Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække showsMenuBig Man Mickey

Veninden har fødselsdag, eller skal giftes, eller skal fejres af helt tredje årsag… eller sagt på en anden måde: hun skal há en mand – en rigtig mand!

Jamen ingen problem! Vi sender 191 centimeter og 107 kilogram vaskeægte XXL mand! Vi sender Big Man Mickey!

Mickey er så meget mand, at Gud – efter at have set Big Man Mickey – måtte redesigne hele diagrammet over Adam!

An overdose of man

Måske har veninden fået en mandestripper før, måske har veninden prøvet det før, måske er hun blevet rørt ved før, måske har hun mærket noget før, men hun har aldrig – som i aldrig – haft en rigtig mand, før hun har prøvet Big Man Mickey!

Mickey er dog mere end ‘bare mand’, han er også en sød og beleven fyr. Og bliver veninden skræmt af ‘the overdose of man’ sætter Mickey gerne sit afvæbnende charme smil på, og tager din veninde trygt i sin favn.

Højde/Vægt:

191/107

Tema

Politimand

Magic Mike

Billigste pris fås ved at booke online.
NB. Artisten dækker kun de angivne kørselsområder. Er arrangementet i et andet kørselsområde, så vælg en anden artist.

Pris for erhverv

Er du erhvervs kunde, og ønsker en faktura, så benyt den pris beregner du finder i vores B2B sektion.

Anmeld

Mickey

Vi modtager gerne feedback på vores artister. Af hensyn til troværdigheden anbefaler vi Google Reviews.
Hos Trustpilot er der gået woke i den, og vi er blevet cancelled fordi vi har for lidt tøj på.

Åben og læs hvad vores kunder skriver om Mickey...

Amanda ⭐⭐⭐⭐⭐ 3. sep. 2019

Smidig bokning, exceptionell upplevelse

Vi hade en möhippa i Malmö och fick en sjukt het kille från Strip Danmark. Riktigt sexig var han 🤤...han kryddade verkligen till kvällen för både oss och bruden!

Bokningen i sig gick hur smidigt som helst. Vi som bokade kan inte ett ord danska men den som var ansvarig på SD var mycket professionell, kunde flytande engelska och hjälpte oss med bokningen! Var inte heller några problem att betala med Swish trots att det är ett danskt företag.

Mycket bra och professionell service även för svenska kunder! Kan varmt rekommendera och kommer definitivt boka igen, särskilt till min egen möhippa! 😈

--

patricia vente ⭐⭐⭐⭐⭐ 16. feb. 2019

Vi fik leveret et godt show. Professionelt udført. Han var god til at fornemme publikum og var ikke “for meget”. Helt klart aftenens højdepunkt.

--

Heidi Ahlsten Gross ⭐⭐⭐⭐⭐ 14. nov. 2018

Super godt og glæde den nat

--

Simone Vraa ⭐⭐⭐⭐⭐ 26. mar. 2017

Super fedt show

Vi havde bestilt en mandestripper til vores veninde som fyldte 25. Rigtig god service hele vejen igennem. Den stripper vi oprindelig havde bestilt var desværre blevet syg, men super god service hvor vi fik en ny stripper tilsendt. Kom til tiden, ringede 10 før han var der, leverede et show som min veninde aldrig vil glemme og var med på en lille leg inden, for at overraske hende bedst muligt. Vil klart anbefale andre at bruge strip Danmark

--


Anmeld på Trustpilot eller Google Reviews

Galleri

Udvalgt kunde feedback

Vibeke Samuelsen

Vi fik et ordentligt stykke mandfolk leveret, da vi bookede Mickey gennem Strip Danmark. Vi var meget tilfredse med varen, og havde alle tiders gode aften. Tak til Mickey, vi booker dig nok en anden gang, og fem stjerner skal du da ha!

Se flere mænd

Vil du se på flere mænd inden du beslutter dig, så er du velkommen til at tjekke vores mandestripper katalog med mandlige strippere.
I mandestripper kataloget kan du afgrænse udvalget geografisk i forhold til hvor det arrangement du står for at arrangere, befinder sig.
Ved at leje en artist fra ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får mandestrip til bedst mulige pris.

Mandestrip katalog

Se alle vores mandestrippere