Strip Danmark - Vi har danmarks bedste strippere

Danmarks største udbyder af vovet underholdning og frække shows

(+45) 71 99 19 24

Klimavenlig strip

Den megen debat om global opvarmning og klimaforandringer, er ikke gået Strip Danmark forbi…

Alle mennesker bidrager til udledning af kuldioxid. Hvis ikke ved at køre i benzindrevne biler, benytte strømforbrugende mobiltelefoner, få varme fra kuldrevne kraftvarmeværk, så blot ved at trække vejret, og i deres mitokondrier afbrænde ilt og kulhydrat, med kuldioxid som restprodukt.
Så alene mængden af mennesker – tæt på 8 milliarder – udgør et betydeligt bidrag til andelen af kuldioxid i atmosfæren.

Nogle mennesker bidrager dog mere end andre mennesker. Kort kan man sige, at jo mere man lever sit liv i luksus, jo mere bidrager man til udledningen af kuldioxid og andre drivhusgasser.

At hyre en fræk stripper til at komme ud og optræde med et flot strip show, er også en luksus, og på sin vis også med til at bidrage til en forøget udledning af kuldioxid. Men er det så også en luksus man – i sin iver for at begrænse sit eget bidrag til den globale CO2 pulje – bør snyde sig selv for?

Svaret er: ikke længere!

Strip Danmark er nemlig gået med i et klima-initiativ, sammen med Vestas, PFA, Spies Rejser, Røde Kors og Videnskabsministeriet, som går ud på at opføre nye vedvarende energikilder. Endvidere deltager Strip Danmark i globale CO2-reducerende projekter.

Strip Danmark er certificeret deltager i initiativet, og et link til certifikatet kan du finde nede i bunden af vores website.

stripper gav mand åndenød

Der er således ingen grund til at snyde sig selv for den luksus en fræk stripper er – ikke når bare du booker gennem Strip Danmark.

Faktisk kan du dreje termostaten på din radiator et par hak ned – og dermed spare på kraftvarmeværkets CO2 udledning – eftersom de strippere vi sender ud, er så tilpas hotte, at du kan holde dig varm i en rum tid efter et frækt strip show med en stripper fra Strip Danmark.

Så und dig selv lidt luksus uden at give køb på klimaet. Når du booker gennem Strip Danmark, sikrer du nemlig at der er CO2 neutraliseret for hver en kulstofmolekyle!

Se vores flotte katalog med klimavenlige strippere…

 

Artist
Katalog

Læs flere opslag fra bloggen: