Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække showsMenuSejlende ind fra det Caribiske hav, med stil, charme og vindblæst hår…

Doc Hollywood

Hvis man leger med ilden, brænder man fingrene og inviterer man djævelen ind, danser han på bordene.

Doc Hollywood er en reinkarnation af de glade 90ere og står nærmest som et udpluk af det bedste fra Chippendales fra netop dengang.

Med en krop som en amerikansk action helt og moves som en britisk rockstjerne, sniger Hollywood sig ind i hjertekulen på the bride to be og efterlader hende eftertænksom og drømmende…

Når følelsen er vakt og ikke kan undertrykkes, er Doc Hollywood din troldmand og hjertelæge. Når trusserne er blevet slappe i elastikken og ved at glide ned, er Doc Hollywood din Johnny Depp fra The Caribbeans med stil, charme og vindblæst hår…

Højde/Vægt:

180/78

Tema

Politimand

Brandmand

Julemand

Gentleman

Army

Magic Mike

Fifty Shades Of Grey

Billigste pris fås ved at booke online.
NB. Artisten dækker kun de angivne kørselsområder. Er arrangementet i et andet kørselsområde, så vælg en anden artist.

Pris for erhverv

Er du erhvervs kunde, og ønsker en faktura, så benyt den pris beregner du finder i vores B2B sektion.

Anmeld

Hollywood

Vi modtager gerne feedback på vores artister. Af hensyn til troværdigheden anbefaler vi Google Reviews.
Hos Trustpilot er der gået woke i den, og vi er blevet cancelled fordi vi har for lidt tøj på.

Åben og læs hvad vores kunder skriver om Hollywood...

Sarah johansen ⭐⭐⭐⭐⭐ 25. nov. 2019

***Mr hollywood***

Jeg fyldte 30 her i november 2019 og havde sagt til min mand jeg VILLE have en mande stripper for det skal man da have når man fylder 30, en uskreven regel i mit hoved. Og uden jeg vidste af det kom der en stripper kl 00.30. Det var Mr Hollywood de havde hyret. Jeg er normalt ikke til mænd med langt hår så personligt havde jeg nok ikke valgt ham hvis jeg selv skulle vælge. Og nu er jeg bare ærlig for det skal man være i en anmeldelse. MEN jeg skal da lige love for jeg blev overrasket! Nu er jeg heller ikke den nemmeste at strippe for fordi jeg er på ingen måder genert eller noget så en stripper skulle virkelig kunne sit kram hvis jeg skulle imponeres. Mr Hollywood lavede det vildeste show til dags dato! Han leverede ikke bare varen til mig i stolen, han fik alle gæster til at måbe efter hans show! Alle var HELT oppe og køre selv mændene 😂 Mr Hollywood havde styr på sit musik, sin krop og hele sit show! Intet fejlede alt var mere end gennemført! Og tænk sig siden den dag, må jeg nok erkende mænd med langt hår kan noget mænd med kort hår IKKE kan. Er du svimmel! 🙈 Jeg vil faktisk gå så vidt og sige Mr Hollywood burde finde sig et nyt navn såsom Mr magic Hollywood! For mig som ellers er SÅ kritisk og svær at imponere må nok erkende at Mr Hollywood må være DK svar på magic Mike. Og piger hvem ønsker ikke sin stripper skal kunne alt det magic Mike kan?! For Mr Hollywood stripper ikke kun sådan med han smider tøjet og så hej hej. Nej han laver SHOW og han er faktisk en af de få mænd der kan bevæge sig som magic Mike kan og bruger det i sit show og hold nu op hvor gør det bare at hele stripshowet bliver SÅ meget bedre, end blot en mand uden rytme i kroppen der bare smider tøjet og fremviser en six pack. OG piger uden at afsløre for meget så kan jeg fortælle Mr Hollywood har en slutning INGEN andre mandestrippere har med i sit show 🙈 Så bare vælg ham og du får dit livs oplevelse du ALDRIG glemmer! Du kan også vælge en anden og bare få en oplevelse ud af det. Men helt ærligt piger hvem vil nøjes med en citron måne fra Rema 1000 når man kan få den ægte lækre Othello lagkage!

Og et ps skal virkelig tilføjes for jeg ved mange piger vil fravælge ham som mig selv i starten fordi de måske lige som mig ikke er til mænd med langt hår. Men igen kan jeg bare sige du har slet ikke fokus på hans hår på noget tidspunkt, med det han kan med sin meget smidige og trænet krop! Så glem håret piger, og hyr ham for det han kan og det er at lave det vildeste strip show!

--


Anmeld på Trustpilot eller Google Reviews

Galleri

Udvalgt kunde feedback

Helle Susan Kandel

Flot show og sød fyr. Var vild med hans lange hår og farverige tatoveringer. Kan kun anbefales!

Se flere mænd

Vil du se på flere mænd inden du beslutter dig, så er du velkommen til at tjekke vores mandestripper katalog med mandlige strippere.
I mandestripper kataloget kan du afgrænse udvalget geografisk i forhold til hvor det arrangement du står for at arrangere, befinder sig.
Ved at leje en artist fra ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får mandestrip til bedst mulige pris.

Mandestrip katalog

Se alle vores mandestrippere