MenuStrip skole

Lær at strippe
Go to post Strip Skole

Hvordan bliver man stripper?
Tilmeld dig Strip Danmark's strip skole og bliv diplomeret stripper.

Bliv diplomeret stripper

Bliv optaget på vores strip skole og lær at strippe på seks uger.

Vi har mangel på strippere, så der er gode chancer for at få job efter kurset

Kurser i striptease

Vores kurser henvender sig både til dig som ønsker at arbejde som stripper, og til dig som bare vil lære at strippe for sjov, og til egen fornøjelse i privat regi.

Du kommer til at lære at bruge din krop som et værktøj til forførelse og teasing, samt kunsten at kunne fastholde og skabe en intim atmosfære

Er dit mål at komme til at arbejde som stripper, tilbyder vi grundig indsigt i alle de praktisk aspekter, som ligger ud over selve showet.

Lidt om os

Vi har eksisteret siden år 2001 og har selv baggrund som professionelle strippere og showdansere

Vi har trådt så prominente scener som Lido de Paris og Paul Raymond Revue Bar, og er også velbevandret indenfor burlesque.

Som bureau har vi været med til iscenesættelsen af de forskellige erotik messer, og medvirket som arrangør af DM i strip.

Vi forsyner den danske restaurationsbranche med professionelle artister og fræk underholdning.

Polterabend og fødselsdagsfester afholdes sjældent uden besøg af en stripper fra Strip Danmark.


Vores strip skole

Vores strip skole er beliggende i København, i flotte og veludrustede lokaler med gode faciliteter.

Du vil blive undervist af Miss Ann, som er en dedikeret underviser og koreograf, med mange års erfaring indenfor burlesque og showdance.
Miss Ann er kendt for hendes udførlige teknik, fængslende tilstedeværelse og forførende væsen på scenen. Derudover er Miss Ann's smittende engagement og undervisningsmetode med til at give dig gåpåmod, og give dig den bedste mulighed for at kunne udvikle dig selv til en højt kvalificeret striptease performer.


Kursus forløbet

Kurset er et intensiv kursus, som på rekordtid udruster dig med de nødvendige værktøjer til jobbet som stripper.

Undervisningen foregår 2 gange om ugen, 2 timer ad gangen, i 6 uger.

Kursusdagene hedder tirsdage 11:00-13:00 og torsdage 11:00-13:00

24 timer i alt + lektier.

Pris for deltagelse: 14.995 kroner.

For dig som ønsker at bruge kurset til at få job som stripper efterfølgende, tilkommer teoretisk kursus i fagets praktiske dele.
Dette tilvalgskursus koster 1.375 kroner og har en varighed på 4 timer.

Vælger du at arbejde som stripper efterfølgende, vil du meget hurtigt kunne tjene kursets pris ind. En månedlig indtjening på 30.000 kroner er ikke ualmindeligt for en stripper. Og kører du intenst, vil du kunne tjene helt op til 80.000/måned.

Kursets indhold

Uge 1 - Kropsbevidsthed og musikalitet - dine værktøjer

For at blive stripper er det nødvendigt at kende sin krop for at få en bedre kropsbevidsthed. Du skal kunne bruge dine styrker og forbedre dine svagheder. Vi vil arbejde intenst med dig og din krop, hjælpe dig med at mærke og føle hvert beat af musikken og hjælpe dig med at blive fuldstændig komfortabel med at bevæge dig til musikken.


Uge 2 - Forførelse, teasing og afklædning

Strip er ikke bare at smide tøjet foran sit publikum. Strip er en kunstart, der kræver forførelse af dit publikum. Du skal tease og mestre sensuel afklædning for at få dit publikum til at hungre efter mere. Vi vil i denne uge hjælpe dig med at blive komfortabel med at forføre og tease dit publikum samt give en detaljeret guide i, hvordan man afklæder sig sensuelt.


Uge 3 - Lap dance basic

Alle kan danse på en stol. Men en god Lap Dance kræver teknik, bevidsthed, sensuelle bevægelser og ikke mindst kontakten til dit publikum. Kroppen skal bevæge sig, ikke alene, men i tæt kontakt med stolen eller din kunde. Kunden skal forføres og fastholdes samtidig med, at din krop pirrer og bevæger sig i takt til musikken. Din kropsbevidsthed er dit vigtigste redskab. Vi giver dig værktøjerne til at kunne give en sensuel og lækker oplevelse i stolen, som ikke mindst dit publikum vil elske, men som også du vil elske at udføre.


Uge 4 - Floorwork basic

Stolen er ikke din eneste rekvisit. Gulvet er din scene! Du skal mestre at bruge gulvet både til at kunne gå sikkert i hæle, men også kunne bevæge dig på knæ, mave og ryg. Brug gulvet, dans med gulvet, skab en illusion ved brug af sensuelle bevægelser og forførelse i kroppen. Gulvet er din sikre platform og alt kan lade sig gøre her. Vi giver dig værktøjer til at gøre udførelsen af dans på gulvet til en eksplosion af sensuelle bevægelser.


Uge 5 - Fasthold dit publikum og skab et show

Udførelsen af dit show kræver fastholdelse af dit publikums opmærksomhed. Du skal skabe en magisk, intim og sensuel atmosfære mellem dig og dit publikum. De skal være tryllebundet, ikke bare af din dans og afklædning, men af dit blik og din mimik. Vi gennemgår fremtonings og mimikkens effekt og hjælper dig med at finde din indre strip persona frem.


Uge 6 - Vis dit show og få feedback

Vi starter en koreografi op i uge 1 og færdiggør den i uge 5. I uge 6 vil du fremføre denne koreografi med dit eget præg foran de andre kursister. Du vil modtage konstruktiv feedback og råd efterfølgende.

Læs flere opslag fra bloggen:

Udvalget gør det

Vi har et stort udvalg af professionelle artister, som kan bookes til mangt og meget.
Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.
En stripper er oplagt, og kan bookes lokalt fx i København eller Århus eller Odense eller Aalborg.
Eller mere overordnet i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.
Ved at vælge en artist i ‘lokal området’ sparer du på kørslen, og får underholdning til bedst mulige pris.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila og meget mere.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.