MenuDm i strip

Danmarksmesterskaberne i striptease
DM Show

Danmarksmesterskaberne i striptease afholdes for tiden ikke. Sidste gang der var DM i strip var i 2016, hvor Strip Danmark var medarrangør sammen med Erotic World.

Strip Danmark har ofte været med inde over når der skulle arrangeres DM i strip - både som medarrangør og som rådgivende konsulent.

Så langt tilbage som 2005 og 2006 var Strip Danmark også medarrangør af DM i strip. Dengang stod Mikkel Nissen for Strip Danmark - og i modstrid med traditionerne valgte Mikkel at afholde danmarksmesterskaberne i Århus frem for København. Nærmere bestemt på M/F Broen.

Vinderne dengang var...

DM i strip 2006 arrangeret af Strip Danmark:

Kvindernes: Miss ChaCha
Mændenes: Daniel


DM i strip 2005 arrangeret af Strip Danmark:

Kvindernes: Miss ChaCha
Mændenes: Alex the Great


Efter DM i strip 2006 blev mesterskaberne stillet i bero, og først i 2009 blev et mesterskab for pigerne lanceret i forbindelse med sexmessen i KB Hallen, hvor Miss ChaCha vandt.

Derefter skulle der igen gå et par år, inden Jessica Sky i 2011 greb stafetten og åbnede op for DM i strip i både 2011 og 2012


DM i strip 2011 arrangeret af Jessica Sky:

Kvindernes: Miss Lindsay
Mændenes: Alex the Great


DM i strip 2012 arrangeret af Jessica Sky:

Kvindernes: Miss ChaCha
Mændenes: Alex the Great


Går vi længere tilbage i tiden, var det Scandinavien Showcenter der stod for at arrangere DM i strip.
Herunder kan du se vinderne fra den periode...

DM i strip Kvindernes Mændenes
2004 Desiree Alex the Great
2003 Mille Alex the Great
2002 Mille Alex the Great
2001 Jeanie Alex the Great
2000 Destiny Tino
1999 Tez Tino
1998 Maria Mr. Blond
1997 Simone Mr. Blond
1996 Tina Simonia Jaspar
1995 Pia Kinky Kasper
1994 Jeanette Kinky Kasper
1993 Jeanette Kim the Monster
1992 Mona Kaless Kim the Monster
1991 Barbara Kim the Monster
1990 Barbara Kim the Monster
1989 Bettina -
1988 Stella -
1987 Charlie -
1986 Barbara -

Reglerne for DM i strip

Hvilke regler der skal være gældende, og hvilke kriterier dommerne skal dømme ud fra, har altid været genstand for diskussion i forbindelse med DM i strip.
Et af de helt store stridspunkter har været omfanget af show effekter i strip showet. Ofte har vinderne af DM strip benyttet dyre prangende kostumer, scenografiske effekter som brusekabiner, badekar, bål og storslået festfyrværkeri.
Kritikere peger på at disse show effekter fjerner fokus fra det som striptease egentlig handler om, nemlig stripperens evne til at vække erotiske fantasier hos publikum.
Et andet stridspunkt har omhandlet stripperens evner som danser - hvor stor en rolle spiller selve dansen i et stripshow, og hvornår går showet fra at være et strip show til at være et danse show?
Det som historien viser er, at både da Scandinavien Showcenter og Strip Danmark stod som arrangører af DM i strip, lå det primære fokus på selve showet - og på afklædningen (strip).
Så længe der strippes tøj af, er der tale om et 'strip show'. Show effekter gav et flottere helhedsindtryk, og blev altid belønnet af dommerne. De erotiske elementer vægtede sjældent ligeså højt som de scenografiske, uden dog at være irrelevante for helhedsindtrykket. Det samme gjaldt dansetrinnene - flot dans prægede helhedsindtrykket, men uden at være udslagsgivende.
I årene 2011 og 2012, hvor Jessica Sky arrangerede DM i strip, sås samme tendens. Men om tendensen vil gå igen i fremtidige danmarksmesterskaber i striptease, må uvilkårligt kædes sammen med spørgsmålet om, hvilken platform dansk strip har tænkt sig at indtage i showbizz sammenhæng...

Strip branchen under pres

Når vi taler showbizz i en større sammenhæng, kan vi konstatere at strip branchen ikke længere har monopol på 'strip'. Man ser oftere og oftere 'strip' indgå som element i shows der ikke umiddelbart har noget med striptease at gøre:

Koncerter og musik shows

Danse show

Konkurrencer i fitness og bodybuilding

Teater og skuespil

Man kan formulere det således, at strip branchen er under pres fra en række andre brancher - og egentlig er i en situation hvor den må genopfinde sig selv. Og i et forsøg på at genopfinde sig selv, kunne det være relevant at vende tilbage til gamle striptease dyder som 'erotisk gennemslagskraft'...

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.