MenuTrustpilot

Strip Danmark på Trustpilot

Strip Danmark er ikke længere at finde på Trustpilots portal.

Trustpilot har pr. 10. april 2024 vurderet, at Strip Danmark er et “misfit”.

Trustpilot kalder Strip Danmark for et “misfit” med henvisning til at der på vores hjemmeside findes “explicit images”.

At vi viser billeder af de artister man kan booke hos os, kalder vi blot god kundeservice. Noget kunne dog tyde på, at Trustpilots gamle mission om at virke for bedre kundeservice, i dag er udskiftet med moderne woke-politiker.

Inden Trustpilot valgte at cancel os på deres woke platform, havde vi ellers over 130 flotte anmeldelser fra tilfredse kunder, og havde tæt på 5 grønne stjerner.

Vi nåede at tage lidt screen shots inden Trustpilot lukkede vores profil ned; og herunder kan du se et udpluk af dem.

Hvis du har været kunde hos os, og gerne vil give os en anmeldelse, så vil det ikke længere kunne lade sig gøre på Trustpilot. Men du er velkommen til at anmelde os via Google Reviews.

Dårlige anmeldelser

Når vi ikke havde fuldt hus med 5 grønne stjerner hos Trustpilot, så skyldes det Trustpilots arbitrære format, hvor Trustpilots elendigt fungerende bots analyserer om en anmeldelse er fake eller ej.
Herunder en af de dårlige anmeldelser vi fik, som enhver med det samme kan se, ikke afspejler en reel kundeoplevelse. Samtlige af de få negative anmeldelser Strip Danmark havde modtaget på Trustpilot, var af den type…

TP Sebastian Bruun 940x530

Trustpilot gone woke

Vi er selvfølgelig kede af, at Trustpilot er gone woke, og ikke længere kan lide smukke letpåklædte kvinder. Ja, det kan selvfølgelig også være de flotte mænd vi har, som Trustpilot refererer til, når de taler om “explicit images”. Men vi tvivler. Når cancel-kulturen slår til, så plejer det at være med et eklatant hykleri… Cancel-kulturen raser mod letpåklædte kvinder, men har ikke det fjerneste imod halvnøgne mænd, samtidig med at de hidsigt svinger fanerne om ligestilling mellem kønnene. Men dem om det. Hos Strip Danmark elsker vi fest, farver, frisind og letpåklædte mennesker af begge køn, og vi fortsætter ufortrødent vores brug af “explicit images”.
Hvis du godt kan lide vores “explicit images”, så smid os nogle stjerner på Google Reviews, og vis Wokepilot at de ikke kan knægte frisindet.

Review Us On Google

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.