MenuRammerne

Rammer omkring stripshow i privat regi

Strip Danmark indtager rollen som aftaleformidler i aftaleforholdet mellem arrangør og artist. Vi aftaler pris og rammeforhold, og sørger for at artisten er forsynet med de nødvendige informationer for at imødekomme bookingen.
Følgende omhandler dit ansvar som arrangør…


BOOK MED ANSVAR
For at booke en artist gennem Strip Danmark skal du være minimum 18 år. Tænk på, at et strip show i visse kredse kan opfattes stødende. Du skal derfor sikre dig, at du har det nødvendige tilsagn, eller den nødvendige bemyndigelse, til at handle på vegne af de personer som tager del i det arrangement hvortil du booker en artist.
Hverken artisten eller Strip Danmark kan stilles til ansvar, såfremt en af arrangementets gæster skulle føle sig stødt eller krænket.


OMKRING BOOKING TIDSPUNKT
Når du beslutter hvilket tidspunkt artisten skal møde frem, så tænk på, at artisten ofte behøver 5-10 minutter til at blive klar til selve showet. Tænk også på, at artisterne er underlagt trafikale forhold og derfor kører med en tidsmargin på +/- 25 minutter i forhold til det bookede tidspunkt.
Vi har stor forståelse for at arrangementet kan være programsat, og artistens show skal passe ind i et tidsprogram, og gør derfor alt vi kan for at være fremme tættest muligt på ønskede tidspunkt. Samtidig beder vi dig, som arrangør, tænke ovennævnte forhold ind i programplanlægningen.


VARIGHED
Showets varighed varierer alt efter hvilken type underholdning der er bestilt. Har du fx bestilt 45 minutters topløs servering, er varigheden, som angivet, 45 minutter.
Varigheden af et stripshow er omkring 10-15 minutter. Artisten behøver dertil lidt tid til omklædning før og efter show. Forvent en varighed af 30-40 minutter i alt, hvis det er et stripshow der er booket.


FREMMØDE
Når artisten møder frem vil hun tage telefonisk kontakt til dig som arrangør, eller til den kontaktperson du har angivet i forbindelse med bookingen.
Artisterne er med på at de ofte er et surprice indslag, og ikke skal ses før showet starter. Af samme årsag ankommer artisterne så diskret som mulig.
Så tænk på at holde telefonen åben omkring det bookede tidspunkt.


OMKLÆDNING
Tænk på at artisten har behov for omklædning før og efter show. Der behøves ikke meget, det vigtige er, at artisten har mulighed for at være privat under omklædningen. Kan artisten få et badeværelse med toilet, vask og spejl, er dette selvfølgelig at foretrække, men giver omstændighederne kun mulighed for en lille entré, så går det såmænd også med det.


SOIGNERING
Artisten har almindeligvis ikke stort behov for soignering i forbindelse med selve arrangementet. Dog undtaget i de tilfælde hvor artisten er hyret til at servere bodytequila. Er artisten hyret til bodytequila, skal du sørge for et par fugtige viskestykker, der giver mulighed for nødtørftig soignering.
I forbindelse med bodytequila skal du i øvrigt også sørge for salt, citron, shotglas og tequila.


PLADS TIL SHOW
Som arrangør er det vigtigt du gør dig nogle tanker omkring rammerne for showets afvikling. Tænk på at artisten behøver gulvplads for at udføre showet. Omend artisterne er fleksible og evner at improvisere ud fra de givne rammer, så har pladsen stor betydning for showets afvikling. Artisten behøver plads at bevæge sig på. Jo mere plads, jo flottere show. Kommer vi under 3 m2 er det vanskeligt overhovedet at gennemføre showet.
Tænk også på at artisten optræder i sko eller støvler, hvilket kan efterlade mærker på gulvet. Hverken Strip Danmark eller artisten påtager sig ansvar for det gulv der danner grundlag for showets afvikling.


SIKKERHED
Tænk på at uhensigtsmæssige genstande på gulvet, såsom glasskår, ledninger, ølsjatter mv., kan forhindre showets gennemførelse. Artisten skal kunne optræde uden forhøjet risiko for tilskadekomst.
Ligeledes gælder, at gulvet hvor artisten skal optræde er stabilt. Eksempelvis er gulvet i en partybus at regne som stabilt så længe bussen holder stille, men det øjeblik bussen er i bevægelse, er gulvet ikke længere at regne som stabilt. 
Ofte vil artisten benytte en stol i forbindelse med showet. Især hvis showet er i forbindelse med fødselsdag eller polterabend, hvor showet er centreret omkring aftenens hovedperson. Tænk på at stolen er af en konstruktion som er stærk nok til at bære både aftenens hovedperson og artisten, da artisten, fx i forbindelse med en ‘lap dance’, lejlighedsvis kan belaste stolen med hele sin kropsvægt.


