MenuSide 9 piger

Side 9 piger stripper kludene

Vil du se side 9 piger strippe kludene, så kig videre her…

Skønne side 9 piger

Herunder kan du læse om side 9 piger der på forskellig vis benytter deres ydre skønhed til at gøre karriere.

De piger du finder her har især benyttet deres skønhed som indgangsvinkel til jobbet som stripper. Men flere af dem har også valgt jobbet som eventpige, hvor de fx er ude og servere til messer, som levende reklamesøjler.

Læs lidt om pigerne, og nyd de flotte billeder - alle modellerne har flere billeder på deres profil.

Du kan selvfølgelig også bestille en side 9 pige til at komme og strippe kludene foran dig – f.eks. hvis du står for at arrangere en fødselsdagsfest eller lignende.

Side 9 karriere

For visse strippere startede karrieren med at de stillede op som side 9 piger for Ekstra Bladet. Hos andre var det den anden vej rundt, at de i forbindelse med jobbet som stripper fandt, at de ligeså godt kunne tjene en ekstra skilling ved at stille op som side 9 pige.

Uanset indgangsvinklen så handler det om et smukt ydre – gerne med velformede bryster og en god røv.

Velformede bryster og pikante bagdele har altid tiltrukket sig mænds opmærksomhed. Og uanset hvor stramt det står til med politisk korrekthed, krænkelsesparathed og hvad nutidens mænd efterhånden skal kvæles i, så vil smukke kvinder altid være et hit!

Og det er et endnu større hit, når smukke kvinder er villige til at afklæde sig, og fremvise deres nøgne kroppe og helt igennem naturlige skønhed.

Nyd synet

Takket være Ekstra Bladet og deres dejlige side 9 piger, og takket være Strip Danmarks flotte udvalgt af strippere – hvoraf mange som sagt har været model på side 9 – kan moderne tiders mænd fortsat nyde synet af smukke og nøgne kvindekroppe…

Side 9 pige strip

Strippende side 9 piger er ikke at kimse af. De kan hurtigt få dig op i gear, og alt andet lige er der mere action over en side 9 pige in motion end et still billede i en avis.

Side 9 piger en mas

De side 9 piger som du finder her, kan fx levere almindeligt stripshow, dobbeltshow og dildoshow…

Vælger du ‘almindeligt stripshow’ kan en ‘lapdance’ indgå, og du kan også tilvælge ‘bodytequila’, ‘pisk og stearin’ og en ‘brudevals’ dersom det drejer sig om en polterabend.

Blandt vores eventpiger finder du også smukke side 9 piger.

State of the art

Vores side 9 piger er cremen af side 9, forstået som de side 9 piger der var en tand frækkere end deres kollegaer.

Uanset om de startede som model på Ekstra Bladets side 9, eller om de som strippere valgte også at lade sig fotografere til avisen, så er det piger som kan sætte skub i en god fest.


Lej en stripper fra Strip Danmark, så er du sikret et super frækt show – og det uanset om du vælger et ‘standard’ strip show eller et Xtra frækt dildo/onani show.

Dildo/onani shows er i sagens natur ekstra frækt, og egner sig bedst til en damefro herreaften, mens et standard strip show er perfekt til fx en fødselsdagsfest.

Begge dele er selvfølgelig både hot og underholdende – og med en stripper fra Strip Danmark, er du garanteret top fræk underholdning.

Er du ude i noget polterabend og vil drive gæk med gommen, er der også den mulighed, at gå helt over i den anden grøft og booke mandestrip til ham. …også for lige at tjekke om han nu også er helt afklaret med sin seksualitet, nu hvor han skal giftes.

Udvalgt anmeldelse

Jørgen Larsen

Dejlige piger. Tog selv et par billeder af modellerne. Faste i kødet og helt igennem smukke. Ikke noget at klage over!

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.
Book strip online så er du sikret markedets billigste priser.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila, sushipige, bunny piger og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.