MenuStrip Sjælland

Bestil og book en stripper Sjælland

Katalog oversigt

Åben kataloget med Sjælland strippere

I kataloget herunder finder du strippere som optræder rundt omkring på Sjælland.

Stripper Sjælland

Skal du arrangere fødselsdag, polterabend, svendegilde, eller noget helt fjerde, et sted på Sjælland? Så scroll ned og vælg en stripper til at sætte gang i løjerne.

Stripperne i vores Sjællands katalog dækker Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordvestsjælland, Sydvestsjælland, Midtsjælland, Hovedstadsområdet, Odsherred, Hornsherred og Møn.

Stort udvalg

Hvis dine øjne ikke er mættet at udvalget over strippere på Sjælland, så tag et kig i vores hovedkatalog også.
Det sker ind i mellem, at en stripper vest for Storebælt forvilder sig østpå.

Hoved katalog

Se alle vores artister

Kørselsdistrikter

For overskuelighedens skyld har vi delt Sjælland op i ‘kørselsdistrikter’. Derved kan du ud fra postnummeret hurtigt finde frem til hvilket kørselsdistrikt dit arrangement befinder sig indenfor…

Møn udgør et kørselsdistrikt sammen med Sydsjælland, mens resten af Sjælland er delt op i Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordvestsjælland og Nordsjælland.
Derudover er der Roskilde egnen og Holbæk området, mens København har sin egen oversigtsliste.

✅ Møn

✅ Odsherred

✅ Sydsjælland

✅ Østsjælland

✅ Vestsjælland

✅ Hornsherred

✅ Midtsjælland

✅ Nordsjælland

✅ Nordvestsjælland

Ekstra spas

Hvis du er på udkig efter en omgang strip på Sjælland, så er oversigten herover et godt sted at starte.
Husk at lapdance er inkluderet i showet uden ekstra beregning.

På Sjælland kan vi også byde på luksuslækre eventpiger med masser af godt humør.
En eventpige kan eksempelvis lave fræk topløs servering, eller komme som nuttet bunnygirl. Og selvfølgelig kan der lines op med liflige shots af bodytequila, så ingen behøver tørste.

Skal der ordentlig fyres op, så kan et dildo show også være et godt indslag.
Du kan såmænd også double up med et virilt dobbeltshow hvor to strippere giver den gas sammen.

Samlet set er det bare at tage for sig af retterne. Der er serveret som aldrig før på Sjælland.

Book gerne i god tid. At bestille en stripper er ikke helt sammenligneligt med at bestille en pizza. En pizza lægger ikke andre planer. Og mens pizzaen først bages på din bestilling, så er stripperen allerede rygende varm, og klar til at blive spist af hurtigst bydende.

Det er ikke nødvendigvis den store tegnedreng der skal hives op af lommen, når der skal fyres op under julefrokosten med en omgang strip, eller når Folmer skal giftes og ha en polterabend som han aldrig glemmer.
Prisen for et stripshow ligger på helt moderate 1800 kroner. Så kommer der lidt kørsel oven i prisen, og den svinger lidt alt afhængig af hvilken stripper du vælger at booke, og hvor henne arrangementet skal stå…

Prisberegner

Gå til prisberegneren

Pris inkl. kørsel

Stripperne har forskellige kørselstillæg i de forskellige kørselsdistrikter. Dette fordi at stripperne har forskellige udgangspunkter og forskellige transportmidler – hvoraf nogle er mere økonomiske end andre.
Alt det har vi dog udregnet på forhånd, og derfor kan du, på den enkelte strippers profil, nemt og hurtigt se den totale pris inklusiv kørsel.
Vores prisberegner er i øvrigt et godt værktøj til at danne sig et hurtigt overblik over prisniveauet for et givent kørselsdistrikt.