ANSTÆNDIGHED
Tænk på at artisten er beskyttet af samme lovgivning som alle andre mennesker. Dette betyder at berøring af intim karakter er at sidestille med ‘sexchikane’.
En artist der udfører et strip show er i sagens natur ikke særlig bornert anlagt, og som regel vil artisten tillade nogen form for berøring. Her er det vigtigt at huske på, at det er artisten som sætter grænserne for berøringen.
Almindeligvis er det ikke noget problem. Så længe arrangementets gæster besidder almindelig anstændighed, vil den berøring artisten orkestrere ind i showet kun foranledige grin, morskab og god stemning.
Et strip show er et underholdende indslag, netop med det formål at foranledige grin, morskab og god stemning. Bliver stemningen for lummer, misser arrangementet det tiltænkte formål.
For at undgå en for lummer stemning, bør der minimum være 5 mennesker til stede blandt publikum. Er der mindre end 5 mennesker til stede, er der risiko for at artisten nægter at optræde.
Artisten må naturligvis ikke udsættes for chikane i nogen form – hverken fysisk eller verbalt. Tilråb er selvfølgelig i orden – ingen af artisterne er nærtagende og sippede – men deciderede krænkende tilråb, kan føre til at artisten afbryder showet.


FOTOGRAFERING
Som udgangspunkt er det IKKE tilladt at fotografere/filme artisten.
Mange af vores artister har dog forståelse for, at selskabet gerne vil have minder i form af billeder fra pågældende begivenhed, og vil ikke gøre indsigelser mod fotografering.
Forhør dig med artisten inden showets start, og tænk på at samme regler, som gælder omkring at publicere billeder af private mennesker, også gælder for artister til private arrangementer.


MUSIK
I forbindelse med stripshow medbringer artisten selv musik – enten på USB, telefon, iPod eller lignende, som almindeligvis kan tilkobles enten via bluetooth eller via et ‘jack stik’. Tænk på om der er et musikanlæg med mulighed for at tilkoble artistens musik.
Alternativt kan artisten selv medbringe en lydkilde, men det mest optimale er, at du som arrangør sørger for et musikanlæg der kan levere god lyd. Tænk på, at jo højere musik, jo federe show!
Såfremt arrangementet foregår et offentligt sted, er du som arrangør ansvarlig for at alle Koda tilladelser er på plads.


OFFENTLIGHED
Bemærk at ovennævnte rammer primært gælder i forbindelse med private arrangementer. Skal arrangementet foregå et offentligt sted – fx på et diskotek – skal du muligvis orientere dig i vores betingelser for B2B arrangementer.
Et privat arrangement kan godt finde sted på en offentlig beværtning, men her skal du som privat arrangør sikrer dig følgende:
Den ansvarshavende for det offentlige sted (fx restauratør) skal være orienteret.
Du skal sørge for, at stripper har mulighed for omklædning i private omgivelser før og efter showet. Endvidere skal arrangementet afholdes på en måde, så kun deltagere i det private arrangement er publikum til showet – og sådan at det offentlige steds øvrige gæster ikke uforvarende bliver publikum til et stripshow!


BEKRÆFTELSE
Vi sender altid en bekræftelse på den endelige booking – almindeligvis via SMS.
Bekræftelsen danner rammen for aftalen, og det er dit ansvar at gennemlæse bekræftelsen, og sikre at alle oplysninger – fx at addressen er korrekt – er i overensstemmelse med aftalen.

Kundeanmeldelse Green Stars PNG

Thomas Christensen 21. sep. 2018

Bookede hos bemeldte bureau. Alt klappede fra start til slut! Fik hurtigt svar, fik bekræftelse på bookingen og showet var verdensklasse!

Five Star Trustpilot Badge

Vicki Søndergaard 20. sep. 2020

Super god service. Vi fik et super professionelt show. Kan varmt anbefales!

Five Star FB Trans Badge

Josephine Sørensen 18. dec. 2019

Verdensklasse firma – Professionel og hurtig service!
Strip Danmark skal have kæmpe ros for deres professionelle og altid gode service.

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.