Lap Dance

Lap dance booker du i forbindelse med strip show.
Bestil lap dance via online booking eller ring og bestil på 71991924

lapdance

Se kataloget over pigestrippere…

Se kataloget over mandestrippere…

lap dance

Lapdance

Lapdance er den fordanskede version af det engelske udtryk ‘lap dance’. Men uanset om vi kalder det ‘lapdance’ eller ‘lap dance’ betyder det blot at stripperen ‘danser’ på skødet af en given person.
Lapdance indgår næsten altid i strip i forbindelse med polterabend eller fødselsdag. I løbet af showet vil stripperen sætte sig på skødet af ‘den heldige’ – altså den person der er i centrum for dagens begivenhed, fx kommende brud, brudgom eller fødselar. Stripperen kan udføre forskellige ‘moves’ på skødet af ‘den heldige’, som kan forekomme både æggende og morsomme.

Lap Dance på stripklub

Begrebet ‘lap dance’ stammer oprindelig fra strip klubber, hvor man som gæst kan betale sig til denne form for strip. På stripklubben får man så alt stripperens opmærksomhed, så længe den bestilte lap dance står på. De af stripklubbens gæster der ikke vil betale for en lap dance, må så nøjes med at se på fra sidelinjen uden at få opmærksomhed fra stripperen.

Lapdance som disciplin

Lapdance er altså en disciplin for sig selv inden for striptease genren; og er fx anbefalelsesværdigt til en ‘loge aften’ hvor der udloddes præmier – hvor så præmien kan være en lapdance med en stripper fra Strip Danmark. Typisk varer en lapdance max 5 minutter, mens et stripshow varer omkring 10 minutter.

Lapdance til polterabend

Hvis du booker en stripper til din kammerats eller venindes polterabend, vil der stort set altid indgå en lapdance som en del af showet. Så du behøver ikke specifikt at bestille ‘lap dance’ når du booker en stripper. Men selvfølgelig er det altid en god idé lige at nævne overfor stripperen, inden show start, at kammeraten trænger til en ordentlig omgang lapdance.

De fleste af vores strippere – både mandestrippere og pigestrippere – er dygtige til at ‘danse på skødet’. Så hvis den polterabend du er medarrangør for, skal blive en uforglemmelig aften, netop fordi der var gogo dans på skødet af gommen/bruden, så kan du føle dig helt tryg ved at booke en stripper fra Strip Danmark.

Kommende strippere hos Strip Danmark, som også vil være leveringsdygtige med en lap dance…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vores ‘secret strippers’ disker også op med djævelsk god lap dance…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Læs andre opslag fra bloggen:

Book strip i tide...

STRIP DANMARK

Vi er Danmarks største strip bureau, og har i mere end 15 år beriget Danmark med fræk underholdning i form af strip.

© 2018 STRIP DANMARK

Alt indhold på stripdanmark.dk er beskyttet af loven om ophavsret.

SUPPORT

Tlf: 71991924

Vi svarer telefonen
Man - Tor  10:00 - 19:00
Fredag       10:00 - 00:00
Lørdag       10:00 - 01:00