MenuFake News

Fik åndenød af stripshow
Go to article about Fake News Horsens Show

I en tid hvor der er fokus på såkaldte ‘fake news’ vil Strip Danmark gerne bidrage – ikke med ‘fake news’, men til aflivning af en falsk nyhed – eller i hvert fald en temmelig opblæst nyhedshistorie.

Historien drejer sig om en stripper som angiveligt skulle have udsat en mand for så hed en omgang, at han besvimede.

Historien er blevet gengivet i varierende fremstillinger i ikke mindre end seks forskellige ‘nyhedsmedier’…

SE & HØR benytter Horsens Folkeblad som kilde.

Det samme gør Dagens.

MetroXpress har nu (nov. 2019) fjernet historien, men benyttede Århus Stiftstidende som kilde, mens Midtjyllands Avis, i lighed med Horsens Folkeblad og Århus Stiftstidende, har historien fra de lokale politirapporter.

Ingen af af de seks aviser har talt med en eneste af dem historien handler om - hvilket er kendetegnende for ‘fake news’.

En god historie

Det er tydeligt at de seks aviser har fundet det en god historie, at en mand besvimede som konsekvens af en strippers hede behandling – alle benytter de overskrifter der danner billeder i den retning.

F. eks har Århus Stiftstidende overskriften:

“Stripper gav 21-årig alvorlig åndenød”.

Se & Hør sparer heller ikke på dramatikken:

“Stripshow i Ry blev lidt for hedt – endte med at ringe 112”.

Alt den stund at pågældende stripper er en stripper i Strip Danmarks stald, synes vi da også selv det er en fed historie, at vores strippere er så hotte at de får mænd til at dåne – og især med sådanne kreative overskrifter påhæftet.

Men de hæsblæsende overskrifter står jo ikke alene, selve historien handler om at stripperen angiveligt skulle have udsat manden for kvælning – og den slags historier er vi ikke videre begejstret for.

Pågældende stripper er faktisk en stripper med megen erfaring og som er yderst professionel, og vi valgte da også selv at undersøge sagen.

Ingen historie

Sagen – helt kort – er den, at der ingen sammenhæng er mellem stripshowet og mandens åndedrætsbesvær. Eller sagt på en anden måde: der er slet ikke en historie!

Den slags sælger imidlertid ikke aviser, og derfor fik medierne selvfølgelig hurtigt lavet den kobling alligevel.

Politiet kom

Helt grebet ud af den blå luft er det dog ikke. Både politi og redningstjeneste mødte faktisk frem – hidkaldt af bekymrede venner og familiemedlemmer, da manden pludselig begyndte at hyperventilere.

Det interessante her er, at manden begyndte at hyperventilere længe efter pågældende stripper havde forladt selskabet. Faktisk fejlede manden intet da stripperen sagde farvel og drog videre.

Et begejstret selskab

Da vi kontaktede stripperen var hun fuldstændig ubekendt med alt hurlumhejet. Hun kunne fortælle om en mand som på ingen måde så ud til at fejle noget – og lad os sige det sådan her, hun var tættere på ham end de fleste læger og sygeplejersker nogensinde kommer!

Hun kunne tilføje, at selskabet i øvrigt havde været ovenud begejstret for showet, og havde overdynget hende med roser og pæne ord om hvor flot og frækt et show de synes hun havde leveret.

Et fedt show

Vi kontaktede også arrangøren af festen og fik hans version.

Arrangørens version var i fuld samklang med den måde stripperen havde oplevet begivenheden. Med arrangørens egne ord var det “et fedt show”!

Han fortalte også at det udelukkende var mandens familie som havde fundet showet “for vildt”.

Her behøver man ikke at have oplevet mange stripshows for at vide, at familie i form af mænds kærester/koner ikke altid er udelt begejstret over at en lækker stripper kravler rundt på skødet af deres ‘ejendom’.

Som udgangspunkt kan man sige, at det er meget sjældent en mand får det skidt pga. en lapdance, mens en jaloux ægteviv nok er noget der kan give de fleste mænd kvælningsfornemmelser.

Ingen mærker

Nuvel, der skulle angiveligt have været en livrem involveret.

Spænder man en livrem rundt om halsen på en mand og strammer til, så kan dette også fremkalde kvælning - om ikke andet så vil det efterlade mærker på halsen.

Manden i historien her havde imidlertid ikke skyggen af mærker efter en livrem - ikke engang et sugemærke var det blevet til.

Politiet havde da også blankt affejet enhver mistanke om at stripperen skulle have forårsaget mandens ildebefindende.

Åndenød

Det sidste ødelagde selvfølgelig den gode historie. Men nu kan politiet jo ikke rende rundt og anholde strippere for mordforsøg, blot fordi aviserne skal have noget at skrive om.

Pågældende stripper har således heller ikke på noget tidspunkt været i kontakt med politiet omkring denne sag - og dette selvfølgelig fordi der ikke er nogen sag!

Den manglende sag til trods, synes vi dog alligevel overskriften skal have lov at stå:

Stripper gav mand åndenød!

Hvis du også trænger til lidt åndenød, så se vores udvalg af artister inden for genren pigestrip - måske du kan gætte hvem af dem historien her handlede om…

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.