MenuStrip Jylland

Bestil og book en stripper Jylland

Katalog oversigt

Åben kataloget med Jylland strippere

I kataloget herunder finder du strippere som optræder rundt omkring i Jylland.

Stripper Jylland

Arrangement et sted i Jylland? Så scroll ned og vælg en stripper til at sætte gang i løjerne.

Stripperne i vores Jyllands katalog dækker Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Mors, Himmerland, Thy, Vendsyssel og Djursland.

Gør oversigts-kataloget mere overskueligt ved at afgrænse udvalget med område knapperne. Afgræns til områderne Midtjylland, Nordjylland og Sønderjylland…

Stort udvalg

Selvom vi har et flot udvalg af strippere i Jylland, er det ikke nødvendigvis begrænset til det. Vi har også artister både på Fyn og Sjælland, som også kan overtales til en tur til Jylland.
Se vores hovedkatalog med strippere fra hele landet – det er altid et kig værd.

Hoved katalog

Se alle vores artister

Kørselsdistrikter

For overskuelighedens skyld har vi delt Jylland op i ‘kørselsdistrikter’. Derved kan du ud fra postnummeret hurtigt finde frem til hvilket kørselsdistrikt dit arrangement befinder sig indenfor…
Vendsyssel udgør et kørselsdistrikt for sig – og her skal du være opmærksom på, at ikke alle strippere dækker Vendsyssel området.
Thy udgør ligeledes et selvstændigt kørselsdistrikt, mens Mors er samme distrikt som Skive egnen.
Himmerland og Djursland er lagt ind under henholdsvis Nordjylland og Østjylland. Ligesom resten af Jylland er opdelt i distrikterne Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland og Sydjylland.
Du kan også afgrænse lokalt f.eks. til byerne Aalborg og Århus.

✅ Thy

✅ Mors

✅ Djursland

✅ Sydjylland

✅ Østjylland

✅ Vendsyssel

✅ Vestjylland

✅ Midtjylland

✅ Himmerland

✅ Nordjylland

✅ Sønderjylland

Ekstra spas

Vil du leje en stripper i Jylland, er oversigten herover et godt værktøj til at finde den helt rigtige artist.
Skal kammersjukken giftes, så kan der selvfølgelig indgå en lapdance i showet.

I Jylland kan vi også byde på andet end strip. Eksempelvis har vi frejdige eventpiger som spreder liv og glade dage, hvorend de kommer frem.
Det kan f.eks. være med pikant topløs servering, eller som nuttede bunny girls der server boblende champagne. Og selvfølgelig kan der lines op med liflige shots af bodytequila, så ingen behøver tørste.

Skal den ha’ en over nakken, kan et dildo show også være løsningen.
Du kan såmænd også double up med et virilt dobbeltshow hvor to strippere giver den gas sammen.

Alt i alt ingen grund til melankoli. Når Jylland skal gøres til det fedeste sted at være, og festen lige skal have det nøk ekstra, så finder du sagerne her.

Book gerne i god tid. At bestille en stripper er ikke helt sammenligneligt med at bestille en pizza. En pizza lægger ikke andre planer. Og mens pizzaen først bages på din bestilling, så er stripperen allerede rygende varm, og klar til at blive spist af hurtigst bydende.

Priser Jylland

En stripper Jylland behøver ikke slå bunden ud af budgettet til din bedste vens polterabend. Uanset om det er Nordjylland, Midtjylland eller Sydjylland, så holder vi priserne på et minimumsniveau.
Faktisk er grundprisen for et stripshow 1800 kroner, uanset hvilken region i Jylland du planlægger at afholde arrangementet.
Det som kan svinge, alt afhængig af hvor og hvem du vælger, er kørselstillægget.

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

I Jylland er der kørselstillæg på prisen.
Kørselstillæggets størrelse svinger fra stripper til stripper og hvorvidt arrangementet skal foregå i Nordjylland, Midtjylland eller Sydjylland…
Stripperne har ganske enkelt forskellige kørsels tariffer – alt afhængig af udgangspunkt og transportmiddel.
Med vores prisberegner får du imidlertid hurtigt overblik over pris inkl. kørsel, uanset hvor i Jylland dit arrangement skal afholdes.