hvad vores kunder skriver om Liam...

Mille-Marie Nikolajsen ⭐⭐⭐⭐⭐ 4. apr. 2024

Vi bookede Liam til en 25 års fødselsdag. Han var professionel og havde alt klar og forberedt, hvilket gjorde det super let at arrangere det hele. Han gav fødselaren en uforglemmelig aften, med højt humør, venligt og imødekommende smil og selvfølgelig gode Dance moves. Vi hyrer gerne Liam igen!

--

Dorthe Nielsen ⭐⭐⭐⭐⭐ 6. jan. 2024

Suveræn oplevelse

Suveræn oplevelse med topprofessionel og super sød stripper. Passede på de to “hovedpersoner” i showet så de var helt trygge og gav såvel pigerne som publikum en fantastisk oplevelse med masser af humor og overraskelser.

--

Mette ⭐⭐⭐⭐⭐ 21. maj 2023

Liam var fantastisk!

Vi havde Liam ude til en polterabend sidste lørdag, og han overgik alle vores forventninger. Han så brandgodt ud, var rigtig sød og tjekkede hele tiden ind med bruden, om hun var ok.
Det kunne ikke have været en bedre oplevelse for bruden og publikum!

--

Belinda Riis Jensen ⭐⭐⭐⭐⭐ 17. apr. 2021

Jeg valgte Liam

Jeg valgte Liam - meget professionel og alligevel meget sød.. Jeg er fuldt ud tilfreds med hans arbejde, det var virkeligt fuldt ud fantastisk - kunne let finde på at bestille ham igen, lækker mand!

--

Maria Engberg ⭐⭐⭐⭐⭐ 12. nov. 2020

Tak til Liam og Stripdanmark

Vores tøsetur til Blåvand blev helt perfekt da Liam dukkede op og satte prikken over i’et med et fantastisk show! Han ka’ sgu noget 🤩👌🏻
Vi overvejer at gøre ham til fast inventar på vores tøse-ture.... han ved det bare ik’ endnu😄
Tak til Liam og til Stripdanmark♥️

--

Kamilla ⭐⭐⭐⭐⭐ 25. okt. 2020

Kæmpe anbefaling!!

Helt sikkert en kæmpe anbefaling herfra, alt spillede bare!
Vi havde besøg af Liam til et stripshow, og han leverede i den grad et fantastisk show. Et show fyldt med intens spænding, humor og en masse godt eyecandy.
En fødselsdagsfest, vi piger aldrig vil glemme!

--

Cecilie M ⭐⭐⭐⭐⭐ 24. okt. 2020

Liam

Kæmpe fan af Liam, vanvittig show.
Hvis vi kunne, så bestilte vi et show ved Liam hver dag. Han beriger vores liv med glæde

--

Lærke ⭐⭐⭐⭐⭐ 5. aug. 2020

Liam leverede et super show

Liam leverede et super show, på trods af at det skulle gøres på meget lidt plads i en party bus. Alle pigerne til polterabenden var fuldt ud tilfredse, og så som en ekstra bonus duftede han så godt at vi efterfølgende måtte spørge om navnet på parfumen. Han kan klart anbefales 👍🏼👍🏼

--

Jeanette Buch ⭐⭐⭐⭐⭐ 4. apr. 2020

Liam

Vi booke spontant en stripper ved strip Danmark, og 3 timer senere mødte der en sød og veltalende mand op. Liam fangede hvad vi hver især kunne være med til, det var helt utrolig fedt.
Liam var velforberedt, havde styr på alt, havde selv musik med og lavede et fantastisk show som var total gennemført.
Liam kan varmt anbefales til en hyggelig tøser aften eller polterabend. Hvis vi kunne give ham 1000 stjerne gjorde vi det.

--

Dorthe W ⭐⭐⭐⭐⭐ 6. aug. 2019

En helt fantastisk oplevelse

Mine døtre havde i anledningen af min 50 års fødselsdag i lørdags Lejet Liam, til at komme og lave et show. Hvor var det et skønt show og at være midtpunkt sammen med Liam var skønt. Han var meget smilende, charmerende og under hele showet følte jeg mig tryg også selv om jeg ikke kende næste træk. En helt fantastisk oplevelse som blev nydt i fulde drag af både mig og mine gæster. Tusind tak Liam

--

Jacqueline H ⭐⭐⭐⭐⭐ 4. aug. 2019

Den skønneste mandlige stripper liam.
min mor blev 50 skulle have lidt underholdning. Fra start da vi ringer for jeg en meget venlig og imødekommende dame i tlf meget hjælpsom og svarede på alle de spørgsmål jeg nu havde.. Hun ville ringe og høre om Liam kunne den dag også vil jeg få en besked 5 min efter fik jeg en besked om han kunne 10 min senere fik jeg en bekræftelse.
Blev ringet op dagen før for at få styr på de sidste detaljer og allerede der var det er fantastisk første hånds indtryk.. Jammen jeg har intet negativt om Liam han er simpelthen fantastisk smilende, glad og gav det mest fantastiske show han kan kun anbefales han er så skøn.. kunne fortsætte men må hellere stoppe 😊 tak Endu en gang Liam og strip Danmark 😊

--

Denise L ⭐⭐⭐⭐⭐ 15. jul. 2018

Lørdag formiddag så vi Høj på strip på DR og blev inspireret til at ringe og booke Liam. Liam kom samme aften og gav et fantastisk show, som vores veninde og resten af forsamlingshuset sent vil glemme. Tusinde tak 🙌

--

Marie L ⭐⭐⭐⭐⭐ 27. maj 2018

Liam kan helt klart anbefales!

--

Lisette Paarup Ø ⭐⭐⭐⭐⭐ 8. maj 2018

Vi havde booket Liam til polterabend i går, og hold nu op hvor et show! Den kommende brud fik sig virkelig en overraskelse og et fantastisk show, ligeledes var han god til at få alle de andre tøser med, og vi fik også lov til at få ham lidt tættere på. Kan helt klart anbefale andre at booke Liam, og så betyder det jo også rigtig meget at der er en god kommunikation og det var der hele vejen igennem -så helt klart 5 stjerner herfra, booker gerne igen

--

Christina G ⭐⭐⭐⭐⭐ 24. april 2018

Fantastisk show ved Liam

--

Frida Marie S ⭐⭐⭐⭐⭐ 16. feb. 2018

Undskyld mig? Var det lige Channing Tatum der fortryllede 80 piger på en gang? Wow. Perfekt performance. Festlig, fræk og forførende. 6 ud af 6 stjerner. Vi booker ham igen. Ingen tvivl.

--


Anmeld på Trustpilot eller Google Reviews

Galleri

Udvalgt kunde feedback

Frida Marie

Undskyld mig? Var det lige Channing Tatum der fortryllede 80 piger på en gang? Wow. Perfekt performance. Festlig, fræk og forførende. 6 ud af 6 stjerner. Vi booker ham igen. Ingen tvivl.

Se flere mænd

Vil du se på flere mænd inden du beslutter dig, så er du velkommen til at tjekke vores mandestripper katalog med mandlige strippere.
I mandestripper kataloget kan du afgrænse udvalget geografisk i forhold til hvor det arrangement du står for at arrangere, befinder sig.
Ved at leje en artist fra ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får mandestrip til bedst mulige pris.

Mandestrip katalog

Se alle vores mandestrippere