MenuMiss Chacha

Indstiller karrieren
Come taste me ChaCha 900x600-120kb

Miss Chacha indstiller karrieren som stripper.


Chacha er vel nok Danmarks mest betydningsfulde stripper i gennem tiden. Inden hun indstillede karrieren, nåede hun at vinde titlen som Danmarks bedste stripper hele 6 gange. Hendes talent som artist og show performer var uantasteligt.


Højt niveau

Chacha startede karrieren i 2001, hvor hun kom ind som stripper hos Strip Danmark. Det høje niveau skinnede igennem fra starten, og var noget Chacha tog med sig hver gang hun var ude og optræde. Med Chacha var man garanteret show og underholdning på et meget højt niveau.

Kritikerne

Når man er på så højt niveau, som Chacha var, og gentagende gange indtager tronen som landets bedste stripper ved Danmarksmesterskaberne i strip, vil der altid være kritikere.

Ved DM i 2011, hvor Chacha overraskende kun fik en 2. plads, udtalte en af dommerne, at han ikke kunne mærke Chacha, at hun ikke formåede at gøre ham vild i varmen, så at sige.

Chachas store talent var at udfylde rollen. Hun var enten Cleopatra, Superwoman, Isdronningen, Lady GaGa eller en helt syvende karakter, når hun gik på scenen. Chacha spillede aldrig sig selv. Det var skuespil på fuld drøn, og en indlevelse i karakteren, som altid gjorde Chachas shows yderst underholdende og seværdige. Men der kunne man godt, hvis man insisterede på at være kritisk, sidde og spørge sig selv, er det teater eller stripshow, jeg kigger på.

Chacha formåede dog i høj grad også at gøre mændene vilde i varmen. Hendes stærke og smidige krop leverede masser af body action i hendes show. Spaghat, split og lignede former for gymnastisk udfoldelse, var altid en del af Chachas show. Og udover smidig og stærk var Chacha gennemført lækker, hvilket hendes to titler som ‘Miss Nude’ vidner om.

På en polestang var Chacha også sublim. Der optrådte hun med en sensualitet, som man som mand skulle være impotent for ikke at mærke.

Udlandet

Det er dog hævet over enhver tvivl, at Chachas store styrke var hendes evne til at sætte et show sammen. Hendes sans for detaljer kendetegner de absolut bedste i branchen. Og med hensyn til koreografi, kostume, scenografi og performance, var Chacha ubetinget den bedste.

Dette fik udlandet også øjnene op for. De kræsne belgiere gider sjældent rette blikket mod Danmark, når de er på udkig efter nyt, men Chacha gik ikke deres øjne forbi. Det kritiske udvalg på den eksklusive strip klub 'Fiesta Amore' var overvældet over Chachas kvaliteter.

Begejstringen var så stor at den bredte sig til Holland, hvor et lige så kritisk udvalg også valgte at invitere Chacha. Og Hollands nok fineste strip klub 'Carma Sutra', kunne således bryste sig med at have Danmarks bedste stripper på plakaten.

Den solbeskinnede og libertinske by Lloret de Mar på den spanske sydkyst fik også livsglæden højnet yderligere, da Chacha i en tid optrådte som gogo danser på klubben Tropics.

En plads i historien

At komme på plakaten så fine steder som Fiesta Amore og Carma Sutra, er et kvalitetsstempel i sig selv, og er et vidnesbyrd om Chachas store talent.

Jo, Miss Chacha fortjener så sandelig sin plads i historien.

Hos Strip Danmark er vi stolte over, at have ageret springbræt for en flot karriere. Og vi er beæret over, at have haft Chacha i vores udvalg af dygtige strippere.

Udvalgt anmeldelse

Thomas Larsen

Jeg har set Chacha optræde mange gange. Hver gang har hendes optræden og indlevelse slået mig med beundring.
Hendes koreografi er altid gennemført til perfektion, og der går en rød tråd gennem showet fra start til slut. Der er opbygning, story og finale i en udførelse som ingen kan matche.
Chacha er en formidabel show performer!

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.