MenuVi kan booking

Vores opgave er selve bookingen – og vi er gode til det!

Ofte opfatter vores kunder os som en slags webshop, hvor man kan købe strippere og eventpiger. Sådan er det ikke helt…
Strippere såvel som eventpiger er mennesker, og mennesker kan man ikke købe. Man kan købe en serviceydelse fra andre mennesker, og den serviceydelse som du køber fra strippere og eventpiger, køber du faktisk heller ikke af os – den køber du i en direkte handel med artisten. Den serviceydelse du køber hos os, er selve bookingen.
Bookingen er imidlertid ikke uden betydning. Det er vigtigt for begge parter, at de rammer som aftalen indgås under, er helt på plads. Artisterne har ikke selv tid og overskud til at booke deres aftaler, og derfor kommer vi ind i billedet.

Book strip online når du vil booke striptease til lavest mulige pris. Online muligheden gør bookingen let og overskuelig, og ikke mindst til noget du kan gøre alle ugens dage og alle timer i døgnet. Modsat vores telefoner, er online muligheden for at booke nemlig åben 24/7

Herunder kan du se nogle artikler om at booke hos os, og lidt eksempler på hvad du kan booke hos os…

Akut uden stress

Akut uden stress

Har du glemt at booke en stripper til festen, så er det ikke altid for sent…

Vi kan ofte hjælpe dig på selve dagen, men ikke tilbyde dig samme valgmuligheder som når du booker i god tid.

Læs med herunder…

Q&A

Q&A

Har du spørgsmål i forbindelse med booking af en artist, kan du finde de fleste svar i vores Q&A sektion…

Polterabend

Polterabend

Polterabend er en af de vigtigste ting i forbindelse med et bryllup, og selvfølgelig skal der være strip til en polterabend…

I forbindelse med polterabend strip er en lapdance altid inkluderet.

Alt efter om det er bruden eller gommens polterabend, skal der bookes enten en mandlig eller kvindelig stripper til formålet. Hos Strip Danmark finder du et bredt udvalg af begge dele.

Once in a lifetime

Polterabend skal helst være en ‘once in a lifetime’ begivenhed – om end det ikke altid er det. Men uanset om det er en ‘once’ eller ‘twice’ i livet oplevelse, så skal det være en oplevelse som hverken gom eller brud nogensinde glemmer. Og det sikrer man ved at sørge for der kommer en stripper til deres polterabend…

Lapdance

Lapdance

Lapdance indgår næsten altid i strip i forbindelse med polterabend eller fødselsdag. I løbet af showet vil stripperen sætte sig på skødet af ‘den heldige’ – altså den person der er i centrum for dagens begivenhed, fx kommende brud, brudgom eller fødselar. Stripperen kan udføre forskellige ‘moves’ på skødet af ‘den heldige’, som kan forekomme både æggende og morsomme.

Lapdance indgår

Lapdance kan indgå som del af et stripshow.


Booker du et stripshow hos Strip Danmark, koster det ikke ekstra med en lapdance.

Dobbeltshow

Dobbeltshow

Dobbeltshow bestiller du ved at ringe eller skrive til os.

Da et dobbeltshow indbefatter to artister, er det ikke muligt at booke via vores online booking system.

Kontakt os så sørger vi for din booking. De fleste af vores strippere optræder med dobbeltshow.

DOBBELT OP

Et dobbeltshow kan også betegnes som et ‘dobbelt stripshow’. Dobbelt i den forstand, at du får dobbelt så meget stripper i forhold til et konventionelt solo stripshow. Om du får dobbelt så meget show kan diskuteres, da et dobbeltshow ikke nødvendigvis varer dobbelt så lang tid som et konventionelt solo show.

Bedste priser

Book strip online for at opnå branchens bedste priser.

Hvis du vælger en artist i lokal området kan du endda spare på kørslen.

Benyt vores prisberegner for at se priser inkl. kørsel i netop dit lokal område.

Vil du se priser på andet end strip, så se vores prisliste.

Lej artister til underholdende indslag fx i forbindelse med en polterabend.

Bredt repertoire

I vores katalog over artister finder du morgenbollefyre, eventpiger og strippere.
Vores artister har et bredt repertoire, og omfatter services så som lapdance, mandestrip, dobbeltshow, dildo show, topløs servering, bodypaint, bodytequila, sushipige, bunny piger, nøgenmodel og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores forskellige services, og eventuelle specielle ønsker.
Booking klares nemmest via vores online booking system, men kan du ikke lige finde det du har i tankerne, så ring eller skriv til os.